< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Huawei watch gt 4 [ANA KONU] (68. sayfa)
-
-
Aynen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ama aritmi ekg den daha üstün bir özellik gibi, yani hem ekg yi kapsıyor hem kalp ritm hastalıklarını tespit ediyor, yani GT3 pro sahiplerinin "omo GT4 de ökogo yoook" feryatları boş bir serzeniş olarak kalacak gibi😂
Ben de 5 yıldır Watch GT1 kullanıyordum. Bugün dokunmatiğinin bozulması üzerine ani bir kararla GT4 e geçtim.Pil ömründen dolayı Watch GT4 ler benim vazgeçilmezim.
-
2 senelik Gt3 proyu çocuğa verip gt4 aldım bugün öncelikle kordon gayet kalitesiz geldi bana evde gt3 için aldığım orijinal değişik renk kordonlar vardı onlardan biri taktım onlar bile daha kaliteli..saat malzeme kalitesi gt3 pro ya göre daha düşük tabiki ama yeni olma avantajı ve harmony OS un tam sürümü yüklü olması daha cazip bide Vatan da indirim olunca iyi oldu..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERKAN BEY -- 20 Ağustos 2024; 17:39:45 >
hayırlı olsun, ben hasır hafif kordonları tercih ediyorum, hem kolunda çok hafif oluyor rahatsız etmiyor hemde terletmiyor hava alıyor, size ve herkese tevsiye ederim, ama örgü olacak hasır, plastik hasır olmayacak buna dikkat edilmeli👍
Teşekkürler elimde 4 tane Orjinal kordon var değişik renk onları kullanacağım ..hasır olanlar güzel duruyor ama benim gibi çok terleyen için pek kullanışlı olmaz sanırım..
hasırlar terletmiyor ve çabuk kuruyup temizleniyor, ben çok memnunum
Bakarım teşekkür ederim..
Orijinal ve memnun olduğunuz kordon hangisi hocam?
Aldığım GT4'te kutu içeriğinde siyah renk EasyFit Strap geliyordu, bir tane de sıfır olarak aynısından yedek aldım. Yeşilinden sıfır olarak makul fiyata satan görürsem ondan da almayı düşünüyorum ancak daha iyi bir alternatif varsa onu da görmek isterim.
-
-
güle güle kullanın.
maalesef huaweinin metal dışında kordonları kalitesiz. Bir süre Samsung un 5 serisinden pro modelini kullanmıştım, kordon çok yumuşak ve daha kalite hissi veriyordu. İşim gereği bol miktarda ağaç tozuna maruz kalıyor saatim. Huawei nin kordonlarında beyaz lekeler oluşurken Samsung da böyle bir şey yoktu. Kullanım kolaylığı ve pil ömrü için huawei kullanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valide 1 yılı aşkındır Iphone 6 sı ile sorunsuz Huawei Watch GT4 ünü kullanıyor. Huawei Sağlık uygulaması saçmalayınca saati kaldırıp tekrar eşleştirmek istedim ancak saati eklemek istediğimde uygulama güncelleme istiyor ancak yeni sürümü ios13 ve üzeri istediği için en son uyumlu sürümü yüklüyor. Ancak en son uyumlu sürümde ise uygulama güncel değil uyarısı ile saati ekleyemiyorum. Validenin telefon gayet temiz pili düzgün ve işini gayet güzel görüyor. Sadece bu yüzden telefon almak istemiyorum. Saati Iphone 6 ile kullanmaya devam etmesinin bildiğiniz bir yolu var mı?
-
Bu aralar Huawei sağlık uygulaması yanıt vermiyor vs diye çökmeler başladı uygulamada.
Bakıyorum uyku datalarınıda almamış.
S23ultra kullanıyorum, bu sorunu yaşayan varmı acaba? Yada benzer bir deneyimi yaşayan varsa yardımcı olabilir mi?
samsung bilerek yapıyor sanki, kendi ekosistemini kullandırmaya zorluyor gibi geliyor, yani bunu kullanmayın benim akıllı saatlerimi kullanın demek gibi bişey, forumlarda samsung telefon kullananların bu şikayetleri bir hayli fazla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzhan2323 -- 21 Ağustos 2024; 9:41:44 >
Ben de sorun yok. samsung ile xiamio da kullandım huawei de hiç sorun yaşamadım.
-
Şöyle çözüldü sorun, Huawei arandı cevaben kendi app gallerysi üzerinde olanı yükledim. Artık çökme vs kalmadı. Samsung kullanan arkadaşlar böyle yapsın yaklaşık 1 ay sonra çökmeye başlıyor sanki zamanlayıcı varmış gibi. Ulan Samsung gözümden düşe düşe bir hal oldun be.
-
Dönüşünüz için teşekkürler hocam, bir mağazada kampanya mı yapılmıştı kordonlar için? Yine denk gelirse aynı yer için takipte olalım.
-
Hocam sorunun kaynagini da cozumunu de anlamadim ama saat sorunsuz calisiyor 😁 Saati 2 3 kere sifirladim arayan artik gorunur oldu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X