Şimdi Ara

hukuki uyarı (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
3
Favori
59.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
291 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darkwood0

Bende aynı düşüncede olduğum için son fatura dönemimde olmam ve ceza ödemeyeceğimi bilmeme rağmen taşıma yapmadım Bu durumu tekrar göze alacaklarını sanmıyorum. Bir de Türk telekom bu kadar çok ön planda olduğu için kesinlikle önlem alınır. İnternet şebekelerin de sıkıntı yoktu whatsapp üzerinden haberleştik. Demek ki depreme bizim hazır olmadığımız kadar onlarda hazır değillermiş. Tepki göstermek hepsine uyarı oldu ve iyide oldu bence
    Kıçları titriyordur bu mevzudan ne diyosun hocam sen iyi bir ders oldu. Aynı hatayı kaldıramaz müşteriler bir daha.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sus payı ile alakası yok hocam. Bunlar tamamen ekonomik kuşullardan kaynaklı. Turkcell o tarifelerinin çoğunu " yerin 10 kat altında bile çekiyor yav " kafasını yaşayan insanlara kilitliyor. Bak satar demiyorum kilitliyor. Devir teknoloji devri çoğumuz 2000tl civarı telefonlar kullanıyoruz. Sosyal medyası,spotify falan filan aylık 5-6 gb rahat kullanımlar oluyor. İnsanlarda ucuz,dakikası ve interneti çok olan paketlere yöneliyor. Ben hala iddia ediyorum tüm Türk Telekom paketlerinin birebir aynısına +10tl eklese Turkcell %50 bir artışı kısa sürede çok rahat alır. İşin kısası paketlerinin çoğu halka yönelik değil. Prime ve Red tarifeler bile Turkcellin tarifelerininin çoğundan daha ucuz.
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. Turkcell kadar hızlı.
  • Bu ayrılıklar Tt antenlerin rahatlamasına neden olabilir. Ben evde LTE yi 7 ay sonra ilk defa görüyorum. 5 ay taahhüt kaldı. O yüzden devam ama sıvama yaptığını görünce kaçarım.

• Türktelekom diyor ben ucuz bi hattım benim garantim yok

Konuyu açan arkadaşta öyle bi anlatmışki sanki enkaz altında telefonu tek parça ve sağlam bulmuşta kalmış şebekesinin çekip çekmemesi hey Allahım sen akıl fikir ver.

Sen enkaz altında kaldın yaralı bi şekilde kımıldayamıyorsun bile düştün operatörün derdine

Türkcell vodafone da fiyatları türktelekom gibi ucuz yapsın da kullanalım biz çok mu meraklıyız türktelekom denen uyduruk firmaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

31 mayıstata çökmüştü genel olarak.

Artık bankaların elinde TT ve bankalarıda bilirsin..

Ne kadar abone kaybetti bilemiyorum ama eldeki kalanlarla bunca yatırıma para ayırabilecek durumda değil bence.

Bekleyip görücez.

Benim için değişen birşey yok, her ay 90 lira ödemeye devam, belki faydası olur
    Yatırım işi bence de yaş TT için. Adamların geleceği buhranlı, yatırım yapacaklarsa bile kılı kırk yararak yaparlar. Bir vdf yada turkcell kadar cesur olamazlar. 5G’ye geçişlerin ertelenmesini bile isteyebilirler masraflardan ötürü

Zaten hala anlamadım seni bir insan 3 operatör niye kullanır

• Cayma ücretini de göze alarak eşimin ve benim hatlarımızı vodafone taşıdık. 48 saatte taşıma işlemi tamamlandı. Bir daha dönmemek üzere Telekoma elveda dedik.
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Önce vodafone vardı, ekstradan Turkcell aldım. E TT'siz olmaz dedim gaza geldim onuda aldım.

Şaka maka işe yarıyor, hepsinde en az 25'er GB 2000DK var, ne iletişimsiz kaldım ne birşey. Binevi heryerde sınırsız. Pahalıya patlıyor ama alıştım, böyle devam

• calculus07 kullanıcısına yanıt
    Ofisteki bayan arkadaşım Vodafone kullanıyor. Bursa Merkez de oturuyor. Onu arayanlar ulaşamamış, deprem günü ve sonraki gün. Kendisiyle karşılaşınca demişler: Neden telefona bakmıyorsun ? Arkadaş demiş : Çağrınız telefonumda gözükmüyor. Onlarda kendi telefonlarını göstermiş. Bu nedenle Vodafone' yi de bir araştırmak lazım.
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    34 lük gnç de telsiz ücreti dahil mi 34 e yoksa hariç mi?

• Şu an telefonumda iki tt hattı takılı,lakin hattın biri faturalı taahhütlü diğeri kontörlü..kontörlü tt hattı şebeke sürekli kesiliyor hala, diğerinde sorun yok çok ilginç şeyler oluyor harbiden turk telekom da

• hukuki uyarı

• Dahil degil.

• 3 operatör birleşip acil durum şebekesi kuracaklarmış,az önce haberlerde söyledi,bakalım nasıl olcak...

• Türk telekom 4.5G sınırsız internet paket duyursun hiç olmazsa 10mbit sınırsız olsun. Bak kaç kişi geliyor. Tabi fiyatı kazık olmayacak 65 mesela.
  • Hala Telekom kullanan kaldı mı yahu? Yıllar önce kıçlarına bastım tekmeyi.. Özelleştirildiği gün vedalaşmak gerekiyordu bunlarla zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesutzgvn

Türk telekom 4.5G sınırsız internet paket duyursun hiç olmazsa 10mbit sınırsız olsun. Bak kaç kişi geliyor. Tabi fiyatı kazık olmayacak 65 mesela.
    bende 10mb sınırsız mobil hat var 99 TL

• şimdi bana gelen cevaplardan fark ettim millet sözleşme yapmış o yüzden bırakamıyorlarmış piyasayı bilmiyorum ama bu sözleşme işinin suyu çıktı fiyatı yüksek göster sonra asıl olması gereken fiyatı 2 yıl sözleşme ile sat...

telsim döneminden beri vodafone kullanıyorum sözleşme yapma ihtiyacı duymadım ve şu an 23tl verip 1000 dk alıyorum ister net ister konuşma yapıyorum, ev interneti yavaş diye netflix'den 1dk'da 2 dizi indiriyorum tarifemden 1dk gidiyor tavsiye ederim yalnız çok acayip bir çekim kalitesi var dağda bayırda çekiyor ama evimin arkasındaki bina yüzünden arka cepheden çekmiyor.

ortak şebeke işi nasıl olur bilmem btk telekomun imajı bir daha sarsılmasın diye ortaya çıkarmıştır, btk eski başkanı aynı zamanda iletişim bakanı ve telekom yöneticisiydi, tesla bmw gibi araçların sim kart sistemine izin vermeyen btk'dan millet için bir şey beklemeyin.

• Taahüt bitsin ailedeki 7 kişi de bırakacak tt mu.
    Allah dan daha büyük bişey olmadı da muhtaç kalmadık
    Allah göstermesin göçük altında elinde telefon ama iptal
    Böyle bişey var mı ya..

• Halfmoon37 kullanıcısına yanıt
    lifecell.com.tr
    Faturalı Hatlara Özel Lifecell Paketleri | Lifecell
    https://lifecell.com.tr/faturali-paketler.html

Bu paket hocam

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.