Şimdi Ara

Huawei P7 Kullanıcıları Kulübü: (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.736
Cevap
28
Favori
147.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mellem

quote:

Orijinalden alıntı: murat425

quote:

Bu incelemeyi de sevdim.

Kaynak:www.cepteknolojisi.com

Huawei Ascend P7

Huawei Ascend P7 resmen Türkiye de satışta..

Huawei dünya devi bir firma fakat Türkiye bilinirliği çok az. Bu konuda daha çok reklam yapmalılar..

Fakat unutmamamız gereken ilk şey bu firmanın dünya Telekom sektöründe ilk 3 te olması.

Bu da ürün kalitesi ve özellikleri konusunda Huawei yi güçlü kılmaya yetiyor.

Ascend P7 ise bunu pekiştiren bir ürün.

Huawei yakın zamanda Türkiye pazarında Teknoteks firması ile yeni bir Türkiye distribütörlüğü anlaşması imzaladı.

Türkiye ye verdiği önemi buradan anlamak mümkün.

Yeni ascend P7 1299TL. son tüketici fiyatı ile karşınızda..

Şayet bu fiyat size çok gelirse! ki özelliklerine bakarsanız gelmemeli.. Size bir tiyo..

Turkcell T50 hangi marka bunu araştırdınız mı? Eminim fiyat karşılaştırmasını da yapacaksınızdır :)

Genel Özellikler
    İşlemci
    1.8 GHz Dört Çekirdekli İşlemci
    İşletim Sistemi
    Android 4.4
    Ağırlık
    124 g

Görüntü & Boyut
    Boyutları (mm)
    139.8 mm x 68.8 mm x 6.5 mm
    Ekran boyutu
    5,0 inç

Hafıza & Pil
    Dahili/Harici hafıza
    2 GB Ram 16 GB Dahili Hafıza
    Pil türü
    2500 mAh batarya

Kamera & Video
    Kamera
    13 MP Ana Kamera, 8 MP Ön Kamera
    Çözünürlük
    1920 x 1080 FHD

Hocam sizce honor 6 da gelirmi türkiyeye?

Merhaba,

Ben iş olarak Huawei ye yakın bir firmada çalışıyorum. 2 hafta önce Huawei batı Türkiye müdürü ile aynı toplantıdaydım ve yakın bir iş planladı çalıştığım şirket Huawei ile.

Bunu soracam ve şayet bir bilgi paylaşırsa benimle burada size mutlaka cevap yazarım.

Hocam Honor 6 amiral gemi olarak gelse iyi bir reklam ve dağıtım şirketiyle iyi bir çıkış yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Bu incelemeyi de sevdim.

Kaynak:www.cepteknolojisi.com

Huawei Ascend P7

Huawei Ascend P7 resmen Türkiye de satışta..

Huawei dünya devi bir firma fakat Türkiye bilinirliği çok az. Bu konuda daha çok reklam yapmalılar..

Fakat unutmamamız gereken ilk şey bu firmanın dünya Telekom sektöründe ilk 3 te olması.

Bu da ürün kalitesi ve özellikleri konusunda Huawei yi güçlü kılmaya yetiyor.

Ascend P7 ise bunu pekiştiren bir ürün.

Huawei yakın zamanda Türkiye pazarında Teknoteks firması ile yeni bir Türkiye distribütörlüğü anlaşması imzaladı.

Türkiye ye verdiği önemi buradan anlamak mümkün.

Yeni ascend P7 1299TL. son tüketici fiyatı ile karşınızda..

Şayet bu fiyat size çok gelirse! ki özelliklerine bakarsanız gelmemeli.. Size bir tiyo..

