Şimdi Ara

hukuki uyarı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
3
Favori
59.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
291 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rexpos

yalan atmayın az dürüst olun. turkcell ve vodafone sadece yarım saat kesinti oldu sonra düzeldi. turk telekom 24 saat sonra bile tüm türkiyede şebekesi yoktu. turk telekom uşağımısın nlamadım gelmişsiniz buraya yılın rezaletini savunuyorsunuz. 99 depremi görmemiş bebeler...
    Terbiyesizlik yapma karşındaki insanları tanımadan bebe falan demek nedir sensin bebe yıkıcı bir deprem olsaydı ki Allah göstermesin senin için o yarım saat beş saat olurdu burda boş boş ahkam kesme. Hem yıkıcı bir deprem olsaydı hiç bir operatörde sağlıklı hizmet vermezdi kendimizi kandırmanın bi anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Virüsü -- 29 Eylül 2019; 12:38:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet yeri geldiğin de BTK kurumuna mok atar, rekabet edemiyoruz bu yüzden abonelerimize destek veremiyoruz derler. Bas istasyonları ortak kullanılmasına rağmen disaster yapısı mecburi tutulmadığı için bunu yaşıyoruz. Unutmaması lazım ki türkcell olsun vodafone birçok yerde hala türk telekomu kullanıyor. Türk telekom kendisine hizmet vermek yerine kiraya vererek kendisini kullandırıyor. Kontrolsüz güç, güç değildir sözü bir kez daha tecelli etti. Çalışmayan yerler genelde sol ve vodafonun türk telekomdan kiraladığı yerler. 80 milyon nüfuslu bir ülkede 60 milyon aktif hat var. Kapatalım bakalım hatları neler değişiyor.
  • rexpos R kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. 99 depreminde portakalda vitamin olan bu bilinçsiz çoluk çocuktan gına geldi artık.

Türk Telekom babasının şirketi herhalde.. Neyi, ne için savunduğunun farkında değilsin. İstanbul'daki eşimi dostumu deprem paniğinden 1.5 saat sonra aramaya başlayabildim Turkcell ile!

TT kullananlara ulaşamadım. Depremin üstünden 3 gün geçti hala ulaşamadığım kişiler var, onları bırakın ben Ankara'da yaşıyorum. Aynı iş yerinde çalıştığım kişilerin çoğuna gün içinde, şirket içinde dahi ulaşamıyorum. Adamın katına gidiyorum, telefonunda Servis Yok yazıyor.

Panik anı, deprem anı, herkes birbirine ulaşmaya çalışıyor. Ses iletişimi kilitlendi onu da anladık. insanlar günlük hayatlarına 4 - 5 saat sonra devam edebildiler. Hat yoğunluğu azaldı bu süre içerisinde.

Depremin üstünden geçmiş an itibariyle 70 saat!!! 70 saat 70!

Türk Telekom'u olan bir telefon, olağanüstü bir yıkım olmamasına rağmen (inşallah olmaz orası da ayrı konu ama her şey ortada), insanlar günlük yaşamına dönmüşken, yaklaşık olarak 60 - 65 saattir telefonda hat yok diyoruz...

Ulan depremi geçtim, İstanbul'u geçtim, Türkiye'nin dört bir yanında hala Servis Yok yazan telefonlar var. Bunun savunulacak bir tarafı mı var? Eşim dostum beni arayacak, belki birinden birinin acil sağlık sorunu oluştu ilgilenmek gerekecek...

Beyin yok bu insanlarda yemin ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• https://forum.donanimhaber.com/istanbul-depremi-ile-birlikte-sebeke-sorunu-grafik-eklendi--140150195-33#140188960

bu postta yazdım.

birbirimizi kandırmayalım. ekonomik krizle beraber en uygun fiyat nedeniyle turk telekom!a geldik. iki kat fiyat ödememek için turkcell'den ayrıldık.

edit1: deprem haızrlığı yapmamış turkcell, kar amacı güderek hareket ediyor. iki kat para verdiğin halde yarım saat kesildi gibi bir yalana başvurmayın. gerçek süre açıklanmadı. sadece turk telekom uzun müddet kendine gelemedi bu su götürmez bir gerçek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylgzn -- 29 Eylül 2019; 12:51:56 >

• Yav güzel kardeşim, ben Cumhurbaşkanı'nın yerinde olsam hepsini rezil ederim.. o ayrı konu.

