Şimdi Ara

Hukuk fakültesi sıfırdan mı başlarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arkadaşımın hesabı bu ben şuan ondokuz mayıs üniversitesinde hukuk okuyorum bu yıl 3.sınıfa geçiyorum bu yıl öylesine ygs lys sınavlarına girdim ygs de şansın da yardımıyla 30 bin oldum dedim lys sınavlarına da gireyim bakalım ne olacak kaça çekicem düşer miyim arkadaşlar şuan ham sıralamam 10k geldi gerçekten şoktayım kendim inekledim sabahladım hukuğa girerken ancak samsuna girebilmiştim şimdi istanbul hukuk iö yada marmara iö girebilirim diye düşünüyorum sonucuma daha bugün baktım çünkü inanın ilgilenmiyordum şimdi size sorum şu arkadaşlar ben marmara ikinci öğretimi yazıp kazanırsam kayıt sildirmem gerekiyormuş peki oraya gidersem birinci sınıftan mı başlıycam başarılı olduğum dersleri orda geçmiş gibi gösterebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mkakil23 -- 23 Temmuz 2016; 0:08:35 >

• ham sıralama değilde obp ile tercih yapılıyor ama oda o civarlardaysa bilmiyorum öğrenci işlerine bir sor istersen
  • son kez up :(
  • Kardeşim bunu burdakilerin bilmesi pek mumkun değil. Daha once iki universite arasinda gecis yapanlar varsa onlara sorman veya ogrenci isleriyle gorusmen çok daha doğru olur. Sonuçta okuldan okula program ve ders içerikleri farklı olabiliyo, sene veya dönem kaybı da yaşayabilirsin kaldigin yerden de devam edebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten çok ilginç bir soru OBPli sıralamanız kaç hocam?
    Ve okuduğunuz 2 sene gibi bir süre var.Emin değilim bilgim yok yanlışta yönlendirmek istemem açıkçası
    Ama merak ettim takipteyim hocam
  • xpol X kullanıcısına yanıt
    ham yanlış yazmışım hocam ya normal sıralamam o gerçekten 2 yıl okumasam direk geçerim yıl kaybını önemsemem ama şimdi sıfırdan başlamakta insana biraz koyar açıkçası ama omü de hukukta çarşambada ve gerçekten inanılmaz sıkıcı istanbuldan gittim ben 2 yılı silmeyi göze alırmıyım bilmiyorum ama bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mkakil23

ham yanlış yazmışım hocam ya normal sıralamam o gerçekten 2 yıl okumasam direk geçerim yıl kaybını önemsemem ama şimdi sıfırdan başlamakta insana biraz koyar açıkçası ama omü de hukukta çarşambada ve gerçekten inanılmaz sıkıcı istanbuldan gittim ben 2 yılı silmeyi göze alırmıyım bilmiyorum ama bakalım

Hocam çarşambada erkek öğrenci için yurtlar ne düzeyde yer var mı ve öğrenciler samsundan git gel mi yapıyor bu sorularımı cevaplandırırsanız sevinirim.Sıkıcı olmasının haricinde bir olumsuzluğu var mı ?

• hocam silme gibi saçma bir durum olmaz emin olun buna, kaldığınız yerden devam edersiniz diye biliyorum, tabi geçeceğiniz üniversite de farklı, görmediğiniz dersler olabilir, onların sınavlarını girersiniz, daha önceleri okumuştum bu konu hakkında bir şeyler, inanın şu an hatırlamıyorum, bence bir okulunuzla konuşun, veya internette araştırın

• Hocam geçmek istediğin üniversitenin yönetmeliğine bak. Arastir. Büyük ihtimal gördüğün ve başarılı olduğun dersleri saydirirsin.

• Ben yeniden tercih yaparsanız sıfırdan başlarsınız diye biliyorum ama sorun birilerine

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.