Turkcell T50 hangi marka bunu araştırdınız mı? Eminim fiyat karşılaştırmasını da yapacaksınızdır :)

Genel Özellikler
    İşlemci
    1.8 GHz Dört Çekirdekli İşlemci
    İşletim Sistemi
    Android 4.4
    Ağırlık
    124 g

Görüntü & Boyut
    Boyutları (mm)
    139.8 mm x 68.8 mm x 6.5 mm
    Ekran boyutu
    5,0 inç

Hafıza & Pil
    Dahili/Harici hafıza
    2 GB Ram 16 GB Dahili Hafıza
    Pil türü
    2500 mAh batarya

Kamera & Video
    Kamera
    13 MP Ana Kamera, 8 MP Ön Kamera
    Çözünürlük
    1920 x 1080 FHD

Hocam sizce honor 6 da gelirmi türkiyeye?

Merhaba,

Ben iş olarak Huawei ye yakın bir firmada çalışıyorum. 2 hafta önce Huawei batı Türkiye müdürü ile aynı toplantıdaydım ve yakın bir iş planladı çalıştığım şirket Huawei ile.

Bunu soracam ve şayet bir bilgi paylaşırsa benimle burada size mutlaka cevap yazarım.

Dün ascend p7 telefonum geldi.Ama beklentimi karşilamadi biraz.Ben daha iyi bir şey bekliyordum.Kalite üst seviye kamera bence s4 den iyi.Ama arayüzünde isinmaya bağli takilmalar mevcut bunu bende anlayamadim çünkü huaweinin matesini kullandim ama o daha akiciydi kesinlikle.Umarim güncellemeyle halledilir.
    İlk izlenimlerim böyle biraz daha inceleyip detayli bişeyler yazarim.

• Merhaba arkadaşlar..

Bu telefon özellik olarak bir çok sınıfına göre bence en iysi sayılır...

Ama gel gelelim bu telefon Türkyede sadece Çift hatlı ise satış rakamları artar..

İstanbul bilişimde çift hatlı diye yazıyor Hepsi burdada tek hatlı...

Bir çok tanımdada çift hatlı diye belirtiliyor.

Türkiye distrübütoru KVK ya telefon ile sordum onlarda pek bişi bilmiyorlar tek simkart diyorlar... Vodafone bayileri telefonu satıyorlar ama onlarında dünyadan haberi yok...

Bu mıcro sd kart yuvasına sim kart takıp deneyen oldumu bu telefon gerçekten çift sımkartlımı yada tükiyede tek hatlı modelimi satılıyor.

Bana bu konuda yardımcı olabilriseni özellikle çift hatlı ise bu telefonu alıcam..

Zira samsung galaxy win kullanıyorum berbat ötesi... Kimse general mobil demesin. Telpa ya giden telefon ya gelmıyor yada else bile bozuk olarak geri geliyor.

• hepsiburada.com da alan bir kişi yorum yapmış sd kart yuvasına sim kart takarak çift hat olarak kullanabiliyoruz diye. huawei ise Türkiye'de satılan modellerde bu çift hat özelliği yok dediler. hepsiburada yurt dışından mı getiriyor acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

hepsiburada.com da alan bir kişi yorum yapmış sd kart yuvasına sim kart takarak çift hat olarak kullanabiliyoruz diye. huawei ise Türkiye'de satılan modellerde bu çift hat özelliği yok dediler. hepsiburada yurt dışından mı getiriyor acaba

işte sorun bukimse denemeden yazıyor... Huaweı ve KVK dakilerde türkiyeye getirdikleri üründen haberleri yok.... İstanbul bilişimdede var yazıyor. Ala arkadaşlardan tam olarak teyit etmemiz gerekiyor... Bu telefonun tek sım olarak model numarası neki bunu bilmek gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan1065

quote:

hepsiburada.com da alan bir kişi yorum yapmış sd kart yuvasına sim kart takarak çift hat olarak kullanabiliyoruz diye. huawei ise Türkiye'de satılan modellerde bu çift hat özelliği yok dediler. hepsiburada yurt dışından mı getiriyor acaba

işte sorun bukimse denemeden yazıyor... Huaweı ve KVK dakilerde türkiyeye getirdikleri üründen haberleri yok.... İstanbul bilişimdede var yazıyor. Ala arkadaşlardan tam olarak teyit etmemiz gerekiyor... Bu telefonun tek sım olarak model numarası neki bunu bilmek gerekir.

