Bildirim
hukukçunuz aranıza geldi kardeşler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bilişim teknolojisinde herhangi bir malın asgari garantisi nekadardır ve eger 2 yılsa ne zaman cıktı bu kanun -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest42343442
bilişim teknolojisinde herhangi bir malın asgari garantisi nekadardır ve eger 2 yılsa ne zaman cıktı bu kanunquote:
Orjinalden alıntı: unreal
bilişim teknolojisinde herhangi bir malın asgari garantisi nekadardır ve eger 2 yılsa ne zaman cıktı bu kanun
EN AZ 2 YIL İSTERSSE ADAM ÜZTÜNE EKLER -
4077 sayılı yasa mart ayında son değişikliğe gitti ve o zaman bu sınır bir yıldan iki yıla çıkarıldı. Tüm ürünler en az 2 yıl garanti kapsamında olacaktır. Eğer buna uymayan olursa ağır müeyyide onları beklerquote:
Orijinalden alıntı: Guestquote:
Orjinalden alıntı: unreal
bilişim teknolojisinde herhangi bir malın asgari garantisi nekadardır ve eger 2 yılsa ne zaman cıktı bu kanun
EN AZ 2 YIL İSTERSSE ADAM ÜZTÜNE EKLER
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hukukçu -- 8 Ekim 2004, 20:49:36 >
-
saolasın hukukçu kardeş....bu forumdaki büyük bi açığı kapattın...quote:
Orijinalden alıntı: hukukçu
4077 sayılı yasa mart ayında son değişikliğe gitti ve o zaman bu sınır bir yıldan iki yıla çıkarıldı. Tüm ürünler en az 2 yıl garanti kapsamında olacaktır. Eğer buna uymayan olursa ağır müeyyide onları bekler
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir Hattab -- 8 Ekim 2004, 20:51:20 > -
birşey değil dostlar hakikaten çekinmeyin özel ve mahrem sorular olursa pm atın dediğim gibi beni aştı diyelim hocalara kadar yolu var doğruyu size ulaştırmak böylece hem noral olur hemde bilmeziye bilmeziye para dökülmeyin vicdansızlara bilinçli gidin yani....gerekirse güvenilir avukat abi falan da tavsiye edrim davasına göre giden gider mesela sorunsuz günler dilerimquote:
Orijinalden alıntı: Emir Hattab
saolasın hukukçu kardeş....bu forumdaki büyük bi açığı kapattın...
Alıntıları Göster
-
hukukçu kardeş benim birden fazla nick almam yasalara aykırı mı?quote:
Orijinalden alıntı: hukukçu
birşey değil dostlar hakikaten çekinmeyin özel ve mahrem sorular olursa pm atın dediğim gibi beni aştı diyelim hocalara kadar yolu var doğruyu size ulaştırmak böylece hem noral olur hemde bilmeziye bilmeziye para dökülmeyin vicdansızlara bilinçli gidin yani....gerekirse güvenilir avukat abi falan da tavsiye edrim davasına göre giden gider mesela sorunsuz günler dilerim
Alıntıları Göster -
Hukukçu aramıza hoşgelmişsin iyiki de geldin hiç olmazsa bazı tartışmalarda hukuk bilgini de kullnarak bize hakemlik yaparsın.quote:
Orijinalden alıntı: Citizen
hukukçu kardeş benim birden fazla nick almam yasalara aykırı mı?
Alıntıları Göster -
doğru bencede öyle. sorarız ara sıra bazen çıkıyo böyle merak edilen konularquote:
Orijinalden alıntı: Hare Rama
Hukukçu aramıza hoşgelmişsin iyiki de geldin hiç olmazsa bazı tartışmalarda hukuk bilgini de kullnarak bize hakemlik yaparsın.
Alıntıları Göster
hoşgeldin... -
Hoşgeldin hukukçu kardeş ..quote:
doğru bencede öyle. sorarız ara sıra bazen çıkıyo böyle merak edilen konular
hoşgeldin...
Alıntıları Göster -
memurlara serbest piyasada iş imkanı tanıyan yasaquote:
Orijinalden alıntı: Negative
Hoşgeldin hukukçu kardeş ..
Alıntıları Göster
yürürlüğe girdi mi
bu kanun hakkında bir bilgin var mı -
hukuçu değilim ama memurlar hala memur kalmak zorunda memur akrabam çokda.quote:
Orijinalden alıntı: galaksi
memurlara serbest piyasada iş imkanı tanıyan yasa
yürürlüğe girdi mi
bu kanun hakkında bir bilgin var mı
Alıntıları Göster -
peki diyelimki benim bir bilgisayarım yazılımdan kaynaklanan sorun verdi ve donanımı bozuldu bu garantiye girermi ???quote:
Orijinalden alıntı: U t k U
hukuçu değilim ama memurlar hala memur kalmak zorunda memur akrabam çokda.
Alıntıları Göster
ama unutmayalımki İmaclerdeki yazılım donanımı üreten firmaya ait
normal pclerde bu geçerli değil yani macintosh lar gibi değil ama yazılım pc nin anakaartını işlemcidsini filan bozarsa garanti varmı ??? -
Bilgisayarda ve ya bazı sistemlerde herhangi bir şekilde daha onceden olusmus bir acıktan yararlanarak o sisteme izinsiz girmenin cezası nedir ? ulkemizde bilişim sucları dedikleri seyler nedir?quote:
Orijinalden alıntı: U t k U
hukuçu değilim ama memurlar hala memur kalmak zorunda memur akrabam çokda.
Alıntıları Göster -
hukukçu uykuda galiba yada kimbilir biz camın karşısında iken o cuma akşamını değerlendiriyordur. iyi de ediyor inşallah yarın nete girerde cevaplar konularıquote:
Orijinalden alıntı: AIRBOSS
Bilgisayarda ve ya bazı sistemlerde herhangi bir şekilde daha onceden olusmus bir acıktan yararlanarak o sisteme izinsiz girmenin cezası nedir ? ulkemizde bilişim sucları dedikleri seyler nedir?
Alıntıları Göster -
hoşgeldin hukukçu kardeş... 4 ay önce gelseydin de benim 15 dolar çöpe gitmeseydi..quote:
Orijinalden alıntı: Hare Rama
hukukçu uykuda galiba yada kimbilir biz camın karşısında iken o cuma akşamını değerlendiriyordur. iyi de ediyor inşallah yarın nete girerde cevaplar konuları
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: tunedpipe
hoşgeldin hukukçu kardeş... 4 ay önce gelseydin de benim 15 dolar çöpe gitmeseydi..
Alıntıları Göster -
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Citizen
SENIN VİCDANIN RAHATSA SORUN YOK ABİ
-
yavaş arkadaşlar adamı ilk günden laçırdınız yaw.....quote:
Orijinalden alıntı: tedoaquote:
Orjinalden alıntı: Citizen
SENIN VİCDANIN RAHATSA SORUN YOK ABİ
Alıntıları Göster
-
Aslında donanimhaberin hukluk danışmanı olsanız çok iyi olur...Çağdaş her sitenin hukuk danışamını olmalı...Böylece sorularımızı size yöneltiriz...quote:
Orijinalden alıntı: Emir Hattab
yavaş arkadaşlar adamı ilk günden laçırdınız yaw.....
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- sinan akçıl boyu
- fg krampon halı sahada giyilir mi
- bira sarhoş eder mi
- b12 ve omega 3 aynı anda kullanılır mı
- bina asansör şikayeti nereye yapılır
- elektrikli bebek arabası
- yeşil nasim
- türk çay emojisi
- kasım indirimleri ne zaman
- prompt mühendisliği
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X