Şimdi Ara

HUKUK OKUMAK ZORMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tm2 sıralamam 17.300 ve doğal olarak hukuk yada kamu yazmayı düşünüyorum ancak biraz araştırmama göre hukuka zor diyorlar ve kamuda 1 sene ingilizce hazırlık istiyorlar.Muhtemelen hukuk yazacağım ama gerçekten okuması ve bitirmesi zormu ? Çevresinde duyan yada bilgisi olan yardım ederse memnun olurum.

Ayrıca bu sıralamayla hangi hukuk fakültelerine tercih yapmalıyım yazarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

• Güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simsinek

Güncel
    Güncel
  • quote:

Güncel

Alıntıları Göster
    Valla ne yalan söyliyim zor yani yanlış hatırlamıyorsam yılda 6-8 kitap bitiriyorlar ve hepsi kalın kalın. Araştırabilirsin. Ayrıca bu soruyu soran birisi bana göre yanlış anlama ama hukuku bitiremez salak olduğundan filan değil estağfirullah ama sevmeyerek yapacağın iştense severek yapacağın işi tercih et derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPelerinliAdam0 -- 30 Haziran 2014; 12:50:59 >
  • SiyahPelerinliAdam0 kullanıcısına yanıt
    Zevkli bi tarafı varmı bu hukukun :)
  • Simsinek S kullanıcısına yanıt
    Zevkli tarafı nasıl olabilir ki kitap okumayı çok seviyorsan evet zevklidir :) okuyorsun sürekli çünkü
  • quote:

Zevkli bi tarafı varmı bu hukukun :)
    Zor tabii ders müfredatından bakabilirsin 1.sınıfın ilk dönemi 4 2.dönemi de 5 dersi yalayıp yutmuş oluyorsun.Yani yılda 10 kitap demek bu.Okumayı seven insanlar için güzel bir bölüm.
  • brk-bjk B kullanıcısına yanıt
    Sadece okusak yetiyomu :)

Yani sadece ezber mi yoksa kafa karıştırıcı şeyler demi var.
  • quote:

Sadece okusak yetiyomu :)

Yani sadece ezber mi yoksa kafa karıştırıcı şeyler demi var.

hocam ben de senin gibi adayım öncelikle bunu belirtiyim ama eğitimini bayadır araştırıyorum.Yani ezber demesek de kavrama ve yorumlama çok önemli.Anayasadaki xxx maddesini tam anlamıyla kavramadan en basiti sınavda çıkacak o madde ile ilgili soruyu nasıl yapacağız değil mi.O yüzden hukuk eğitimi tarih gibi önemli şeyleri ezberlemek şart.
  • Yata yata okuyorlar ya

Okula gitme zorunluluğu hic yok açıktan okuyorlar resmen
  • Hadi ya o zman kesin hukuk :D
  • Ünivesiteden üniverstiye değişiyomu bu zorluk derecesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PGAL

Yata yata okuyorlar ya

Okula gitme zorunluluğu hic yok açıktan okuyorlar resmen

+1
  • Ben de hukuk dusunuyorum. Herkesten duydugum her gun duzenli calisirsan yani sinavlara 1 2 hafta kala calismaya baslamazsan her turlu okursun diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: peguon

Ben de hukuk dusunuyorum. Herkesten duydugum her gun duzenli calisirsan yani sinavlara 1 2 hafta kala calismaya baslamazsan her turlu okursun diyorlar.
    Bende hukuk düşünüyorum ama öyle hergün çalışamam sınavlardan 3-4 gün önce çalışmaya başlasam patlar mıyım acaba ?
  • quote:

Hadi ya o zman kesin hukuk :D

valla hiç kusura bakma da senin hukuk okuman zarar bak çok net söylüyorum sen ne fakültede başarılı olursun ne avukat olursan para kazanirsin

yoruma bak, valla o zaman kesin hukuk diyor ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsimSoyisim

quote:

Hadi ya o zman kesin hukuk :D

valla hiç kusura bakma da senin hukuk okuman zarar bak çok net söylüyorum sen ne fakültede başarılı olursun ne avukat olursan para kazanirsin

yoruma bak, valla o zaman kesin hukuk diyor ya

Cidden okumak isteyenlerin yerini almayın bari. Kolaycı adam hukuku 7 senede bıtırır üstüne meslekte başarılı olmaz, savcılığı hakımlıgı gectım. Kamu yaz sen
  • Hukukun puanını düşürenlerde kabahat.tıp gribi yüksek olsa çalışamam,okula gidemem dıyenler hukuk okumazda bı farkı olur calısanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

Hukukun puanını düşürenlerde kabahat.tıp gribi yüksek olsa çalışamam,okula gidemem dıyenler hukuk okumazda bı farkı olur calısanın
    senın yerinde olsam bi avukatın bürosuna gider onunla konusurdum.en iyisini sana o anlatır.derslerin zorluklarını,nasıl hukuk derslerine çalışılacağını falan..
  • İsimSoyisim kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım şaka maksatlı söyledim yoksa lisede bile adamakıllı devamsızlığım yok :)

Ve sadece devamsılık için kimse hukuk seçmez merak etme en azından ben seçmem.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.