Şimdi Ara

HUKUK OKUYAN ABİLERİM ABLALARIM BAKABİLİRLER Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllık ve dönemlik fakültelerin artılarını ve eksilerini anlatabilir misiniz ? sizce hangisini tercih etmeliyim ?

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dönemlik sistemde genel itibariyle sürekli bir sınav halinde oluyorsun. Mesela ben gazi hukuktayım her donem 1 vize 1 final. Vizeler yüzde 30, finaller yüzde 70 etkiliyor. Artıları konuları parca parca çok daha rahat sindiriyosun ve sağlam bir temel olusturuyosun. Eksisi dediğim gibi sürekli sınav halindesin okul başlıyor 1 ay sonra vize vize bitiyor gene 1 ay sonra final hshauauaau bu böyle sürüyor gidiyor. Yıllık sistemde sene sonunda her şeyden komple sorumlu oluyorsun ve bu cidden zorluyor öğrenciyi ablam ankara hukuk gözlemlerim sonucu finallerde can cekisiyolar ciddi manada. Artısı kocca sene sınav yok sonunda bir kere toptan oluyorsun :D ben dönemligin daha iyi olduğu kanaatimdeyim ama bu öğrenciye göre değişir. Bir anda her şeyden sorumlu olunca benim elim ayağıma dolanıyor sene içerisinde düzenli çalışmış olsam dahi. Donemlikte bilgileri daha rahat sindirdigimi, sağlam bir zemin oluşturduğumu hissediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malafrena -- 18 Temmuz 2017; 20:41:23 >

• Hukuk okumuyorum ama yıllık dönemlik fakülte sistemi her yerde aynıdır bence yıllık fakültede sınav sayısı az olur millet vize haftasındayken sen saz çalarsın ama sınavda birden bütün dönemin yükü tek vizede üstüne biner dönemlikte ise sınav sayısı fazla bir sınava düsen konu sayısı az olur ama daha cok gun calisirsin bu arada oyle dersiniz var mi bilmiyorum ama yillik dersten kaldiginda okul uzarsa yil uzar donemlik sistemde bir donem gecer bir donem kalirsan bir donem uzar(alttan ustten alma vs. goz onunde bulundurmadim ders alttan alinamiyormus gibi anlattim)

• Eğer ankara hukukta okuyorsan sene içinde de saz calamıyorsun 2 ay kala çalışmaya başlıyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp okuyanlar bir bakabilir mi ?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.