Şimdi Ara

Hukuk adayı ögrencinin nasihate muhtacı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 81 OBP beni 19'dan 21'e attı. Okul puanı açık lise veya temel lise şansın varsa değerlendir ben son 30 gün içinde bu ortalama sıralamayı yaptım sene başından itibaren sağlam bir şekilde edebiyat ve matematiğe asılırsan hiç dert olmaz...
  • Geo ve cografya icin ne onerirsin fazla asilalimmi bu derslere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrchicagos

Geo ve cografya icin ne onerirsin fazla asilalimmi bu derslere

Geometrinin TM3 puan türündeki LYS ağırlığı yüzde 5'tir. Kafa patlatmana gerek yok ama seni aşağı çekmeyecek asgari netleri yapmalısın. 15 net yetecektir yarısı yani.
  • Türkçe konuların bittiyse denemelere başlayabilirsin.Matematikte problemleri kaliteli bir soru bankasından çöz(karekök,3-4-5 vs.)
    Benim gibi problem çalışmamazlık yapma sakın kötü ygsden sonra toparlanmıyor çünkü.Sosyali 30 net ustune sabitlemeye çalış,sayısal temelin oldugu icin zaten fenden 5-10 net arası rahat yaparsın.Zamanın kalırsa ve sosyali dediğim netlere sabitlersen fen dersi olarak onceligin kimya olsun.Cunku ygs'de kimya kolay soruluyor.Bunun dısında sakın lysyi ihmal etme ygsden de vazgecme o ayarı tutturmaya çalış.İyi çalışmalar.

• Hm eger ileri bi siralama yapmak icin geoda da bir kac tik onde olmakta fayda var. Ygs fen hakkinda ne dusunuyorsun nasil yapalim suan yaklasik 6 7 ay gibi bir sure var ygs ye

• quote:

Orijinalden alıntı: omzkont

Türkçe konuların bittiyse denemelere başlayabilirsin.Matematikte problemleri kaliteli bir soru bankasından çöz(karekök,3-4-5 vs.)
    Benim gibi problem çalışmamazlık yapma sakın kötü ygsden sonra toparlanmıyor çünkü.Sosyali 30 net ustune sabitlemeye çalış,sayısal temelin oldugu icin zaten fenden 5-10 net arası rahat yaparsın.Zamanın kalırsa ve sosyali dediğim netlere sabitlersen fen dersi olarak onceligin kimya olsun.Cunku ygs'de kimya kolay soruluyor.Bunun dısında sakın lysyi ihmal etme ygsden de vazgecme o ayarı tutturmaya çalış.İyi çalışmalar.

Tesekkur ederim degerli yorumunuz için

• Turkce denemeler icin ne oneriyorsun 35 ustu icin

• Mrchicagos kullanıcısına yanıt
    Palme en son çöz zordur.Denge bulabilirsen iyidir.Bu arada hangi okulu istiyorsun?

• hukuk okuyan sayısı okumayan sayısından fazla

https://eksisozluk.com/hukuk-okumak-isteyenlere-ibretlik-avukat-ilani--5036283?p=1

https://eksisozluk.com/entry/31773287

iyi bak buralara aç kalma sonra ve avukatlar her geçen sene şişiyor

Tmde ilk 5 bin için bile geometri o kadar önemli değil sen matı hallet 15 net bile yeter

• Ankarayi hedefliyorum marmara hacettepe istanbul dan biri gelirse de giderim

• quote:

Orijinalden alıntı: Rotter

hukuk okuyan sayısı okumayan sayısından fazla

https://eksisozluk.com/hukuk-okumak-isteyenlere-ibretlik-avukat-ilani--5036283?p=1

https://eksisozluk.com/entry/31773287

iyi bak buralara aç kalma sonra ve avukatlar her geçen sene şişiyor

Nasil desem bilmiyorum ama avukat var avukat var. Turkiyenin en cok vergi verenhttp://www.turkticaretrehberi.com/ozel/turkticaretrehberi/34/turkiye-vergi-rekortmenleri- ler listesinde hukukcular da var

Tercih zamanı geldiğinde istanbul hukuk konusunda yardımcı olabilirim haberin olsun

• quote:

Tercih zamanı geldiğinde istanbul hukuk konusunda yardımcı olabilirim haberin olsun

Tesekkur ederim yoksa dusundugum gibi mi sen istanbul hukukta misin ?

Evet

• quote:

Evet

Hemen pmlere başlayalöm ozman :)

Tabi seve seve

• lezzetli çipetpett kullanıcısına yanıt
    Hangi hukukçu aç? Salak değilsen katip maaşıyla çalışmazsın zaten.
  • Eğer kendini hukukta daha iyi hissedeceksen, hayalindeki meslek, kişiliğine daha uygunsa doğru seçim hocam. Türkiye şartlarında durum belli ama bu her meslek için geçerli işini severek yapan zaten kaptırır gider, o yüzden çok kafaya takmayın. Diğer Tm'lere göre çok iyisin, böyle tempoyu yavaş yavaş arttırarak devam et. Türkçeyi hemen aradan çıkartman iyi olmuş
  • Haklısınız, sevmek temel kaide bence...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.