Şimdi Ara

Hüdapar 'Hiçbir CHP'li domuz bağını hak etmiyor' deyince Tanju Özcan cevabı yapıştırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile HÜDAPAR Genel Başkan Yardımcısı Serkan Ramanlı arasında “domuz bağı” tartışması meydana geldi. Ramanlı, Özcan’a "Hiçbir CHP'li domuz bağını hak etmiyor" ifadelerini kullanınca canlı yayında gergin anlar yaşandı.
    Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve HÜDAPAR Genel Başkan Yardımcısı Serkan Ramanlı arasında bir televizyon yayınında gergin anlar yaşandı. Özcan ile Ramanlı arasında "domuz bağı" konusu üzerinden sert bir tartışma meydana geldi.

ramanli-reel.png

"HİÇBİR CHP'Lİ DOMUZ BAĞINI HAK ETMİYOR"
    TV100'de Erdoğan Aktaş'ın sunduğu "Eşit Ağırlık" programında CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve HDP eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın görüşmesini nasıl değerlendirdiğine ilişkin kendisine yöneltilen soruya, herkesin kendisine layık olanı yapacağını söyleyen Ramanlı’nın sarf ettiği, "Hiçbir CHP'li, siz dahil, domuz bağını hak etmiyor. Siz ve bütün CHP'liler ahsen-i takvim olarak yaratılmışsınız tıpkı bizler gibi. Lütfen insana saygınızı muhafaza edin" sözleri stüdyodaki tansiyonu yükseltti. Daha sonra Tanju Özcan’ın, "Domuz bağlarınızı getirin, ben buradayım" ifadesini kullanması üzerine Ramanlı, "Domuz bağı kime yapılır, domuza yapılır. Kendisine bunu yakıştırmayı ben yakıştırmıyorum" söyleminde bulundu.

Özcan ise yanıt olarak "Kurucularınıza bakarsanız aralarında görürsünüz" derken Ramanlı, "Kim yapmışsa Allah belasını versin!" ifadesini kaydetti.

halk tv
    Hüdapar 'Hiçbir CHP'li domuz bağını hak etmiyor' deyince Tanju Özcan cevabı yapıştırdı
    https://halktv.com.tr/gundem/hudaparlinin-domuz-bagi-sozleri-canli-yayini-karistirdi-tanju-ozcandan-olay-cevap-880272h

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 🤢🤮 Hizbul teröristine bak hele kendi arkadaşlarına, hapisteden kurtardığı teröristlere lanet okuyor sözüm ona. Tanju baba o serkan denen teröristi keşke oracıkta dövseymiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsrail lağım faresi gibi avlıyor Hizbullahcıları,

sevip sevip çoğaltıyor ... ellerin dert görmesin İsrail

• Bunlar ne anlamsız diyaloglar. Kim "CHP'liler domuz bağını hak ediyor" demiş de kendisi bunu inkâr eden bir cümle kurmuş? Birden böyle cümle kurarsan ortamın gerilmesi normal, hayırdır ne alaka derler adama. Hiçbir insan domuz bağını hak etmez.

• Forumda birisi Tanju Özcan Güzelleyecek diye saçma sapan ALAKASIZ ve kesme kırpma haberler paylaşıyor. Arka arkayada 15 tane Tanju Özcan Konusu açmazsın ! Ne olacak Cumhurbaşkanı adayı mı çıkacak Özcan ?

Her zaman ki gibi bilmeyen araştırmayan sorgulamayan muhalif kitleyi yemleme haberi. ( Video olmamasındanda anlamaları lazım fake haber olduğunu ama onu bir sorgulayan yok. )

Olay ne bakınca ilk taşı Tanju Özcan atıyor.

Özcan'ın "Domuz bağlarınızı getirin, ben buradayım" demesi üzerine

Ramanlı, "Domuz bağı kime yapılır, domuza yapılır. Kendisine bunu yakıştırmayı ben yakıştırmıyorum" yanıtını verdi

Ramanlı'nın, "Hiçbir CHP'li, siz dahil, domuz bağını hak etmiyor. Siz ve bütün CHP'liler ahsen-i takvim olarak yaratılmışsınız tıpkı bizler gibi. Lütfen insana saygınızı muhafaza edin" 

Özcan ise bu sözler üzerine, "Kurucularınıza bakarsanız aralarında görürsünüz.

Ramanlı, "Kim yapmışsa Allah belasını versin!" diyerek tepkisini dile getirdi.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

kitlelerin arkasından gittiği insanlar bunlar, yani kitleler çöp olduğu için böyle oksijen israfları rağbet görüyor ve bizde böyle saçma salak şeylere maruz kalıyoruz... hizbullahın başı mıdır kıçımıdır bu adam da gram beyni olmayan ve topluma hiç faydası olmayan insanlardan biri...

genel olarak politikacıların topluma faydası yok, genel olarak neredeyse hepsi böyle beş para etmez insanlar ve gram beyinleri olmayan ahmaklar... ama işte üzülerek söylüyorum ki kitleler bunlar gibi olduğu için bu insanlar yüksek makamlardan söylemlerde bulunuyor ve halen o makamlarda kalmaya devam ediyorlar...

normalde böyle saçma salak konuşanları hemen yaka paça indirmeleri lazım...

• kırılanhayaller kullanıcısına yanıt

O hizbullah bu hizbullahçılar değil.İkisi tamamen farklı oluşumlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • https://www.siradisiprogrami.com/27272-esit-agirlik-tv100-–-17-ekim-2024.html

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt
    Hepsi aynı, korkunçlar

www.sansasyonelhaber.net
    TAM 21 YIL OLDU…. KURİŞ’İN MERSİN’DEN KAÇIRILIP, 38 GÜN SÜREN KORKUNÇ İŞKENCE GÜNLERİ 21 YIL ÖNCE BUGÜN BAŞLAMIŞTI!
    https://www.sansasyonelhaber.net/tam-21-yil-oldu-kurisin-mersinden-kacirilip-38-gun-suren-korkunc-iskence-gunleri-21-yil-once-bugun-baslamisti.html

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.