Hep mahallede görüyordum kızı, kız 2010'lu hiç göstermiyor yani yolda görseniz 2006-2007'li dersiniz. Bende 2005'liyim. Ben bu duruma düştüğüme çok utanıyorum üniversitede taş gibi kızlar var hiç biri etkilemedi beni geldik memlekete 2010'lu kız bulduk yani bilmiyorum kendimden utanıyorum neyse orayı geçelim büyük sıkıntı aslında ben kıza yazmamdim kız benden 5 yaş küçük gittim ablasına yazdım ablası da 2007'li ablasından red yedim ablasından hiç hoşlanmıyorum hayatımda görmedim gittim kıza dedim seni seviyorum cideen yazıklar olsun bana ortada kaldık işte ablasına yazdıktan sonra kardeşi beni takipten çıkardı 1 hafta sonra yine ekledi bu sefer ben onu çıkardım öyle kaldık işte acaba ne yapmalıyım sevdiğim kızı karşıma alıp her şeyi söylemeliyim yoksa sg etmeliyim
utanılacak birşey yok. kendimiz 14 yaşındayken 14 yaşındaki kıza ilgi duymadık mı? hislerini baskılayamazsın. eyleme dönüştürmediğin hissin kimseye olumlu ya da olumsuz bi etkisi yok.
Maria Sharapova 16-17 yaşındayken bütün dünya erkekleri ona arzu duyuyordu. insanlık olarak tüm erkekler utansın mı şimdi?
quote:
ne yapmalıyım sevdiğim kızı karşıma alıp her şeyi söylemeliyim yoksa sg etmeliyim
kızın yaşından bağımsız olarak, herhangi hoşlandığın bi kızı karşına alıp konuşmak, eski tabirle "açılmak", senin tabirinle "her şeyi söylemek", anlamsızdır, ve bunu yaparsan kızın gözündeki değerinin sıfıra iner.
Hem kardesinden hoslanip hem de ablasina seni seviyorum demeyi hangi mantik mantik aciklar ki.