Neredeyse 25 senedir sömürdüler durdular. Hiçbirinin savunulacak tarafı yok. Burayı da geçtim.

Ama bu durum 70 saattir hâlâ hattı düzgün veremeyen TT'ye hesap sorulmayacağı anlamına gelmez.

• vodafone a geçicem sizde gelin.
  • Üstte bir arkadaş paylaşmış 34 tlye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samethawkeye

Turkcell de uygun fiyatli 30 35tl civarina faturasiz tarife bilen var mi ?
    En düşük böyle. Ama çok az. Vergi dahil 30 liraya uygun bir şey yok.

25 yaş ve altı TC bulacağız da şuna mı geçeceğiz ?

• herkes 10 GB hediyeyi sömürüyor şuan. Daha 2 ay düzelmez TT mobil :)
  • 4.5g ile 20 mbit hız alıyorum. 3g nin hız limiti 30nbit falandı.

biz niye 4.5g diyoruz ki buna 4.5 g dediğin 100mbit civarı olur.

not:turktelekom

• Bende numaramı taşıyorum.

• çok normal çünkü bazistasyonu şebekesi radyolinklerle birbirine bağlı.

turkcellin daha az fiberi olmasına rağmen her istasyona götürüyor. köylerde bile.
  • Bu şirket çok kişinin hakkını yedi. Çok kişinin ahını aldı.

Şimdi de bunun sonuçlarına katlanıyor.

İki üç sene önce diğer oparatorlerin zorla fiber optik kablolarını söktürüyordun. Kendin fiber yatırım yapmıyordun. Başkasınin da yatırımına engel oluyordu.

Şimdi de ağla. Kimsenin yaptığı yanına kar kalmıyormus bunu da gördük.

Git şimdi yalvar diğer oparatorlere. Alt yapıni paylaşmak istemediğin zorla kablolarını söktürdugun kazı izni verilmesine engel olup yatırımlarını engellediğin oparatorlere ağla. Acil durumda tüm kullanıcılar tüm bazlara erisebilsin diye yalvar. Yıllarca onlar ağladı senin peşinden koştu. Gün oldu devran döndü.

• terimleri tam anlamadım, ama sanırım türk telekomun kurnazlığı yüzünden. doğru mu ?

bunlar zamanında youtube bant genişliğini de düşürmüştü ev internetinde.

verdikleri interneti bitirip taşıyacağım yeter.

• ARC118i A kullanıcısına yanıt
    Diğer operatörlerin internet servis sağlayıcıları aktifti. Whatsapp veya benzeri uygulamalardan arama yapılabildi. Ttde ise hiçbiri yoktu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 hattımıda tt dan Türkcell e taşıdım. Hepsini de GNC tarifelerine taşıdım. 26 yaş Tc kimlik işini de kendileri hallediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E41A5AE05

4.5g ile 20 mbit hız alıyorum. 3g nin hız limiti 30nbit falandı.

biz niye 4.5g diyoruz ki buna 4.5 g dediğin 100mbit civarı olur.

not:turktelekom
    O senin telefonunun kötü olmasından kaynaklanıyor

Note fan edition kullanıyorum 4.5G ile saniyede 10 megabayt indiriyor bu da 80 mbps 'e denk geliyor...

• Ben bu rezillerin internet ve telefon hattından 2 hafta önce çıktım müşteri memnuniyeti 0 rezil ötesi bir firma. 2 sene internetini kullandım bir insan hiç mi menmun kalmaz.Soran insanlara her zaman kötülüyordum kötülemeye devam edeceğim. Bu deprem vasıtası ile rezil bir firma oldugunu tekrar kanıtları insanların bunu görmesine çok sevindim.
  • garipbirdost kullanıcısına yanıt
    s10e kullanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.