Bildirim
HUKUK MEZUNLARININ HALİ
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eto bitmis hukuk bitse cok mu?
Bikmadiniz su muhabbetlerden d'mi?Her is sektorunde durum ayni.Mezun sayisi artiyor azalsa daha mi iyi?En basitinden farkli bir ornek vereyim sana nufus artiyor buna bagli ihtiyac da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilinmeyenArtist -- 1 Ağustos 2014; 0:17:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hukuk öyle abartıldığı kadar prestijli bir bölüm değil zaten.Sayısal olmama rağmen yazsam hukuk geliyordu zerre edebiyattan anlamama rağmen.Kolaysa eşit ağırlık öğrencisi gitsin tıp kazansın?Adamlar zaten ygs de fen ellemeden lys de ortalama matematik yaparak kazanıyorlar, özel üniversiteler sağ olsun barajı geçen avukat oluyor zaten bir kaç yıla öğretmenlik gibi olur. -
kardeş ne artislik yapıyon adam genel konuşuyo bencede haklı tıpa giden herkes eğer edebiyat sınavına girmişse bir bir hukuk kazanır hem ygs 37 yaptın diye artislenme ly fendeki netini niye demiyon bende yaptım ygs fende o neti çünkü gayet kolaydı muhtemelen senin gibi çalışkan biri fen lys ye girmiştir :D bende edebiyatta 20 net yaptım tm sıralamam 4 bin :D -
Ankara hukuk kazandım ama çok korkuyorum açıkçası -
sende bi lys fen netlerini söyle bakam :D -
Beyler MarlonBrando123 yu fazla kızdırmayın geçen gün 2 laf çaktım hemen küfür etmeye falan başladı .Galatasaray Hukuku kazanmışsın ama adam olamamışsın diyip geçmek lazım.5 sene sonra ÖSS derecesi yapıp işsiz kalanlar kervanına katılcak -
Ankara hukuk kazanan arkadaş, sen rahat ol okulun ismi yeter.
Ben sayısaldan hukuk tercih eden biriyim.Edebiyatın sayfasını çevirmeden girdiim yaşar hukuk tam burslu kazandım.Bu olay sen daha iyisin ben daha kötüyüm olayı değil.Edebiyattan ilkokul bebesinin bile yapabileceği 15-20 pararga f/dil bilgisi sorusu var.Bunları yapan sayısalcı ortalamanın biraz da üstünde mat yaptımı iyi bir tm sıralaması yapıyor.İki tarafı birbiriyle karşılaştırmanın bi anlamı yok.Ona bakarsan az lys biyoloji ile kimyanın temel konularına bakan adam 15 kimya biyoloji yapar.Yani ikisi farklı olaylar
Mesleğin geleceğine gelirsek evet avukat yığılması çok oluyor.Özelde çalışmayı düşünenler zaten yabancı dil ve geleceği açık alanlarda uzmanlaşarak aradan sıyrılıyor.Hakim ve savcılık ayrı bir olay.Ben şahsen özel büro açmayı düşünüyorum.Bitmeyecek temel mesleklerdendir avukatlık.Prestiji yok falan denmiş, kimse sokağa çıktın "napıyon la yaprağım tarık" demez."Nasılsınız Tarık bey" der.Hakim ve savcılığın forsuna yetişilmez bile.
Sonuç olarak ( hukuk tercih etmiş bi mfci olarak söylüyorum ) hukuk bitmez.Avukatlık sınavı gelir ki ben gelmesini isterim.Bu meslek dünyada tam anlamıyla barış olmadığı sürece,ayrımcılık,istismar,şiddet bitmediği sürece ki bazı siyonist gruplar asla bitirmez bu meslekte bitmez.
-
tebrikler, sen galatasaray hukukta olup hala laf yapıyorsan ve geleceğini düşünüyorsan bence sorun sende. Ve adam çok haklı, sen bile bunun kaygısını yapıyorsan bence sus. 19000'den tıpa girdim ama en kötü pratisyen kalırız yani, o da türkiye ortalaması için iyi maaş alan bir konumda. Eğer sen derece yapıp geleceğini planlayamıyorsan, bence utancından foruma bile girme. -
La çok cahilsiniz. Sayısaldan veya eşit ağırlıkan her nerden girerse girsin iyi bir avukat veya iyi bir hukukçu olmadığı sürece 2-3bine sürünür. Pek çok kişinin hayal ettiği 2-3 bine sürünür diyorum çünkü iyi avukatlar hayatta 5bin TLden aşağıda almaz. Millet birbirini yese hemen avukata koşuyor. Avukat da her şeye para, para, para. Bu ülkede 4 şeyin diğer mesleklere göre geleceği daha parlak.
