Şimdi Ara

hukuki uyarı (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
3
Favori
59.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
291 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende biraz önce benim ve babamın turktelekom hattını 450 tl iptal bedelini göze alarak vodafone a taşıdım Telekom deprem sonrası kafayı yedi resmen Kas hastasıyım bugün otururken başım döndü divandan yere düştüm Babam da parka kadar inmiş Yardım etsin diye arıyorum ama aradığınız kişiye ulaşılamıyor anonsu duyuyorum Babam geldi neden telefonun kapalı diye çıkıştım al bak dedi telefon full çekiyor arıyorum aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyor onun telefonundan kendimi aradım yine ulaşılamıyor anonsu dedim ki lanet olsun bulunduğum yerde telekomun interneti iyi çekiyor diye geçmiştim bugün başıma gelenlerden sonra vodafonun 2-3 mbitine razı olmaya karar verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Reaver

Bende biraz önce benim ve babamın turktelekom hattını 450 tl iptal bedelini göze alarak vodafone a taşıdım Telekom deprem sonrası kafayı yedi resmen Kas hastasıyım bugün otururken başım döndü divandan yere düştüm Babam da parka kadar inmiş Yardım etsin diye arıyorum ama aradığınız kişiye ulaşılamıyor anonsu duyuyorum Babam geldi neden telefonun kapalı diye çıkıştım al bak dedi telefon full çekiyor arıyorum aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyor onun telefonundan kendimi aradım yine ulaşılamıyor anonsu dedim ki lanet olsun bulunduğum yerde telekomun interneti iyi çekiyor diye geçmiştim bugün başıma gelenlerden sonra vodafonun 2-3 mbitine razı olmaya karar verdim
    Geçmiş olsun dostum, önce sağlık tabiki.

Kaç ay taahhütünüz kalmıştı? 450 tl çok fazla olmuş. Keşke 1-2 ay daha bekleyeydiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dark Reaver kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.

Abi 450 TL nedir? Aralarda tarife değişip taahhüt falanmı yeniledin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Yoğun kullananlar içinde arada fiyat farkı yok denecek kadar az, hatta TT daha pahalıya bile geliyor.

Millet iphone'a dünya para verir gözüne gelmez ama Turkcell'e 10 lira fazla vericek diye aklı gider.

İnsanlar, daha doğrusu burada ki kitle kendi kullandığını en iyi ve en uygun göstermek için canını dişine takıyor. Tamamen kuru algı yapıyor, sorsan 2 paket sigara parasına tarife kullanıyor. Pahalı olsa ne olmasa ne
    Bana tarife önersene minimum 10 gb internetli ve fahiş fiyatlı olmayan sen bu işleri seviyosun

• quote:

Geçmiş olsun.

Diyorum ya türk telekom rekor kâr açıklayacak bu ay canlı örnekler geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: chn_yldz_

bende 10mb sınırsız mobil hat var 99 TL

Alıntıları Göster
    O hangi paket? Linki var mı? Varsa benim enişteye önericem. Paket arıyordu o da. Çorlu da oturuyor. Binasında alt yapı yok diye mobilde internet arıyordu.
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Rahat ol bendeeee

10 TL fazla verirsen 14GB+5GB sosyal medyada geçerli olan GNÇ Fırsat Pro en iyisi şuan, 25 yaş altı TC yeterli.

10+3GB var . Yine 25 yaş altı TC yeterli.

Faturasızda 10+5GB

Ha TC bulamazsan mecburen Lifecell kalıyor geriye, ki hiç tavsiye etmem. Bu parayı haketmiyor..

• quote:

Geçmiş olsun.

278 tl si benim senin sayende prime ekstra 25 gb geçmiştim 35 tl ye ucuza kullanıyoruz derken kol gibi iptal bedeli 170 tl de babamın hattı için çayma bedeli çıktı Bugün 85 tl ye redli 20 plus tarifesine geçtim Turkcel 1 çubuk 3g anca çekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Reaver -- 30 Eylül 2019; 20:11:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Geçmiş olsun dostum, önce sağlık tabiki.

Kaç ay taahhütünüz kalmıştı? 450 tl çok fazla olmuş. Keşke 1-2 ay daha bekleyeydiniz.

Alıntıları Göster
    benim hat için 9 ay babamın hattı için 6 ay süre vardı
  • Dark Reaver kullanıcısına yanıt
    Hmmmm.

