Şimdi Ara

Huawei Powerbank 10000mAh 18W Type-C 98.90TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.325
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Redmi 20000 aldım 93 TL'ye amazondan gayet iyi type C - 18w hızlı şarj bakacak arkadaşların bilgisine.

• Papa Smurf kullanıcısına yanıt

link var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: denizkent

link var mı?

Fiyatı arttırılmış hocam 199 yapmışlar

• Usb-c portu power bank i doldurmak icin mi kullanilabiliyor sadece yoksa telefonu da usb-c portundan sarj edebiliyor muyuz

Muhtemelen edemiyoruzdur, bu fiyata olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

Usb-c portu power bank i doldurmak icin mi kullanilabiliyor sadece yoksa telefonu da usb-c portundan sarj edebiliyor muyuz

Powerbankı şarj için hocam input output değil

• gecen ay ayni fiyata aldim guzel cihaz. 4000 mah telefonu 2-2.5 kez sarj ediyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Iphone lar hizli sarji sadece usb c kablosu ile kabul ettigi icin cikisi da usb c olan bir model lazim aslinda

Onlarda hic indirime rastladiniz mi ? 10-20 bin araliginda

• Bu fiyata başka hızlı şarj destekleyen ürün yok falan yazmışlar. Ben bu konularda hiç araştırma yapmadım. Gerçekten de bu kadar iyi bir ürün mü bu?

• jujuuu kullanıcısına yanıt

• Mersi, fena durmuyor, bir inceleyim , olabilir bu urun galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

Usb-c portu power bank i doldurmak icin mi kullanilabiliyor sadece yoksa telefonu da usb-c portundan sarj edebiliyor muyuz

Power Delivery özelliği olan cihazlara bakmalısınız.

• Mate 20 Pro cihazımda yaklaşık dakikada yüzde 1 şarj ediyor sanırım geçen 20 dakikada yüzde 16-17 gibi bi dolum olmuştu.
    Prime günü indirimi kapsamında aldım ben de o gün vatanda da 99 liraydı ama 10 lira kargo vardı duruyorsa oraya da bakabilirsiniz.

• Mi 9’um var, sizce almaya değer mi? Benim önceki Xiaomi telefonum Samsung şarj aleti kullandıktan sonra şarj sorunu çıkarmıştı. Bu yüzden güvenemiyorum.

• https://www.akilliphone.com/incele/kuulaa-20000mah-power-bank-type-c-pd-hizli-sarj-quick-charge-3-0-usb-103219

Ben şunu aldım. Tamam çok ucuz değil ama hem dijital ekranıyla akım ve gerilim değerlerini anlık gösteriyor, hem çift usb çıkışlı, hem de type-c, micro usb ve lightning girişleri var hem de qc3.0 desteği var. Kapasitesi de 20.000. Gayet memnunum üründen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.