1-Tıp
2-İyi üniversitede mühendislik
3-hukuk
4-psikoloji
Bunlara laf atanlar ise genelde ya kazananamış yada puanı yettiği halde başka bir yeri yazıp kendini tatmin ediyor '' aa hukuk veya mühendislik yazmadım çünkü şu sebepten'
Kafanızı kaldırın da bir etrafa bakın. Bir doktor dayak yese, bir mühendisin üzerine suç atılsa kim savunacak onu bu ülkede tabii ki iyi avukatlar. Ki hukuk mezunları sadece avukat da olmuyor. Azcık mantık kullanın biraz şu yorumları yaparken beea
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert-0606 -- 1 Ağustos 2014; 2:10:05 >
-
Kardeş bu hukukla alakalı olay değil bu tmcilerin büyük çocuğunluğunun matematik bilmemesinden kaynaklanıyor. Bu bence daha iyi. Problem çözebilme yeteneği olanlar yazsın hukuk. Edebiyat ezber yap geç olayı. Ezberle hangi ülkede meslek seçilebilir. Hukukta bile ezber sormuyorlarmış. Bir olay veriyormuş hoca sen onu hukuki bir şekilde çözümlüyormuşsun. Çözümleme yeteneği kuvvetli olanlar seçsin bir zahmet. Yoksa dava geldi mi önüne mal mal kalırsın ortada.
Siz de boş boş bakmayın olaylara. Biraz düşünün bu şey iyi mi kötü mü diye ! Prestijli değilmişmiş. Dünyayı ya hukukçular yönetiyor ya da bilim adamları. Neresii prestijli değil Hiç güleceğim yoktu valla
-
quote:
Orijinalden alıntı: cengiz.ceng
Beyler MarlonBrando123 yu fazla kızdırmayın geçen gün 2 laf çaktım hemen küfür etmeye falan başladı .Galatasaray Hukuku kazanmışsın ama adam olamamışsın diyip geçmek lazım.5 sene sonra ÖSS derecesi yapıp işsiz kalanlar kervanına katılcak
Galatasaray hukuk ve işsizlik ha güzelmiş :D Ne içtin ? -
Dostum Galatasay hukukla işsizliğin bi alaksı yok bu elemanla aramızda geçen bi konuyla ilgili.Bi konuda bu elemana laf çakınca üst üste 2 tane cümle kurup kendini savunamadı küfür etmeye başladı.Yarın bu avukat falan olsa yine kendini savunamaz 1 haftaya kapı önüne konulur.Ne demiş atalarımız "Okumak cahilliği alır eşeklik baki kalır. @Galatasaray101o10 " -
mevzuyu bilemem ama burada haklı. hangi sayfaya gidersem gideyim bu forumda hep bi tm bölümlerini aşağılama eğilimi var. anlamış değilim nedenini. yukarıdaki arkadaş prestijli değil demiş. bu arkadaşa ne dense az yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatasaray101o10 -- 1 Ağustos 2014; 2:29:54 > -
Tm yi falan aşağılamakla ilgim yok.Kim nerde çalışırsa çalışsın çokta umruda değil ama bunun gibi elemanlar ne okursa okusun bi cacık olamazlar -
quote:
Orijinalden alıntı: MarlonBrando123
lys fen çalışmadım heo esit agirlikciydim , bu bi bok olamayip esit agirliga laf atan bebelere uyuz olurum . lys ygs mat netlerini söyle o zaman
YGS FEN 38,75 net
YGS MAT 40 net
LYS MAT 45,5 net
Matematikte limit sorusunu kaçırıp 3 dakika uğraşmasaydım daha iyi olurdu ama yapacak bir şey yok.
Ben de eşit ağırlığa bok atıyorum kusura bakma adamlar hiç çalışmadan en iyi hukuklara gidiyorlar. (Galatasaray Hukuk için demiyorum.) Ankara hukuk vb.
Ben hiç çalışmadım eşit ağırlığa edebiyatı 10.sınıftan 11.sınıftan kalan hiç tekrar edilmemiş bilgiyle yaptım TM-2 600-700 civarında bir şey oldum TM-1 800. Ee? Gel sen çalışmadan sayısalda 600-800 bandına gir bir kere bile bakmadan.
Konu kilit üye ban.
-
muhtemelemen sen beni dershaneden çıkmış galatasaray hukuga gidecek sadece ders çalışmış sivilceli bir inek zannediyorsun güzel kardeşim. bak ego tatmini olarak anlama lakin ben 14 ulkeyi gezdim amerikada 3 ay kaldim ingilizce hazırlığı geçecek toefl notum var büyük bir organizasyonun medya başkanlığını yaptım :) işsiz kalmak gibi bir korkum yok siz böyle saldırınca sinirleniyorum ciddi. inşallah en kötü senin pratisyen olduğun hastane zincirinin hukuk danışmanı olurum
Kardeşim haklısın , babam ağır ceza reisi hep bu camianin içindeyim sen rahat ol :) prestiji de maddiyati da iyidir. katılıyorum
50 bin mezun olduğunda bunların 10 bini iyi üniversitelerden çıkmış olucak geri kalanlar nerde iş bulucak bu kadar avukata ihtiyaç olmaz 4 sene sonra nüfus istediği kadar da artsın
Kardeşim seni tanıyorum buralarda karstaki pdr mi türkçe öğretmenliği mi diye kıvranıyordun kazanamadın bir şeylere laf atma. Kendi geleceğini düşün milletin geleceğini düşüneceğine
Benzer içerikler
- üniversite ilişik kesmek e-devlet
- not ortalaması ile yatay geçiş kaç defa yapılır
- genel kimya 1 petrucci türkçe pdf
- üniversiteyi dondurup başka üniversiteye geçiş
- devlet üniversitesinden özel üniversiteye tam burslu yatay geçiş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X