Telefonu şu an ben kullanıyorum.Akşama dener çalışıp çalışmadığını söylerim.

• quote:

quote:

quote:

hocam çok makbule gecer.. yalnız özellıkle sunu belirteyıımm kullanacagınız sımkart kesılmış olmasın yanı orjnal mıcro sım ıle deneyın. yuksek ıhtımal kesılmış sımde calışmayabılır.

• L00 serisi dual sim diye biliyorum.Dubai'de satılanlar çift simli.Türkiye'ye Vodafone aracılığı ile gelen L10 serisi ve tek simli.
  • O zaman Vodafone tarafından satılan cihazlar tek sımkart.

Murat arkadaşımızdakide tek sım model nosu L10 muş.

Kullanan arkadaşlar model numarasını ve aldıkları yeri belirtirlerse çok memnun olurum. Özellikle İstanbul bilişimden alınan cihaz modeli nedirki.
  • Çift simli olan modelde ikinci sim çekmecesi vardır herhalde. Veya tek çekmecede 2 simkart yuvası vardır ne bileyim.. Sd çekmecesine simkart nasıl konulur merak ediyorum. Hem şekil olarak farklılar, hem pin temas yerleri değişik.

Öyle birşey varsa da kullanan bir arkadaştan yorum alalım..
  • Youtube videolarına bakabilirsiniz, microsd yuvasıyla 2. sim yuvasu aynı. İstanbul bilişim telefonla sorduğumda çift hatlı olduğunu söyledi bende aldım. Yok değilse geri göndereceğim. İstanbul biilişimde ürün özelliklerinde türkçe olarak açıklanmış microsd yuvasına sim kart takılabiliyor ancak ya çift hat ya tek hatla microsd kart kullanabiliyorsunuz diye. Yine yurtdışından incelemelere baktığımızda bu telefonun dual active yani aynı anda 2 hattanda çağrı alabildiği görülüyor, çoğu çift hat telefon dual standby yani beklemede 2 hatta aktif ancak çağrı geldiğinde diğer hat ulaşılamaz hale geliyor. Gelsin bakalım ürün buradan bilgi veririm inşallah. Eğer beklediğim gibi çıkarsa herkese de tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsirkecioglu

Youtube videolarına bakabilirsiniz, microsd yuvasıyla 2. sim yuvasu aynı. İstanbul bilişim telefonla sorduğumda çift hatlı olduğunu söyledi bende aldım. Yok değilse geri göndereceğim. İstanbul biilişimde ürün özelliklerinde türkçe olarak açıklanmış microsd yuvasına sim kart takılabiliyor ancak ya çift hat ya tek hatla microsd kart kullanabiliyorsunuz diye. Yine yurtdışından incelemelere baktığımızda bu telefonun dual active yani aynı anda 2 hattanda çağrı alabildiği görülüyor, çoğu çift hat telefon dual standby yani beklemede 2 hatta aktif ancak çağrı geldiğinde diğer hat ulaşılamaz hale geliyor. Gelsin bakalım ürün buradan bilgi veririm inşallah. Eğer beklediğim gibi çıkarsa herkese de tavsiye ederim.

incelemenizi merakla bekliyorum... Özellikle ikinci sim olayı ve aynı anda çağrı alma özelliğini.

Yalnız kutuy açmadan üzerindeki kodlara bakın Eğer L10 yazıyorsa hiç açmadan geri gönderin L10 serisi tek sımlı modelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan1065 -- 31 Ağustos 2014; 11:35:04 >

• hsirkecioglu H kullanıcısına yanıt
    çift hatlıysa tadından yenmez.malum piyasada kaliteli çift hatlı telefon yok gibi bişey olanlarada güvenmiyorum kalite olarak huawei kendini ispatlamış bir firma sonuçta.
    bilgi vermeni bekliyorum.
  • Cihaz benim gözümde tek hat olarakta güzel ancak en fazla 1100 TL'yi hak ediyor. 1260 vermiş oldum, çift hat mevzusu istediğimiz gibi çıkarsa alternatifi olmaması noktasında uygun olmuş olur.

