< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Huawei watch gt 4 [ANA KONU] (87. sayfa)
-
-
Ayrıca iphone larda whatsapp cevap verme çalışmıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu yeni güncellemede mi çalışmıyor, size de mi geldi güncelleme?
Bende watch4 pro var. İphone ile Normal sms mesaj cevap veriyor. whatsapp cevap vermiyor.. nfc var ama o da iphone ile çalışmıyor.
Saati Samsung Galaxy S24 Plus ile kullanıyorum ancak gelen bir güncelleme yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O zaman güncellemeyi verdiler, o an denk gelen kişiler almış oldu bir sebepten geri çektiler güncellemeyi. Tekrar vereceklerdir.
Bana da güncelleme gelmemiş :(
geçen güncelleme de bana sizlerden 1 hafta sonra gelmişti demek ki her cihaza aynı anda açılmıyor güncellemeler. s20fe kullanıyorum ben de.
-
Android 15'teki sorunlardan dolayı geri çekmiş olabilirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bora_kalender -- 11 Ocak 2025; 15:48:34 >
Huawei saatlere güncelleme aynı anda gelmez parça parça verirler gelmesi 1 haftayıda bulabilir 1 günüde..
Beta programı için form doldurup güncelleme alan GT 4 kullanıcıları, kayıt zamanı ve güncelleme aldığı tarihi buradan paylaşırsa güncelleme takvimi açısından fayladı olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 11 Ocak 2025; 18:51:11 > -
Abim de gt 4 kullanıyor ve o beta programına katılmadığı halde az önce 5.0.0 güncellemesi geldi cidden enteresan bi durum..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olayın beta ile alakası yok. Ben de betaya dahil değilim. Bana çarşamba günü geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolby44 -- 11 Ocak 2025; 21:38:3 >
Güncellemeler seri numarasına göre dağıtılıyor olabilir.
-
sunucuda yoğunluk olmaması için huawei sistemlerde seri numarasına göre zamana yayılarak veriliyor güncellemeler.
bana da gelmemiş.
-
Muhtemelen öyle çünkü güncelleme alan cihazın seri numarası daha eski
Güncelleme geldi, 350 mb. Baya bir yenilik var, şuanda yükleniyor. 20 dk oldu, bekliyoruz. Haziran ayında hepsiburadan almıştım.
-
Demekki kademe kademe geliyor.
Hayır. Huawei'nin Kore sitesine girip, destek sayfasında güncellemeleri öncelikli talep et seçeneği var, oraya girip saatin seri no'sunu yazarsan ilk olarak kayıt olan kişilere geliyor...
-
Böyle bir şey göremedim hocam link atma şansınız var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X