Hugo da Sporty adlı karıncanın '' Ovv çok feci '' adlı repliğinin videosunu arıyorum arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz ?
nerden aklına geldi sporty
" jan polün muzlarını çalmışlar "
quote:
Orijinalden alıntı: ugr7
nerden aklına geldi sporty
" jan polün muzlarını çalmışlar "
Geçen bir arkadaşla konuşurken ovv çok feci diye birşey vardı hatırladınmı felan dedi, 1 haftadır kendi kendime beyin fırtınası yaptım bu sesin hugo dan olduğuna karar kıldım internette araştırdım doğruymuş
Ovv çok fecii :D Bende çok kullanırdım bunu
Bir tane daha vardı sanırım.
up
bende hatırladım bunu rezerved
O değilde ben hugoda yarışmıştım oyunun sonunda elini sokuyon ya anahtar bulmaya bulamamıştım teselli hediyesi göndercez dediler göndermediler 6yıl oldu
O değilde ben hugoda yarışmıştım oyunun sonunda elini sokuyon ya anahtar bulmaya bulamamıştım teselli hediyesi göndercez dediler göndermediler 6yıl oldu
quote:
Orijinalden alıntı: Volkanbaba
hakkını ara, hügonun evini bul o meşhur repliği söyle
quote:
Orijinalden alıntı: fuckulteli
Ovv çok fecii :D Bende çok kullanırdım bunu
Bir tane daha vardı sanırım.
bende katılmıştım oynamıştım hata katılmak için mail atmıştım yalvarmıştım :D: tamam deidler seni yayına alcaz ama sakın teleffonda bizim aldığımızı söyleme demişlerdi :D:D banada silver bilmmene bişi hediyeleri vardı gönderceklerdi göndermediler adresimi bile almadılar
quote:
Orijinalden alıntı: [ AsiL ]
ben crocodile sorularınızı alayım
çevirmeli telefonla hugo oynayan varmı
quote:
bendekii ilk cinsel hareketlenme bu kadınla olmuştu
quote:
Orijinalden alıntı: South Korea
quote:
ben crocodile sorularınızı alayım
YALARIN
en çok aynaların olduğu bölümü severdim ondan sonrada labirent geliyodu
böcek savaşları vardıya
Başka katılan varmı buna hediye alamamış sanırım kimse şuana kadar?