Şimdi Ara

Hukuk adayı ögrencinin nasihate muhtacı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: monaroza1

Bencede başarının sırrı bunlar:)anadolu hukuk kazandım bu sene başlıyorum inşallah

Evet. Başarılarının devamını diliyorum umarim bende istedigim yere hayallerime kavusurum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bobspasky1 kullanıcısına yanıt
    İstanbul hukuk kazanan kardeşim cümleni yeniden okudum ve yine aynı çıkarımı yaptım çünkü virgüllü ve düzgün cümleler sıralı okunur. Ben okuyunca o anlami çıkardım. Sen onu diyorsan sıkıntı yok👍🏻

• Baska yorumu olan

• Gidip edebiyat çalışma mat2 kas 45 üstü matematik yap edebiyattan da 30-35 yapsan (30a yakını ygs ile aynı soruların) 6-7k olursun mesela ben öyle yaptım 6k geldi obp de önemli

• Ygs konuları ile aynı paragraf dil bilgisi vs.

• bu sene benim 76 idi obp 13 k dan 17k ya attı ağladım
  • Mrchicagos kullanıcısına yanıt
    kardesim ygs ye calisirken lys matematigi sıkı tut farki onla atacaksin. edebiyattanda bi 50net yaptinmi super oda ezberine bakiyor. ygsde sonuc ne gelirse gelsin etkilenme. ikizim 75binden 9400e cekti obsi 87idi yerlestirme siralamasi 9832 oldu. gazi hukukta simdi. lys matematigi ne kadar yuksek yaparsan o kadar cekersi siralamayi 32neti vardi iste 40+yaparsan 5binin icine girersin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamann

kardesim ygs ye calisirken lys matematigi sıkı tut farki onla atacaksin. edebiyattanda bi 50net yaptinmi super oda ezberine bakiyor. ygsde sonuc ne gelirse gelsin etkilenme. ikizim 75binden 9400e cekti obsi 87idi yerlestirme siralamasi 9832 oldu. gazi hukukta simdi. lys matematigi ne kadar yuksek yaparsan o kadar cekersi siralamayi 32neti vardi iste 40+yaparsan 5binin icine girersin

Degerli yorumlariniz icin tesekkur ederim.Mat 2 hedefim +40 net ezberim saglam geo da calismam lazim.Fark atmak istiyorsam mat ve goodan güzel netler yapmam gerektiğini biliyorum. ..

• Edebiyatdan 50 ustu hedefim ki yapilabilecek bir net sayisi.Mat da 40 ustu yapmak istiyorum. Obpmin 80 olmasi ilk 5k 6k 7k gibi siralamada yaklasik 1 1.5 k da geri atabilir.Tam bilmiyorum ama Bu siralama da bu obp ile kac atmis merak ediyorum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.