< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rexpos -- 25 Kasım 2019; 18:48:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rexpos -- 25 Kasım 2019; 18:48:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu saatten sonra TT kullanmak, burada reklamını yapmak veya tarifelerinin konularını açmak, hani ne bileyim...
Ha kullanın, ama çerez olarak. Ana hat her zaman Turkcell olsun, yanına da TT ve Vodafone serpiştirin tamamdır. Benim için zaten çerezdi, ayda yılda bir lazım olacağı yerde çekse yeter (Turkcell çektiği için dert etmedim) diye kullanıyorum. |
Hocam, bu deprem şiddetli bir deprem olmadığı için fazla sıkıntı yaşanmadı operatörlerde. O beklenen 7 üstü deprem vurup baz istasyonlarının bulunduğu binalar yıkıldığında enkaz altında muhtemelen hiçbir operatöre ulaşamayacaksınız. O Dronecell dronlarını uçursalar ne olacak, muhtemelen yarım saat kadar havada kalıp bataryası bitince işi bitecek onların. Ayrıca bunların da veri merkezleri ile nasıl haberleştiğine dair bir bilgi yok. Hani ciddi bir depremde zaten bu şebekelerden pek hayır gelmeyecek. Hadi biri sağlam kaldı diyelim. Radyolink bağlantısı olan başka bir bina çökmüş olacak ve yine iletişim sağlanamayacak. Fiberle de bağlı olsun diyelim, yıkılan altyapı elemanları, yarılan yollar, çöken köprüler vs. fiberler de kopacağından yine iletişimin hiçbir türlü bir garantisi yok. Hadi o kopmadı birkaç saat sonra aküler boşaldığında yine gidecek şebeke. Hani özellikle TT'deki bu olay berbattı ama ciddi bir depremde hiçbirinden fazla bir şey beklemeyin.
|
Kesinlikle katılıyorum. 99 depreminde portakalda vitamin olan bu bilinçsiz çoluk çocuktan gına geldi artık.
Türk Telekom babasının şirketi herhalde.. Neyi, ne için savunduğunun farkında değilsin. İstanbul'daki eşimi dostumu deprem paniğinden 1.5 saat sonra aramaya başlayabildim Turkcell ile! TT kullananlara ulaşamadım. Depremin üstünden 3 gün geçti hala ulaşamadığım kişiler var, onları bırakın ben Ankara'da yaşıyorum. Aynı iş yerinde çalıştığım kişilerin çoğuna gün içinde, şirket içinde dahi ulaşamıyorum. Adamın katına gidiyorum, telefonunda Servis Yok yazıyor. Panik anı, deprem anı, herkes birbirine ulaşmaya çalışıyor. Ses iletişimi kilitlendi onu da anladık. insanlar günlük hayatlarına 4 - 5 saat sonra devam edebildiler. Hat yoğunluğu azaldı bu süre içerisinde. Depremin üstünden geçmiş an itibariyle 70 saat!!! 70 saat 70! Türk Telekom'u olan bir telefon, olağanüstü bir yıkım olmamasına rağmen (inşallah olmaz orası da ayrı konu ama her şey ortada), insanlar günlük yaşamına dönmüşken, yaklaşık olarak 60 - 65 saattir telefonda hat yok diyoruz... Ulan depremi geçtim, İstanbul'u geçtim, Türkiye'nin dört bir yanında hala Servis Yok yazan telefonlar var. Bunun savunulacak bir tarafı mı var? Eşim dostum beni arayacak, belki birinden birinin acil sağlık sorunu oluştu ilgilenmek gerekecek... Beyin yok bu insanlarda yemin ediyorum. |
15 20 ₺ fark verin başka operatöre geçin. ADSL geldiği ilk günden beri 2000'li yılların başlarından bu yana aynı yalan. Altyapımızı geliştiriyoruz.
Tamam kriz anında yoğunluktan ses iletişiminde aksamalar oluyor bunu anladık. Ama kriz durumu bitti. Depremin üstünden geçmiş 2.5 gün, Van'daki, Rize'deki, Ankara'daki, Kahramanmaraş'taki, İzmir'deki insanlarda hala hattı gelmeyenler var. Çıkın abicim, kaybetsin abone, o zaman aklı başına gelir, BELKİ... |
2016 dan bu yana türk telekomluydum, vodafone a geçiş yaptım bu ağustos. İnanın türk telekomlu olduğum yıllara yandım. Her türlü hizmeti servisi ve özellikle vodafone yanımda uygulaması harika. Hele o turk telekomun pakette ne kadar kaldığını öğrenmek için "son 2 saat harictir sakin unutma :)" gibi saçma sapan mesajlarından ve güncel olmamasından kurtulduğuma seviniyorum
|
Taçsız kral Tt'dan Ailecek taah. sonu taşınacağız.
Boşuna vakit geçirmişiz Tt'da.. |
her yerde tek bir operatör iyi olacak diye bir kaide yok arkadaşlar. sonuçta bunlar havadan bizlere ulaşan sinyaller. mahallemize veya komşumuzun çatısına, çekim kalitesi ve hızımız artsın diye baz istasyonu kurmak istediklerinde kıyametleri yine biz koparıyoruz. bu konunun asıl amacı, deprem gibi kritik bir durum karşısında türk telekom kullanıcılarının 2019 yılında şebekeyi kullanamaması. bu tamamiyle tt'nin sorunu. sen gidip araplara özelleştirme adı altında türkiye'nin en büyük alt yapısına sahip firmayı peşkeş çekersen, günün birinde bunların olacağı da aşikar.
![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3ABCEFCF5 -- 28 Eylül 2019; 11:5:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|