Şimdi Ara

hukuki uyarı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
3
Favori
59.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
291 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla ben Vodafoneluyum hattım hiç kesilmedi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçenlerde hattıma Turkcell'den şöyle bir mesaj geldi. Numara taşıyacak olan varsa yardımı olabilir.

" Super Teklif! 10GB internet, her yone 500dk, 100SMS, Dergilik ve Dergilik te gecerli 1GB iceren Turbo Firsat Avantaj+ paketi yillik abonelikte ayda sadece 49.90TL. Bu ve diger tum avantajli tekliflerimiz icin Turkcell magazalarimiza bekliyoruz. Kampanya ve hizmetlerimiz hakkinda bilgi almak istemiyorsaniz 05327572780i arayarak ya da turkcell.com.tr den izninizi iptal edebilirsiniz. "

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yav iyi de biz 33 liraya 10 gb alıyoz tt de,vodafoneda 6 gb onunda 2gb ı sınırlı..çok pahalı hala

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bella Ciao

Yav iyi de biz 33 liraya 10 gb alıyoz tt de,vodafoneda 6 gb onunda 2gb ı sınırlı..çok pahalı hala
    +1 7 GB 27 lira iyidi tekrar oyle birsey gelirse geceriz

• 80 Euro sınırsız mobil LTE(ltemax) + Sınırsız dakika + Sms+mms. 80 lira gibi bişey.
  • 15 20 ₺ fark verin başka operatöre geçin. ADSL geldiği ilk günden beri 2000'li yılların başlarından bu yana aynı yalan. Altyapımızı geliştiriyoruz.

Tamam kriz anında yoğunluktan ses iletişiminde aksamalar oluyor bunu anladık. Ama kriz durumu bitti. Depremin üstünden geçmiş 2.5 gün, Van'daki, Rize'deki, Ankara'daki, Kahramanmaraş'taki, İzmir'deki insanlarda hala hattı gelmeyenler var.

Çıkın abicim, kaybetsin abone, o zaman aklı başına gelir, BELKİ...

• Baz istasyonları ortalama kullanan sayisi hesaplanarak yapiliyor anladık yüklenince herkese yetmiyor tamam da daha hala hat gelmeyen yerler var,başka bir şey var bence bu işte. Vodafone veya turkcell olsam numara taşima ile ilgili kampanyalar yapardım şu an,millet geçmeye hazir zaten

• Hocam, bu deprem şiddetli bir deprem olmadığı için fazla sıkıntı yaşanmadı operatörlerde. O beklenen 7 üstü deprem vurup baz istasyonlarının bulunduğu binalar yıkıldığında enkaz altında muhtemelen hiçbir operatöre ulaşamayacaksınız. O Dronecell dronlarını uçursalar ne olacak, muhtemelen yarım saat kadar havada kalıp bataryası bitince işi bitecek onların. Ayrıca bunların da veri merkezleri ile nasıl haberleştiğine dair bir bilgi yok. Hani ciddi bir depremde zaten bu şebekelerden pek hayır gelmeyecek. Hadi biri sağlam kaldı diyelim. Radyolink bağlantısı olan başka bir bina çökmüş olacak ve yine iletişim sağlanamayacak. Fiberle de bağlı olsun diyelim, yıkılan altyapı elemanları, yarılan yollar, çöken köprüler vs. fiberler de kopacağından yine iletişimin hiçbir türlü bir garantisi yok. Hadi o kopmadı birkaç saat sonra aküler boşaldığında yine gidecek şebeke. Hani özellikle TT'deki bu olay berbattı ama ciddi bir depremde hiçbirinden fazla bir şey beklemeyin.

• Türktelekom hala gidip gidip geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

+1 7 GB 27 lira iyidi tekrar oyle birsey gelirse geceriz

Alıntıları Göster
    Aynen o bitmiş mi geçişi

• 2016 dan bu yana türk telekomluydum, vodafone a geçiş yaptım bu ağustos. İnanın türk telekomlu olduğum yıllara yandım. Her türlü hizmeti servisi ve özellikle vodafone yanımda uygulaması harika. Hele o turk telekomun pakette ne kadar kaldığını öğrenmek için "son 2 saat harictir sakin unutma :)" gibi saçma sapan mesajlarından ve güncel olmamasından kurtulduğuma seviniyorum

• Taşıyın taşıyın şebeke rahatlasın

Özellikle bursadakiler

2019 son çeyrek raporları bi açıklanınca durum belli olur

• Türk telekom dan ayrılmakla ne kadar doğru bir karar aldığımı bu süreçte çok daha iyi anladım. Teşekkürler Türk Telekom.

• Türk telekomu taşıyıp çekmeyen turkcelle mi geçeceksiniz ? 3 operatörden de hattım var evimde tek çeken türk telekom(şehir merkezinde oturuyorum) ve depremden 1300 km uzakta olmama rağmen bir tek vodafone hat gitmedi. Turk telekomla turkcell çöp oldu. Gece yarısına kadar şebeke yoktu.

• bende taşıyacağım depremden önce evimde gayet iyiydi hızı ama şuan 2mb zor görüyorum 4g full çekiyor bide düzelmedi

• Telekom bugün yine tekleyince, ben de turkcell e gectim.

Su an ki fiyatlari guzel. 15 gb 65 liraya veriyor. Degerlendirin derim. Gecisleri arttirmak icin fiyat kirmis gibi geldi.

Gecen sene:

Telekom 35 liraya 15 gb verirken,
    Turkcell 65 liraya 9 gb veriyordu.

• 33 TL ye 10 gb aldığınız için zaten berbat bir kaliteye sahip TT. bedava olsa kullanmayacağım bir firma kendileri o kadar sevmem hizmetlerini.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.