Şimdi Ara

Hukuk adayı ögrencinin nasihate muhtacı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2015 sınavında

25 k dan 31k ya attı.

Beyler OBP guzel atıyor yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: akıncı12

Edebiyat senin her şeyin sakın unutma bunu. Mat ve geoda da tm3 öğrencisi için 25 net mat 15 geo dönüm noktasıdır ama işini garamtiye almak için mata sağlam asıl. coğrafya da tm3 te kıymetli ama ben şöyle diyim hiç çalışıp kitap açmadan 19 yaptım gerçi bu sene fazla spesifik bilgiye dayanan soru yoktu bu avantaj oldu benim için. Ygs ye de amanın aman çalışma lys yi unutmadan çalış. Tr ye iyi önem ver benim en büyük hatam ygs türkçe de olmuştu. ygs mat için problemleri iyi oturt sonra çok sıkışıyor. Sosyal en dengesiz kısım 25 te yapıyordum 38-39 da sınavda da kötü yaptım zaten fen için de tavsiyem kimyaya iyi çalış çünkü kolay geliyor hazırdan 10 net :D biyoloji ve basit fizik konularına da baksan 17-18 net yaparsın

Değerli yorumlarınız icin tesekkur ederim. Mat 2 ve Edebiyat icin sene basini bekliyor,suanda ygs kismini halletmeye calisiyorum. Siz hangi bölümdeydiniz hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Det.Harvey Bullock

Bu arada bende Marmara Hukuktayım. Soruların varsa buyur sor.

Kaydettim tesekkur ederim. Sorularim sizin gibi değerli insanlari bekliyor ;))

• quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

KKÜ hukukta okuyorum , amcamda aynı zamanda avukat 20 yılı geçik avukat Ankarada büroda çalışıyor,

Meslek ile ilgili aç kalırsın beyanını kafaya takmamak lazım ilgi alanın değilse okumaktan hoşlanmıyorsan bile binlerce kişinin okuduğu bölümleri çamurlamamak lazım benim babam öğretmendir birçok öğrencisi avukat oldu ben bölüm seçerkende birçok kişiyle görüştüm aç açıkta kimse görmedim;

Şayet stajda verilen parayı örnek gösterip ooo meslek bitmiş demek cidden aptallık olur sana uygulama öğretiyorlar acemi olarak giriyorsun teorik başarısı ile gerçek hayat çok ayrı oluyor bu evre tıpta 6. sınıfta hastanede 300-400 küsür veriyorlar bunla aynı evre ama tutup oha tıp ölmüş demiyoruz...

Yani şu her hukuk konusunda yapılan iş yok konusu yoruyor belirlediğiniz alanlarda uzmanlık olana kadar iyi para kazanılmaz ama bugün kolay yoldan kim para kazanıyor emek verdiğin her işte hakettiğini kazanırsın

Aktardıgınız bilgiler için teşekkür ederim. Avukatlikla ilgili hem amcanızın hemde sizin tecrüberlerinizden istidade etmek istiyoruz. Bu konuyu biraz daha açıklamak istermisiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Umutkeke

72 OBP
    2015 sınavında

25 k dan 31k ya attı.

Beyler OBP guzel atıyor yani

Senin adına üzüldüm keke ama bu seni yıldıramaz gibi duruyor...

• Mrchicagos kullanıcısına yanıt
    Mezuna kaldim ben de. Benim de hedef bu sene ilk 5k insallah. Bak edebiyat ben son 2 ay çalıştım ezber yetenegin varsa yutacaksın zaten. Aman matematiği salma. 30 üzeri yapan 10k ya oynuyor matematiği

• quote:

Orijinalden alıntı: RoideTemps

Önceki mesajlarımda belirttim zaten nedenleri arayıp bulabilirsin

Hukuk fakültesini bırakıp,sanıyorum ki güzel bir fakulteydi,tıbba geçmek ciddi bir idealistlik ister.Sen kendi ufkunda hukuku tahlil etmissin önemli bu benim acimdan tabi. Tavsiyelerini bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: onurr.611

