< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Huawei watch gt 4 [ANA KONU] (69. sayfa)
-
-
Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak; daha doğrusu bir ikilemde kaldım fikrinizi soracağım. Samsung Galaxy M51 kullanıcısıyım. Spor yapan, müzik dinleyen, GPS kullanan biri değilim. Yani alacağım saatte bu özellikleri kullanmayacağım. Sadece AOD açık olur ve sağlık/uyku sensörleri. Bir de işte gelen arama/mesaj bildirimleri vs.
Huawei Watch GT 4 ile Samsung Galaxy Watch 7 arasında kaldım. Bir yanım diyor ki hem şıklık hem de uzun pil ömründen dolayı GT4 almalısın. Zaten Whatsapp mesajlarına küçücük klavyeyle cevap vermezsin. Diğer Wear OS özelliklerini de çok kullanmazsın. Sonra diyorum ki mevcut kullandığım analog Seiko'dan ne farkı kalacak o zaman bu saatin? Onun şarjı 5 yıldır gidiyor :)
Sonra aklım GW 7'ye kayıyor; ki bence GW 7'nin GT4'e göre tek artısı Wear OS. Almışken bol özellikli almalısın. Ancak devamlı şarj işi beni korkutuyor. Ama yukarıda bahsettiğim gibi saati spor için kullanma, müzik dinleme, GPS özelliklerini kullanmayacağım. Bundan dolayı acaba GW 7'nin şarjı da uzun gider mi?
Siz olsanız hangisini alırdınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
sizin ihtiyacınıza göre Gt4
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gt4
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üstadlar merhaba dana önce watch fit 2 kullandım. Gt4 kolum bazen terste kaldığında kaldırınca ekran gelmiyor. Tekrar bilek hareketi ileri geri yapmak zorunda kalıyorum öyle uyanıyor ekran. Fit2 mdelinde aynısını yaşadığımda ekran uyanmada bile ekrana dokunuyordum ekran uyanıyordu saati görebiliyordum. Bunun ayarlarında dokununca uyandır yok. Bazen saatin maymunu oluyoruz böyle olunca. Ayarlarında sadece AOD açık iken izin veriyor dokununca uyandırmaya. AOD sürekli açık bu sefer pil fazla tüketiyor. Buna bir çare bilen lütfen bizi ayrınlatsın gözünü seveyim artık nefret boyutuna geldi bu durum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam,
Samsung Galaxy Watch 3 ve 4 serilerini de kullanmış biri olarak şunu söyleyeyim. Saati tüm özelliklerini gönlünüzce kullanmadan bile her akşam şarj etmek sorun değilse Samsung. Fakat o bol bol sunulan özellikleri olması gibi kullanayım derseniz gün içinde saatin şarjı biter bunu da belirteyim.
Huawei'de WearOS olmadığı için Samsung'a göre daha kısıtlı bir cihaz ama size sunulan özellikleri şarj vs düşünmeden gönlünüzce kullanabilirsiniz.
Tercih tamamiyle sizinle alakalı.
-
Maalesef bir çözümü yok dediğiniz gibi AOD açık bırakmanız gerekli başka türlü saat dokunarak uyanmıyor.
-
Üst tuşa basmanız gerekir bu tür durumlarda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 25 Ağustos 2024; 1:37:29 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
samsung kullanıyorum bi sorn yok.
-
İhtiyaçlarınızı belirleyin ona göre saat alın dostum. Neyi uzun süreli yada kısa süreli yapmak istediğinizi seçin bence
bir allahın kulu apple kullanmıyor mu ya şu ekrana bakabailecek..
-
-
-
Arkadaşlar iPhone ile kullanırken çağrı geldiğinde iPhone görüşme için saat çıkışı için öncelikli olarak saate bağlanmayı istiyor, bunu önlemenin bir yolu var mı...? Eğer yoksa satacağım saati, çağrıyı kapatmak için 2-3 kere ekrana basmak gerekiyor vs beni deli ediyor...
-
İphone Araca bağlı olduğunda oluyordu bende.iphone Araca bağlı değilse öyle bir sorun yaşamadım. Öncelikle Bağlantıyı kesip tekrar eşletirmeyi denemelisiniz olmaz ise saati sıfırlamayı deneyin.
İlk aldığımdan bu yana var bu olay... Kaç kere sıfırladım hep aynı maalesef... Çağrıyı saate aktarmama ile ilgili bir ayar da göremedim... Sadece bildirim versin ve sağlık verilerini takip etsin bana yeter aslında...
Apple Watch pil süresi şöyle 1 hafta falan olsa parasına değecek ama 2 günde bir şarj sıkıyor...
Teşekkürler cevap için...
-
Bende iPhone ile kullanıyorum öyle bir sorun yaşamadım, çağrı geldiğinde hem kolumdaki saat hem iPhone çalıyor, iPhone u açarsam direk iPhone dan konuşuyorum, saatten açarsam saatten konuşuyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
GT5 ne zaman çıkar acaba? Gt4 almaya karar verdim ama gt5 yakın zamanda çıkmaz heralde değil mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X