Şimdi Ara

Hukukçu var mı acil yardım kira hakkında..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar direk konuya giriyorum şimdi biz kiracıyız Aralık 2012'de kira kontratı yaptık ve senet imzaladık 12 tane. Ev sahibi Ocak 2014'te geldi, kaldığımız yılın senetlerini verdi 12 tane ve tekrar senet yapmak istedi fakat çıkma durumumuz olduğu için yapmadık ve 1 ay süre istedik. Kirayı normalde ayın 10'unda yatırıyoruz ve Ocak 10'da kirayı yatırmadık çıkacağımız için. Az önce ev sahibi aradı ve bizden 1 tam kira yatırmamızı istiyor çıkmadan önce. Kaldığımız ayın kirasıymış anlamadık adam bizi kazıklamaya mı çalışıyor avukata veririm diye tehdit etti hatta.. Sözleşmeyi yapalı 1 yılı geçti, senetler bizde ve sözleşmeyi ayaküstü yaptık kendi kendimize notersiz. Bu durumda adamın bir hak talep etmesi mümkünmü akşam akşam dert oldu..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sözleşme yoksa bişey yapamaz diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Couteau

Selam arkadaşlar direk konuya giriyorum şimdi biz kiracıyız Aralık 2012'de kira kontratı yaptık ve senet imzaladık 12 tane. Ev sahibi Ocak 2014'te geldi, kaldığımız yılın senetlerini verdi 12 tane ve tekrar senet yapmak istedi fakat çıkma durumumuz olduğu için yapmadık ve 1 ay süre istedik. Kirayı normalde ayın 10'unda yatırıyoruz ve Ocak 10'da kirayı yatırmadık çıkacağımız için. Az önce ev sahibi aradı ve bizden 1 tam kira yatırmamızı istiyor çıkmadan önce. Kaldığımız ayın kirasıymış anlamadık adam bizi kazıklamaya mı çalışıyor avukata veririm diye tehdit etti hatta.. Sözleşmeyi yapalı 1 yılı geçti, senetler bizde ve sözleşmeyi ayaküstü yaptık kendi kendimize notersiz. Bu durumda adamın bir hak talep etmesi mümkünmü akşam akşam dert oldu..

senin imza attığın herhangi bi belge varsa ayvayı yedin... ve şimdiki kural budur kaldığın ayda parası verilir. yeni kanun böyle. o yüzdne depozito son ay kiracıya verilmez

• Hocam biz Aralık 2012'de yaptık sözleşmeyi ve mantıken Ocak'ta bitmesi gerekmiyor mu? Ve adam bize 12 ayın senedini teslim etti yeni sözleşme yapmadık yani. Adamın elinde senet olsa problem çıkabilirdi hepsinde imzam var fakat kira kontratının bağlayıcılığı nedir onu bilmiyorum. O zaman adam bizden hiç para vermediniz diyerek tüm ayları da isteyebilirdi fakat elimizde her ayın banka kayıtları da var kirayı yatırdığımıza kanıt olarak. Evsahibi fatura gibi düşünüyor galiba kaldığın kadar öde fakat eve girerken kira+depozito verilmiş ona göre 1 ay kirasız oturulması lazımdı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.