Şimdi Ara

HUKUK ÖNERİSİ VE YIĞILMA HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HUKUK ÖNERİSİ VE YIĞILMA HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ

evet arkadaşlar tercih listemin 24 yerinin 24 üne de istanbuldaki hukuk fakültelerini yazacağım ama ne yazacağım, nasıl sıralayacağım, hangisinin ne imkanı olduğunun hiçbirinin bilincinde değilim sanırsam tüm yüzde elliler gelir araştırma yapacağım ama mevcut durumda okuduğunuz özel üniversiteniz veya bildiğiniz üniversiteler hakkında bilgi verebilir misiniz rica etsem çok teşekkür ederim

dipnot görüyoruz ki özel liseye para vermeyince mecburen özel üniversiteye para veriyormuşuz obp 60, 22 bin geriye atmış bence inanılmaz ama gerçi 4 kat geriye atan arkadaşlar da var forumda geçmiş olsun hepimize

not2: sadece istanbul içi yazacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakandemir -- 27 Temmuz 2020; 12:48:46 >

• Aynı durumdayız burda mısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burda mısın derken online miyim diye soruyorsan evet istanbulda mı yaşıyorsun diye soruyorsan ona da evet zaten dışarıda üniversite okuyordum artık dışarıya çıkmak istemiyorum en fazla karşıya geçerim
  • up yokmu özelde okuyan
  • Hocam benimde 43k ama özelde hukuk okumaya değer mi ya.Tavuk döner+küçük ayrana dava alan avukatlar var
  • atakandemir A kullanıcısına yanıt
    Beni de 54k san 67k ya atmış Kadir has 59 da kapattı geçen sene sence gelme ihtimali var mı tek umudum o gerisi hep çöp kafayı yicem o kadar emek verdim

• geçen seneye göre daha fazla sayısal tarafından tm sıralamaları işgal edildi ve tüm hukuk kontenjanları (özel) arttırıldı hemde az değil baya arttırıldı her türlü girersin diye düşünüyorum giremezsen de başka bir yere girebilirsin birsürü güzel yer var çöp gözüyle bakma bazıları gerçekten çöp tabi de birkaç tane güzel vardır illaki hem kadir has öyle saçma bir yerde ki çok uzak gitsen gidilmez silivriye kursaydınız lan dedirtiyor yeri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya hocam sanayide 2500 tl maaşla çalışan elektrik elektronik mühendisi de var, yazılım mühendisi de var. psikoloji okuyup sokakta gezen de var, sosyoloji okuyup sokakta gezen de var, öğretmen olup özelde 2300 kağıt maaş alan da var...

uzun lafın kısası insan kendini geliştirdiği kadar var, sanki boğaziçinden mezun olup işsiz kalan yok mu ki koskoca ülkede?
  • Hocam kadir has üni haliçte değilmi

• pardon hocam o başka kampüsmüş evet haliçteymiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.