Mezuna kaldim ben de. Benim de hedef bu sene ilk 5k insallah. Bak edebiyat ben son 2 ay çalıştım ezber yetenegin varsa yutacaksın zaten. Aman matematiği salma. 30 üzeri yapan 10k ya oynuyor matematiği

Sevgili rakibim, önerilerini ve tecrüberlerine ihtiyacim var ;))

Sene içinde paslaşırız. Burdan da sorabilirsin her konuda. Forumun bana çok faydası oldu. Ben de senin gibi kardeşlerime yardım etmek isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurr.611

Sene içinde paslaşırız. Burdan da sorabilirsin her konuda. Forumun bana çok faydası oldu. Ben de senin gibi kardeşlerime yardım etmek isterim.

Bende yeni başladım üyeliğe, önceden sadece arastırıyordum dh den

• Aile hukukçu pmden msj atarsan yardımcı olabilirim

Açıklanacak fazla bir içeriği yok okulu bitirirsin 6 ay adliyede , 6 ay özelde staj yaparsın bu özeldeki kısmı önemli senin uzmanlığını belirleyecek (vergi ceza aile)

İyi bir büro olmalı parasından çok yetkinliği ön planda tabiki benim gördüğüm amcam olsun Antalyadaki gördüğüm staj için rağbet gören bürolarda kıstas ölçütün başladığın zaman göstereceğin nitelik (bunun için teorik sağlam olmalı bide iş yapacak yetkinlik veya olgunlukta diyebilirsin herhangi bir büro seni çalıştırırken sadece işinde iyi olmandan çok düzen konuşma becerisi itici olmamak gibi şeyler ister hatta fazlasınıda isteyen çıkar ehliyet gibi nitelikler)

Çalıştığın alanda zamanla uzmanlaştıkça kazancın artıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: ekskalibour

Aile hukukçu pmden msj atarsan yardımcı olabilirim

Teşekkür ederim, kaçırmayacağım tabiki ;)

Odtü işletme. Sorun olursa cevaplarım

• quote:

Orijinalden alıntı: akıncı12

Odtü işletme. Sorun olursa cevaplarım

tesekkur ederim.Sizinle gorusmek çok güzel ;)

• yuh ya benim obp 40 millet nasıl 75-80 oluyor anlamıyorum . oldu olacak 100 alsınlar bari . hayır lisede hep teşekkür ile geçtim . ne ile hesaplanıyor bu lanet olası .
  • quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

yuh ya benim obp 40 millet nasıl 75-80 oluyor anlamıyorum . oldu olacak 100 alsınlar bari . hayır lisede hep teşekkür ile geçtim . ne ile hesaplanıyor bu lanet olası .

Sen yanlıs anlamışsın kardesim. öncelikle bizim dedigimiz obp 80 hu 4 senenin ortlama karne notu. Senin dedigin bu notun 0.6 ile carpimi yani mesela benim obp 80(4 senin ortalamasi) bunu 0.6 ile carpiyorum 48 cikiyor buda benim puanima etki edecek okul puani :)

• o değil de 2 gündür konuyu görüyorum başlıkta bir anlatim bozuklugu var gibi sana nasihatim paragraf çöz veya kitap oku hukuk kazanmak yetmiyor konuşmayı da bilmek gerek sözüm meclisten dışarı

• quote:

Orijinalden alıntı: ernestchee21

o değil de 2 gündür konuyu görüyorum başlıkta bir anlatim bozuklugu var gibi sana nasihatim paragraf çöz veya kitap oku hukuk kazanmak yetmiyor konuşmayı da bilmek gerek sözüm meclisten dışarı

Ahaha hoş bir yorum olmuş, eksik varsa giderilir.Tesekkur ederim

• Hukuk fakültelerinin bir anlamı kalmadı artık günümüzde, zamanında adalet okuyanlar bile özelden hukuk fakültelerine geçti, hiç umurumda olmaz diyenlerde parayı basıp okuyorlar. Arz talebi çoktan aştı. Tabiki hayat bir şekilde idame ettirilir fakat o puana yazık olur. Bu arada bana isim yapmış üniversiteleri saymayın lütfen 2-3 üniversite hariç hepsi aynı kefede şuan.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.