Çift hat konusunda Moto G, Asus Zenfone 6 değerlendirilebilir ancak bu cihazlardaki çift hat olayında bir hattan çağrı aldığınızda diğer hat ulaşılamaz oluyor. Bu durumu her bir hattı diğerine çağrı yönlendirme şeklinde çözüyorlar ancak benim ikinci hattım dışarıya kapalı olduğu için yönlendirme şansım yok. Kurumsal hat olduğu için ulaşılamaz olması kabul edilemez bir durum. Bu noktada bazı kaynaklarda çift işlemcili çift hatlı diye tabir edilen, bazılarında ise dual active veya full dual active gibi tabirler kullanılan iki hattanda çağrı alabilen bir telefon ihtiyacım ortaya çıktı. Bu nedenle de fiyata bakmadan P7'yi aldım ama bakacaz artık.
  • Özelliklerde FM radyo gözüküyor ama ben telefonda bulamadım.Her zaman yaptıkları gibi radyo özelliği kapatıp mı ithal ediyorlar?

Cevap evetse radyo.apk'sını nereden bulabiliriz.
  • quote:

quote:

quote:

Akşam olmadı mı daha.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

quote:

quote:

quote:

Akşam olmadı mı daha.

Çalışmıyor hocam.Ama istanbul bilişim de satılanlar büyük ihtimal Hem çindeki güncellemeleri alır hem de çift hatlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsirkecioglu

Cihaz benim gözümde tek hat olarakta güzel ancak en fazla 1100 TL'yi hak ediyor. 1260 vermiş oldum, çift hat mevzusu istediğimiz gibi çıkarsa alternatifi olmaması noktasında uygun olmuş olur.

Çift hat konusunda Moto G, Asus Zenfone 6 değerlendirilebilir ancak bu cihazlardaki çift hat olayında bir hattan çağrı aldığınızda diğer hat ulaşılamaz oluyor. Bu durumu her bir hattı diğerine çağrı yönlendirme şeklinde çözüyorlar ancak benim ikinci hattım dışarıya kapalı olduğu için yönlendirme şansım yok. Kurumsal hat olduğu için ulaşılamaz olması kabul edilemez bir durum. Bu noktada bazı kaynaklarda çift işlemcili çift hatlı diye tabir edilen, bazılarında ise dual active veya full dual active gibi tabirler kullanılan iki hattanda çağrı alabilen bir telefon ihtiyacım ortaya çıktı. Bu nedenle de fiyata bakmadan P7'yi aldım ama bakacaz artık.

hocam senın telefon ne zaman geliyor.

• hsirkecioglu H kullanıcısına yanıt
    moto g'de çift bekleme yok o yüzden almadım.zenfone 6 çok büyük ve gpu'su işe yaramaz (daha önce SGX 544 MP2 kullandım performansı baya kötü) sonuçta birtek p7 kaldı ama sanırım oda p6 gibi çift hatlıları sadece çin için üretilmiş ve wdcma desteklemiyor.yani alsakta burada 3g'sini kullanamayız.kafama göre çift hatlı aynı zamanda estetik ve kaliteli bir telefon bulamadım ona yanıyorum. p7 için işte bu dedim oda tek hat çıktı!
  • lionhearts kullanıcısına yanıt
    Sgx544mp2 hangi kıstasa göre yavaş kaldı bilemiyorum ama normalde pek yavaş adledilen bir gpu değil.

Ancak zenphone da intel atom var. X86. Yazılımların tamamı arm a optimize. Apple da devamlı arm var ve temelde yazılımlar arma göre üretiliyor. Heleki oyun vb. optimizasyon gerektirenler. Buda atomda pekçok süprize neden olabilir.

Evobt rs6 var. Kullanıcıları gerçekten memnun. Kasasıda sağlammış. Çift hatlı full hd. 13mp kamera. Mtk 6589turbo.

Evobt nin hiçbir kullanıcısının şurasında bariz sorun var dediğini okumadım. Ama marka bilindik değil diye ahali uzak kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 1 Eylül 2014; 15:03:46 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.