Şimdi Ara

Hukuk Sayisalci Bolumudur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oflanoff -- 20 Temmuz 2012; 12:16:21 >
  • biyolojideki sistemlerin fizikteki dalgaların kimyadaki organik kimyanın hukukla ilişkisini açıkla eğitim öğretim hayatıma son veriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madleno

biyolojideki sistemlerin fizikteki dalgaların kimyadaki organik kimyanın hukukla ilişkisini açıkla eğitim öğretim hayatıma son veriyorum.

yerel saatlerin güneşin doğuşunun akarsunun hızının islam edebiyatının hukukun temelini oluşturduğunu iddaa etme:)

• "Aksini ikna eden"e kopsam da yanıtlayayım. sayısal bölümlerin iletişim ve sözle ilgisi yokken; eşit ağırlıkğın dil becerisi, iletişim istiyor gibi durması sanırım hukuğu tm yapıyor.
    "ayrıca hukuk sayısal, psikoloji sözel olsun, eşit ağırlık ortadan kalksın" mıdır yani
  • aksini "ikna" etmek ne demek hafız önce bunu bi açıklar mısın?Sonra hukuğun kimin alanı olduğunu tartışalım istersen!
  • quote:

Orijinalden alıntı: X123456789X

quote:

Orijinalden alıntı: madleno

biyolojideki sistemlerin fizikteki dalgaların kimyadaki organik kimyanın hukukla ilişkisini açıkla eğitim öğretim hayatıma son veriyorum.

yerel saatlerin güneşin doğuşunun akarsunun hızının islam edebiyatının hukukun temelini oluşturduğunu iddaa etme:)

lan tip herif onlar sol beyin sağ beyin olayı olayları gözlemleme yeteneği mantıksal düşünme falan geliştiriyor mal mal konuşuyon.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ODTU SİYASAL YAZACAKLAR
    4 yıl önce açıldı
    Mühendislik, kpss ,yazilim
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sen uçmuşsun:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.