Şimdi Ara

Hücum Faul Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen dışarda 3e 3 basket oynuyoruz gençlerle, çocuğun teki çok hırslı oynuyordu. Pota altında kollarımı kaldırıp gelmesini bekledim dimdik, hiçbi harekette bulunmadım, adam koştu koştu omzunu böğrüme geçirdi, ben tabii 1 metre kadar geriye savruldum. Hücum faul yapıyosun biraz yavaş falan diyince de "sağlam dursaydın, öyle durursan tabii karnına gelir" falan demeye başladı.

Oyunun sonuna kadar pota altında omzunu vurmaya devam etti, omuzla ittirirsin anlarım da vura vura ilerlemesi sinirlerimizi bozdu.

Siz ne diyosunuz arkadaşlar , sizce hücum faul mu yoksa değil mi ?

• haklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacani

haklı

Neden peki ? Araştırdım internetten duran savunma oyuncusuna charge yapmak faulmuş. Açıklar mısın dostum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEFALNNN

quote:

haklı

Neden peki ? Araştırdım internetten duran savunma oyuncusuna charge yapmak faulmuş. Açıklar mısın dostum ?

Dışarda demişsin tüm basket kurallarıyla oynansaydı sokak basketbolu diye birşey olmazdı o kadar fizik koymak faul olmaz adam sana geçirmiyor birşey yapmıyor fiziğini koyuyor gayet normal tabi vurmuyorsa ama bunu omzuyla yapabilir bir kere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal basketbol kurallarına göre yayın içersinde isen (pota altındaki yarım daire (resim için tıkla) ) hucüm oyuncusu potaya yönelirken savunma oyuncusuna temas edebilir burada hucüm faulü olmaz ayrıca zannedersem basketbol tabiriyle arkadaş post up oynamış sana karşı, sağlam olman gerekiyor arkadaşının dediği gibi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KEFALNNN

quote:

haklı

Dışarda demişsin tüm basket kurallarıyla oynansaydı sokak basketbolu diye birşey olmazdı o kadar fizik koymak faul olmaz adam sana geçirmiyor birşey yapmıyor fiziğini koyuyor gayet normal tabi vurmuyorsa ama bunu omzuyla yapabilir bir kere

Evet hocam street basketbolu sert olur ama bu arkadaş ufacık el temasında bile faul demeyi eksik etmedi :D bir de turnikeye girerken bi vücut teması olur, biz de öyle oynuyoruz zaten onda hiç sorun yok da arkadaş bildiğin vurarak uzaklaştırdı bizi, topu sektire sektire geldi omzuyla böğrümüze vurdu resmen, ittirmek değil. O değil biraz daha vursa basket masket bırakıp dalıcaktım çocuğa öyle sert vurdu, kavgada öyle dayak yemedim ben

• sokak basketbolunda hücum faul yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Futbol Topu Tavsiyesi?
    15 yıl önce açıldı
    Muslera Nasıl Gol Yer...
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen sokak basketbolunda hücum faul yaptın ver topu tarzı konuşmalar olmaz pek ama demek istediğini anladım.
    Kasıtlı olarak oyunu sertleştiren,gaza gelip post up ı abartanlar var harbiden sinir bozucu olabiliyorlar.Böyle durumlarda yıldırma politikası izlenir genelde
    O abartarak post up oynuyorsa sen de kolunu açarak turnikeye gir mesela.Yada perdeye gidersin hareketli durup canını acıtıp mesajı verebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

Aynen sokak basketbolunda hücum faul yaptın ver topu tarzı konuşmalar olmaz pek ama demek istediğini anladım.
    Kasıtlı olarak oyunu sertleştiren,gaza gelip post up ı abartanlar var harbiden sinir bozucu olabiliyorlar.Böyle durumlarda yıldırma politikası izlenir genelde
    O abartarak post up oynuyorsa sen de kolunu açarak turnikeye gir mesela.Yada perdeye gidersin hareketli durup canını acıtıp mesajı verebilirsin.

Kasıtlı olarak oyunu sertleştiren,gaza gelip post up ı abartanlar hakkatten çok var haklısın dostum, "hücum faul yaptın" "sert oynuyosun yavaş" diye ağlamak yerine inadına sert oynıcaksın sen de faul yapacaksın görsün nasıl oynanıyormuş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.