Şimdi Ara

HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
75
Favori
30.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam sağlık uygulamasından görsel paylaşırmısınız ? İphone kullanıyorum karşılaştırma yapacam henüz almadım saati
  • HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU] HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU]

• @Liman-Liman Hay yaşa hocam. Ben 1 ay diye biliyordum. Ama 5 ay sonuna kadar da kullansam bu 2 haftalık süreçte kanser etti dayanamadım.

• KaCeTR K kullanıcısına yanıt
    Görseller için teşekkürler hocam petal haritaları denedinizmi ? Çalışıyor mu ?
  • Can_R6 kullanıcısına yanıt
    Denemedim hocam, watch gt runner vardı daha önce. Onda kullanıyordum ama bunda denemedim.
    Peki saatin klavyesi nasıl hocam tepkileri vs hızlımı kullanımı pratik mi ?
    5/10 diyelim. Benim gibi kalın parmaklı insanlar için zor ve çok akıcı değil. Ancak zamanla güncellemeler ile akıcılığı düzelir. Otomatik kelime tahmin özelliği var. O güzel. Bir kaç harften sonra önerilen kelimeyi tıklayınca yazması daha kolay oluyor.
    İphone kullanıyorum bu özellik çalışmayacak bu saat 12-13 K parayı hakediyormu hocam ? Ayrıca app gallery de elle tutulur uygulama var mı?
    Doğru düzgün hiçbir uygulama yok. 12 13k parayı hak ediyor mu bence ediyor. 1.si inanılmaz güzel şarj süresi. 2. Husus saatten yapılan görüşmedeki ses ve hoparlör kalitesi.

Ben offline haritaları denedim hocam. Gayet güzel fakat şu rotaya git yok. Açık alanda yürüyüş seçiyorsunuz sonra yürüyorsunuz. Kaydediyor ve telefona rotayı gönderiyor. GPS hassasiyeti muazzam bu arada.

• Bence başlık hatalı.

Huawei Watch 5 farklı...

Huawei Watch GT 5 farklı...

Biri Android temelli HarmonyOS ile geliyor, diğerinin ne olduğu belli değil.

GT serisi biraz daha gariban kesime hitap ediyor...

• Selam gençler. Evdeki akıllı otomasyon sesli komut özelliği var mıdır? Hey Google, Hey Siri koridor ışığını kapat gibi. Telefonda bu kurulu. Telefona komutu göndersin yeter. Bu özellik geldiyse daha da başka bir şey istemem.

• GT2 ve şuan GT3 Pro kullanıcısıyım saat konusunda Huawei gerçekten çok başarılı. Saatim bozulduğunda bende GT5 Pro alabilirim.
  • ugacomtr U kullanıcısına yanıt

Selam, sanırım Huawei marka cep telefonu ile mümkün. Cihazım Samsung olduğu için deneyemiyorum.

• ugacomtr U kullanıcısına yanıt
    HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU]
    uygulama mağazası appgallery de böyle bir uygulama ile bazı akıllı cihazlar kontrol edilebiliyormuş açıklamalarda
  • yavuzhan2323 Y kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, Zigbee varmış, tam aradığım özellik.

• Düz GT5 ile pro arasında ne fark var beyler?
  • fiyatlarda düşüş mevcut azda olsa 10.000 tl bandına kadar geriler mi acaba arkadaşlar ?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.