Şimdi Ara

Hukuk adayı ögrencinin nasihate muhtacı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam o puana yazık olur demişsiniz ya, onun için soruyorum? Yazık olmaması için ne yazılmasını önerirsiniz tm puan türünde? Arz-talep olayına bakacak olursak iibf bölümlerinin durumu daha vahim açık bir şekilde. Geriye ne kalıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edebiyatı çok sıkı tut ve lys coğrafyayı küçümseme zatem sayısaldan geçmişsin matematiğin iyidir onda sıkıntı olmaz.ygsde de türkçe sosyali iyi tut.anlayacağın bir sayısalcı olarak artık tüm gücünle sözel derslere yönelmelisin.eksik kaldığın kısımda da matematik seni kurtarır zaten merak etme ama en önemli kural:İNAN Bu sene herkes bana yaparsın dedi kendime güveniyordum zaten ama hayal gibi gelebiliyor bazı şeyler.mesela çocukluğundan beri hayalini kurduğum gibi hukuk okuyacağım.inan bana hayal edip de yapamayacağın hiçbir şey yok bu dünyada.

• quote:

Orijinalden alıntı: monaroza1

Edebiyatı çok sıkı tut ve lys coğrafyayı küçümseme zatem sayısaldan geçmişsin matematiğin iyidir onda sıkıntı olmaz.ygsde de türkçe sosyali iyi tut.anlayacağın bir sayısalcı olarak artık tüm gücünle sözel derslere yönelmelisin.eksik kaldığın kısımda da matematik seni kurtarır zaten merak etme ama en önemli kural:İNAN Bu sene herkes bana yaparsın dedi kendime güveniyordum zaten ama hayal gibi gelebiliyor bazı şeyler.mesela çocukluğundan beri hayalini kurduğum gibi hukuk okuyacağım.inan bana hayal edip de yapamayacağın hiçbir şey yok bu dünyada.

Hüzünlendirdin.Inanç görünmeyene inanmaktır, sen görünmeyene inaniyorsan başkalarının göremediklerini görürsün(A.şerif izgören) Bakalım insallah mat da sikıntım yok gibi sorular beni ilgilendiriyor, edeb bayılıyorum cografya ya da bayılıyorum. Gerisi calismak,sakin ve kararli olmakta

• Mrchicagos kullanıcısına yanıt
    Zaten inanıyorsun başarına az kalmış emin ol.bilgi temelini iyi attıktan sonra en önemli şey sınavda sakin olabilmek.bol bol deneme çöz hem bilgini dinç tutar hem ruhunu.başarılar inşallah hakkında hayırlısı olur

• onurr.611 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım benim verdiğim net değeri geo için geçerli yorumları sırayla okursan anlarsın mat matikte 15 netin yetmeyeceğini İstanbul hukuk kazanan biri biliyordur emin ol

anlayışınız için teşekkürler

• Adaletin olmadığı bir ülkede hukuk okumak gerçekten tebrik ederim seni
  • Bu yıl 68 obp ile 12kdan 18kya geriledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: prisonerdreams

Bu yıl 68 obp ile 12kdan 18kya geriledim.

üzüldüm acıkçası ama helal olsun belki okulda senin 12 kya gelecegini beklemiyorlardi o obp ile ama azim, kararlilik ve inancinla yaptığın anlasılıyor. Bizde sizden esinleniyoruz ;))

• quote:

Orijinalden alıntı: monaroza1

Zaten inanıyorsun başarına az kalmış emin ol.bilgi temelini iyi attıktan sonra en önemli şey sınavda sakin olabilmek.bol bol deneme çöz hem bilgini dinç tutar hem ruhunu.başarılar inşallah hakkında hayırlısı olur

Dediklerin bir cok kisi tarafindan daha oncede denmisti, demekki basarinin sirri dediklerinizde... Birde hangi universitedesiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrchicagos -- 20 Ağustos 2016; 14:53:25 >
  • kardeşim, genel olarak bir tavsiye konusu hazırlamak istiyorum fakat aklına takılan spesifik konularda yardımcı olabilirim özelden. hangi okul bu arada?

• quote:

Orijinalden alıntı: koseoglulas

kardeşim, genel olarak bir tavsiye konusu hazırlamak istiyorum fakat aklına takılan spesifik konularda yardımcı olabilirim özelden. hangi okul bu arada?

Tesekkur ederim. Kocaelinde ;))

• quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

Adaletin olmadığı bir ülkede hukuk okumak gerçekten tebrik ederim seni

Adaletin bazı kısıtlamalara maruz kaldığına bizlerde şahit oluyoruz. Bu demek degildir ki 5 sene sonra da boyle olacak hayır bu gunlerden guzel gelecekler bizleri bekliyor, yeterki herkes bulundugu alanda en iyisi olsun, en iyisini hedeflesin.

63 obp 17binden 27 bine attı beni kırıkkale hukuk okuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Cocktail

63 obp 17binden 27 bine attı beni kırıkkale hukuk okuyorum

Obp baya kişinin canını yakmış. Bu sene temmennim siralamami minimal geri atmasi. Birde kirkkaleden memmun musun ? yani diger fakultelerden ne gibi farki var hukuksal acidan

Daha gitmedim hocam e-kayıt yaptırdım bu sene yerleştim bekleyip görücez yazarım ama sene içinde sana
  • Sene içinde tekrar paylasiriz @ Dr.Cocktail

• Hukuk okumak istesem ilk yapacağım iş İstanbuldaki en iyi avukatların yanına bir şekilde girebilmek işlerin nasıl işlediğini az da olsa öğrenmek davaları tecrübe etmek ve insan tecrübeleri üzerinde deneyim kazanmak olurdu. Ayrıca başkaları yapmak istediklerini yapamadığında senin de yapamayacağını söylerler. Kulak asma hayallerini gerçekleştir.
    Bencede başarının sırrı bunlar:)anadolu hukuk kazandım bu sene başlıyorum inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: frostsword

Hukuk okumak istesem ilk yapacağım iş İstanbuldaki en iyi avukatların yanına bir şekilde girebilmek işlerin nasıl işlediğini az da olsa öğrenmek davaları tecrübe etmek ve insan tecrübeleri üzerinde deneyim kazanmak olurdu. Ayrıca başkaları yapmak istediklerini yapamadığında senin de yapamayacağını söylerler. Kulak asma hayallerini gerçekleştir.

Benimde hedeflerim arasinda bu var. Tek engel şuanda sınav :)). en iyi neticeyi alip auf veya iuhf yi tutturmak. Gerisi icin cok düşüncem var

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.