Şimdi Ara

HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
75
Favori
30.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    pro modeller biraz zor, en çok tutulan modeller pro modeller olduğu için arz/talep indexini korurlar gibime geliyor, GT3 pro bile hala pahalı ve düşmedi fiyatı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yavuzhan2323 Y kullanıcısına yanıt

sepette 12.349 tl kulaklıkda dahil hocam geçen amazondan bir arkadaş 11800 cıvarı bir rakama almıştı indirimler yine gelecektir mutlaka gt3 pro yeni çıkmıştı aldıgımda 5800 tl almıştım 4500 e kadar gerilemişti 1 ay içinde çıldırmıştım resmen bu sefer acele etmicem , ha diceksiniz zam gelebilir gelirsede asla almıyacam bir akıllı saat bir telefon parası kadar olamaz 12k paraya iş görecek bir sürü android telefon var yazık günah gerçekten.

www.vatanbilgisayar.com
    Huawei Watch GT 5 Pro fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/huawei-watch-gt5-pro.html
  • Can_R6 kullanıcısına yanıt
    evet şu an kulaklıkla satılıyor ve kulaklığın 1000 tl side fiyata dahil ediliyor, kulaklık hediyesiz 1000 tl uygun olacağı kesin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vatan kulaklık dahil 12350 tl ye veriyor ürünün kulaklık dahil lansman fiyatı 12999 tl zaten fiyatlarda bir nebze olsa düşüş olacaktır illaki

• Bugün mail geldi arkadaşlar.

699 TL olan kablosuz şarj cihazı, mail ile gelen promosyon kodunu girdikten sonra 1 TL ye düştü.

Mailleri kontrol edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Amazon'da sabah saatlerinde anlık olarak 11.800 TL'ye bir düşüş yaşandı. Bütçeniz uygunsa, Amazon'u takip ederek bu fırsattan yararlanabilirsiniz. Ben sabah aldım ve ardından fiyatı eski haline döndü.

• cey100 kullanıcısına yanıt

akakçe sağolsun bildirimi geç yaptıgı için kaçırdım o fırsatı hocam gördüm yoksa. amazon kulaklık dahilmi 11800 e verdi hocam ? hayırlı olsun fiyat çok iyi 800 e satsan kulaklıgı 11k gelmiş olur

Teşekkür ederim, evet kulaklık dahil bu fiyata.

• hocam telefonunuz android mi peki ?

• Evet s23 ultra

oo süper hocam androidle tam özellikli kullanırsın telefonum ios baya kısıtlı olacak malesef önce androide geçmem lazım malesef

• O zaman sizi Android evrenine davet edelim :)

• yıllardır ios kullanıyorum hocam acaba alışırmıyım diye düşünüyorum ve ayrıca veri aktarımı nasıl oluyor whatsapp konuşma vs @cey100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can_R6 -- 16 Ekim 2024; 16:24:8 >
  • Akbank uygulamasına rastlayamadım gt5 de gt4 de var sanırım

• Bradley Cooper kullanıcısına yanıt

Hocam siz ne zaman almıştınız ve yorumunuz kaçıncı sıradaydı? Ben de ilk günlerde alanlardanım ancak mailimde herhangi bir kod yok.

• Sucuk_Ekmek S kullanıcısına yanıt

Bana sadece kordon kodu geldi. Onu da kullanmadım.

Alışma konusunda bir şey diyemeyeceğim ancak WhatsApp gibi uygulamalar zaten bulut hesabınıza senkronize olduğu için sorun olmayacaktır. Kişilerinizi de google hesabınıza aktarın bitti.

Valla kararsız kaldım hocam yıllardır bir alışkanlık var ios ile fanboy değilim kesinlikle sadece düzeni bozmadım iphone 13 kullanıyorum canlı incelicem s24 ü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar İOS ile whatsapp bildirimi gelmeme sorunu var mı gerçekten? Birkaç kişi öyle bir şeyler yazmış.

Ben watch fit2 kullanıyorum. Buna geliyor bildirim. İkisi de huawei sağlık uygulamasını kullanıyor sonuçta.

Hatta sağlık uygulamasını açmadan hava durumu falan güncellenmiyordu, bağlantı arada kopuyordu,telefonu geçen sıfırlamak zorunda kaldım artık hava durumu uygulamayı açmadan güncelleniyor ve bağlantı kopması da olmuyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bu biraz gördüğüm kadarıyla temaya da bağlı. daha hızlı uyanması, daha erken kapanması vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethegrn -- 17 Ekim 2024; 10:47:44 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.