Bildirim
Huawei Powerbank 10000mAh 18W Type-C 98.90TL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Redmi 20000 aldım 93 TL'ye amazondan gayet iyi type C - 18w hızlı şarj bakacak arkadaşların bilgisine.
-
link var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: denizkentlink var mı?
Fiyatı arttırılmış hocam 199 yapmışlar
-
Usb-c portu power bank i doldurmak icin mi kullanilabiliyor sadece yoksa telefonu da usb-c portundan sarj edebiliyor muyuz
Muhtemelen edemiyoruzdur, bu fiyata olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: jujuuu
Usb-c portu power bank i doldurmak icin mi kullanilabiliyor sadece yoksa telefonu da usb-c portundan sarj edebiliyor muyuz
Muhtemelen edemiyoruzdur, bu fiyata olmazPowerbankı şarj için hocam input output değil
-
gecen ay ayni fiyata aldim guzel cihaz. 4000 mah telefonu 2-2.5 kez sarj ediyor
Iphone lar hizli sarji sadece usb c kablosu ile kabul ettigi icin cikisi da usb c olan bir model lazim aslinda
Onlarda hic indirime rastladiniz mi ? 10-20 bin araliginda
Bu fiyata başka hızlı şarj destekleyen ürün yok falan yazmışlar. Ben bu konularda hiç araştırma yapmadım. Gerçekten de bu kadar iyi bir ürün mü bu?
-
İncore marka olanlara bakabilirsiniz.
yakın zamanda aldım, memnunum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mersi, fena durmuyor, bir inceleyim , olabilir bu urun galiba
quote:
Orijinalden alıntı: jujuuu
Muhtemelen edemiyoruzdur, bu fiyata olmazPower Delivery özelliği olan cihazlara bakmalısınız.
Mate 20 Pro cihazımda yaklaşık dakikada yüzde 1 şarj ediyor sanırım geçen 20 dakikada yüzde 16-17 gibi bi dolum olmuştu.
Prime günü indirimi kapsamında aldım ben de o gün vatanda da 99 liraydı ama 10 lira kargo vardı duruyorsa oraya da bakabilirsiniz.
Mi 9’um var, sizce almaya değer mi? Benim önceki Xiaomi telefonum Samsung şarj aleti kullandıktan sonra şarj sorunu çıkarmıştı. Bu yüzden güvenemiyorum.
https://www.akilliphone.com/incele/kuulaa-20000mah-power-bank-type-c-pd-hizli-sarj-quick-charge-3-0-usb-103219
Ben şunu aldım. Tamam çok ucuz değil ama hem dijital ekranıyla akım ve gerilim değerlerini anlık gösteriyor, hem çift usb çıkışlı, hem de type-c, micro usb ve lightning girişleri var hem de qc3.0 desteği var. Kapasitesi de 20.000. Gayet memnunum üründen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X