Şimdi Ara

hukuki uyarı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
3
Favori
59.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
291 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turk Telekomda taahhütü var diye kalanlar Cimer’e şikayet etsin ve taşısın numaralarını ben öyle yaptım. Gözümü kararttım ve geçtim Turkcell’e
    Ayrıca Turk Telekomda daha az internete daha fazla ödediğimi fark ettim.
    Eksi Up
    f25ab964-e429-4b8d-a8e8-b7587f82f7f2 - Eksi Up
    https://eksiup.com/p/x9203485mpqv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.U. -- 29 Eylül 2019; 15:49:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• türkçesi şehirde TT fiber var ama bazistasyonuna kadar götürmüyor.

çanak antenle birbirine bağlıyorlar. Birçok bazistasyonu olan çatıda açıkça görebilirsiniz.

Üstünde turkcell yazan konteynere turuncu bir kablo girer, diğer ikisine girmez.

Halbuki sokaktan türk telekomun fiberi geçiyor ama mobil için kullanılmıyor
  • ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 14 Aralık 2020; 13:49:22 >
  • Bu gün Türkcell ile anlaştım

150 lira ttelekoma cayma bedeli ödeyeceğim
    Tt da 1000 dk 1000 SMS 15 GB 35 TL ödüyordum
    Turkcell de 2000 dk 100 SMS 15 GB net 5 GB fizy 5 GB Turkcell tv 2 GB sosyal medya 5 GB depolama alanı için 65 TL ödeyeceğim 30 lira önemli mi benim için hayır kızımın sesini duymaktan eşimi annemi babamı aramaktan hiç birisi önemli değil !!!

• Geçtik vodofona Türktelekom kendi düşünsün artık çifte standart ve son olaylar bardağı taşırdı
    hukuki uyarı

• quote:

Orijinalden alıntı: F.U.

Turk Telekomda taahhütü var diye kalanlar Cimer’e şikayet etsin ve taşısın numaralarını ben öyle yaptım. Gözümü kararttım ve geçtim Turkcell’e
    Ayrıca Turk Telekomda daha az internete daha fazla ödediğimi fark ettim.
    https://eksiup.com/p/x9203485mpqv
    Tam olarak şikayet nasıl olacak önce şikayet oluşturup daha soranı taşıma işlemi yapıyorsunuz ?

Bende Turkcell e geçiyorum çok değil ama neden paramı ttelekoma vereyim giderim 100 Türk Telekom’a vereceğime 300 lira öğrencilere yardım ederim.

• rexpos R kullanıcısına yanıt
    Onlar farklı dünyadalar, gözler körelmiş.. Ayrıca 15GB'a 35 lira ödeyince savunma duygusu tavan yapıyor

• ----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 17 Aralık 2020; 9:19:37 >
  • Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell de adam olsun uygun bir tarife paylaşsında geçelim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar iyi güzel diyorsunuz tt kullanan keyfinden mi kullanıyor? tt'de 30 tl olan paket turkcell'de 45 tl vodafonda 40 tl olarak karşılık buluyor. ben antalya'da yaşıyorum deprem gecesi 12'den sonra benimde iletişim koptu. deprem olduğunuda 2 gün sonra öğrendim. ben tt'yi savunmuyorum ama mecburen daha ucuz diye kullanıyorum. vodafone antalya'da tt'den kötü çekim gücüne sahip türkcell ise dediğim gibi fiyatları uçuk. 12 ay taahhüt yapmak istediğimden de mecbur tt kullanıcam. en az 4 gb ve 500 dk konuşma olan ucuz türkcell ya da vodafone paketi varsa söyleyin bende geçerim, yoksa böyle boş yere şov yapmayada gerek yok.
  • Deprem anında ve sonrasında uzunca bir süre hizmet aksayacak zaten. Binalarını bu büyük afete hazırlamayan devlet sizce telekomünikasyon altyapısını hazırlamış olabilir mi?
    Hattınızı taşımak istiyorsanız taşıyın tabiki ama motivasyonunuz göçük altından kurtarılmak olmasın. Kaldı ki tüm TT aboneleri geçiş yapsa diğerleri de yoğunluktan yine patlayacak. Burada devletin altyapı yatırımına göre abone limitini daha sıkı tutması lazım ki mesajın başında devletin olaya yaklaşımını ortaya koydum zaten.

• ya telefon hattıyla konuyla çok alakası yok ama son 1 haftadır telekomun bana internet hattı üzerinden soktuğu kazık, dolandırıcılık ve zora koşma durumunu anlatsam çok uzar.1 haftadır kendilerine etmediğim beddua küfür kalmadı, artık tek diyeceğim şey allah belalarını versin.
  • Ben taşıyorum arkadaşlar böyle operatör olmaz olsun. Gün boyu ailemizden haber alamadık dünyanın faturasını ödüyoruz

• Sanıyorlar yıkıntılı bir depremde diğer hatlar çalışacak.
    O dronelar kaç dakika havada kalacakta kaç kişiye hizmet sağlayacak.

O kadar meraklıysanız ses duymaya üç kuruş paraya kıyın uydu telefona geçin.

• Turkcel dersen 34 liraya 9gb(3gb sosyal) 750dk 250sms var

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    6gb İnternetimin daha 4gbı duruyor ve üstüne yaklaşık 6gb bedava İnternet aldım 2 haftalık süreçte, daha da almaya devam ediyorum

• Bende var hat çekiyo

• Linkini atabilir misiniz ?

• 2 ay 5gb beleş vermişler ülkenin her yerinde rüşvet donuyorrrr

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.