İlk günlerde yanımızda ne götürcez lan hiç bilmiyorum. defter falan mı almamız lazım o kitapları falan nereden alıcaz ne zaman alıcaz ve kaç liraya gelecek bilgi sahibi olanlar bi yazsın da aydınlanalım.
Cübbeyi biz mi getiriyoruz üniversite mi veriyor ya?
quote:
Orijinalden alıntı: adnan mersedes
Cübbeyi biz mi getiriyoruz üniversite mi veriyor ya?
Alıntıları Göster
O koca amfilerde tanışma faslı nasıl olacak onu pek bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: SheIsLawyer
ben de bunu düşünüyordum :D nasıl tanışıcaz lan milletle :D
LannisterBoy
kullanıcısına yanıt
Herkes tek tek kalkip adini soyadini memleketini ve büyüyünce ne olmak istediğini söylüyor. Haberiniz yok mu?
Ben ilk gün ajanda ile tükenmez kalem götürcem sonuçta üniversitelimiz ve hukukçuyuz kalem silgi bırakın bu işleri
quote:
Orijinalden alıntı: eskisayfalar120
Ben ilk gün ajanda ile tükenmez kalem götürcem sonuçta üniversitelimiz ve hukukçuyuz kalem silgi bırakın bu işleri
ben takım elbiseyle gideceğim. sonuçta hukukçuyuz
Harbi merak konusu nasil gidelim ve bu kitaplar falan nasil olcak 😃
Biri aydınlatsın harbiden özellikle ilk gün nasıl olacak lan. Düşünsenize hayatın boyunca 25 kişilik sınıflarda okurken bir anda 400 kişi ağır olacak gibi.
Up
Ilk hafta hocalar ders islemiyor, bahcede top oynuyor herkes.
quote:
Orijinalden alıntı: SheIsLawyer
Herkes yakasına ismini yazıyor
ya hak.
Gotama
kullanıcısına yanıt
Sanki lisenin ilk günü, niye bu kasıyorsunuz ki? Yukarıda bir arkadaş takım elbiseyle giderim demis, ben de terlikle teşrif edeyim bari.
Hocam giderken yanında ajanda almanızda fayda var hocaların bilgilendirmek için söylediklerini not alırsın sonra kitaplar okulun kitapçısında satılıyor hoca soyluyor zaten ismini cismini tanışma mevzusu da amfide oturursun bi yere yanında ki onundeki elemanla tanışırsın işte :D (kızlar bu konuda çok aktif ilk kez gördüğü kızı sanki 10senedir tanıyormuş gibi hemen muhabbete girip sıkı fıkı oluyorlar)
Tabi kazanabilirsem. İlk gün sadece kendimi yanıma alıcam. Allah yardımcımız olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme