Şimdi Ara

Huawei watch gt 4 [ANA KONU] (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.940
Cevap
114
Favori
113.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Burda güncelleme alan arkadaşların bunu yaptığını sanmıyorum. Böyle bir şey yaptıklarını söylemediler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BeyEfendi7 kullanıcısına yanıt

Hocam siteye girdim böyle bir kısım göremedim link atabilir misiniz? Birde seri nunarası

2GPTQ dan sonraki 3 haneyi paylaşırsanız memnun olurum benimki 2GPTQ244 misal kardeşiminki 2GPTQ239 ile başlıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mixenon kullanıcısına yanıt
    Yok hocam öyle birşey, küçük bi şakaydı sadece ;)

• Svideoz kullanıcısına yanıt
    Benimkide 2GPTQ239 ama hala gelmedi.

• BeyEfendi7 kullanıcısına yanıt

Ben de nvidia gibi güncellemeleri erken al diye bir yerde tik var sandım :)

Benim de 239 sonu :)

seninki ile aynı seri no.

• Bende 245 güncelleme yok..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 244 lü seri güncelleme alıyor bir diğeri almıyor, 239 ile başlayan bir cihaz güncelleme alıyor ancak 239 ile başlayan başka bir cihaz güncelleme almıyorsa seri numarasına göre güncelleme alıyor demekte pek mümkün değil çözebilmiş değilim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seri no hangisi oluyor

Benim saatin seri numarası da 244'lü ancak güncelleme gözükmüyor.

Huawei sağlık uygulamasının Google Play Store ya da Huawei AppGallery üzerinden indirilmesi arasında bir fark olabilir mi diye düşündürdü.

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Huawei Sağlık uygulamasında aşağıdan "Cihazlar"a tıklayın. Açılan sayfada üstten "HUAWEI WATCH GT 4"e girin. En aşağıdaki "Cihaz bilgileri" bölümünü açın. SN olarak gözüken kısım saatinizin seri numarasıdır.

• sarppy kullanıcısına yanıt
    Q4etq242 ile başlıyor o sanırım

• Benim ki 241, gelen yok.

• Evde iki GT4 var, birinin seri numarası B5ETQ ile başlıyor diğeri 2GPTQ ile başlıyor, biri diğerinden 6 ay sonra alındı. İkisinde de güncelleme yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bora_kalender -- 12 Ocak 2025; 11:56:55 >
  • Şu güncelleme işini aynı anda nasıl veremiyorlar şaka gibi.

• Server kapasitesi yeterli değildir. Bir çok cihazı var Huawei in, telefondan, tablete, bilgisayar a kadar. Bir programa göre yapıyordur.

• Güncelleme gelen arkadaşlar Türkiye için aritmi özelliği geldi mi ?

• Mixenon kullanıcısına yanıt
    Apple tüm cihazlara ve tüm dünyaya aynı anda güncelleme veriyor. Samsung Android yapısı gereği model model belirleyip belirli bir bölgeye aynı anda veriyor. Üstelik son çıkardığı S24 modellerinde yedi yıl güncelleme garantisi vererek rakiplerine tokat attı resmen. Ne işe yarar güncelleme tartışılır ama en nihayetinde bir çok son kullanıcının para vermeden elindeki cihazda yeni özelliklerin kullanımına sunulması hoşuna gidiyor. Huawei'nin ise ne yaptığı belli değil. Kabul ediyorum çok güzel cihazları var ama markalaşmakta bu şekilde olmuyor sonuçta. HarmonyOS gibi güzel bir işletim sistemini Android'in yada iOS'un önüne rakip olarak getiriyorsan onlardan daha iyi bir şeyler yapabiliyor olman gerekir. Huawei bu konuda bana göre sınıfta kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bora_kalender -- 12 Ocak 2025; 13:37:2 >
  • Mertcan-39 kullanıcısına yanıt
    Aritmi özelliğini buradan bir arkadaşımız müşteri hizmetlerine sormuş ve yasal prosedürler gibi bir cevap almıştı. Paylaşımı çok geride olmasa gerek.

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.