Kötü olmuş valla.

• Bu firmaya ignenin ucu kadar guvenmiyorum artik. Ablam sariyerde oturuyor 5 gundur hattini kullanamiyor. Musteri hizmetlerini aradim taahhut 180 tl dedi. Utanmadan o parayi nasil aliyolar yaziklar olsun. Kasim 22 son gun. 2 tane hat var onlari da tasiyorum.

• quote:

Rahat ol bendeeee

10 TL fazla verirsen 14GB+5GB sosyal medyada geçerli olan GNÇ Fırsat Pro en iyisi şuan, 25 yaş altı TC yeterli.

10+3GB var . Yine 25 yaş altı TC yeterli.

https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/gnc-firsat-super

Faturasızda 10+5GB

https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/gnc-hos-geldin-15-gb

Ha TC bulamazsan mecburen Lifecell kalıyor geriye, ki hiç tavsiye etmem. Bu parayı haketmiyor..

https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/lifecell-sari-gunler-plus
    Paylaştığın 1.ve 2.linkteki tarifeler baya iyi

6 yaşındaki yeğenin kimliği olur dimi?

Edit: gnc tarifelerinde hız limiti var mı lifecell gibi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 30 Eylül 2019; 21:39:36 >

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Yeğeninin TC olur. Alt sınır 1 yaş oldu artık.

Hız olarak arada ciddi bir fark yok, %5-10 daha az alıyor o kadar. Oda sorun yaratacak bir fark değil.

• olası 7.4 büyüklüğünde bir depremden türk telekom hattını iptal ederek kurtulmayı denemek çok büyük bir iyimserlik. girit'te 9.0'a büyüklüğe ulaşabilecek bir fay var odaklanmamız gerekenler çok daha farklı.
  • Telekomlardan, taahütsüz olan hatlardan, birini Turkcell'e taşıdım. 2 gün sonra geçiş tamamlanacakmış. 59 TL/ay GNC Fırsat Pro paketine başvurmuştum.

Diğer hattın 12 aylık taahhüdünün bitmesine daha 10 ya da 11 ay var. Bu şekilde cayma bedeli ne kadar çıkar? Aynı durumda olan var mı aramızda?

• Kaç gündür doğru düzgün hizmet vermiyorlar !

en basiti aylık 3,00 tl ye yakın ödeme yaptığım ARAYANBİL servisinden mesaj gelmiyor !!!
    sakın "bu ne mıkırlık" demeyin,
    milyonlarca abonesi var...

iyice canımı sıkmaya başladılar,
    alternatif arayışı kaçınılmaz oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylgzn

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    hakaret etmeyi öğrenmişsin ama
    zaten bu üyeliğine ayda yılda bir giriyorsun ,ceza verseler umurunda olmaz değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Reaver

Bende biraz önce benim ve babamın turktelekom hattını 450 tl iptal bedelini göze alarak vodafone a taşıdım Telekom deprem sonrası kafayı yedi resmen Kas hastasıyım bugün otururken başım döndü divandan yere düştüm Babam da parka kadar inmiş Yardım etsin diye arıyorum ama aradığınız kişiye ulaşılamıyor anonsu duyuyorum Babam geldi neden telefonun kapalı diye çıkıştım al bak dedi telefon full çekiyor arıyorum aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyor onun telefonundan kendimi aradım yine ulaşılamıyor anonsu dedim ki lanet olsun bulunduğum yerde telekomun interneti iyi çekiyor diye geçmiştim bugün başıma gelenlerden sonra vodafonun 2-3 mbitine razı olmaya karar verdim
    öncelikle geçmiş olsun diyelim
    ben yıllardır söylüyorum ,benim en çok ihtiyacım olduğu zaman çalışmayan hat onların olsun diye ama gençlerde çılgınca internet kullanım alışkanlığı olduğu için ,hangisi daha ucuzsa ona yöneliyor

iyi olan her zaman fazla ücret ister ,yok diyen kendini kandırır
    ihalelerde en düşük teklifi ver ,sonra bizim farkımız yok de

aslında bu konuda bir haksızlık var ,tüm firmalara aynı şartlarda yetki satışı yapılmalıydı ve bundan sonra en fazla yatırım yapmak onlara bırakılmalıydı

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.