Şimdi Ara

Hukuktan Caydım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
1.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun bir süredir hukuk düşünüyorum ama duyduğum öğrendiğim şeylerden sonra hukuktan vazgeçiyorum iktisat yazıcam...bölümün zor olması bir yana mezun olduktan sonra emeklerimin karşılığını alamamak düşüncesi vazgeçirdi beni okul bittikten sonra tekrar sınavlara hazırlanıp o sınavlarda en iyi dereceyi elde etsem bile türkiyede bu kadar torpil dönerken sözlü mülakatlardan geçeceğimin garantisi yok...avukatlıkda çok acımasız meslek iş ilanlarına bakıyorum yeni mezunlara iş yok her 4-5 yıl iş tecrübesi istiyor...özel bir üniye tam burslu gidip iktisat okusam özyeğinde falan bir kez ingilitereye gitsem çok daha iyi iş imkanları var...

• sen bu işi üniversiteden mezun oldukdan sonra 3-4 yıl yapmıcaksın.ölene kadar bu işi yapıcaksın.yani o zamana kadar çok şey degişir , ileride neler olucagını kimse bilimez.e böyle belirsiz bir ortamda da en iyi meslege sahipken neler olucagını beklemek daha mantıklı bence.

• hukukun sonu işletmeye dönecek, belki de döndü milletin haberi yok..
  • pdr düşünmedin mi hiç hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan1122

sen bu işi üniversiteden mezun oldukdan sonra 3-4 yıl yapmıcaksın.ölene kadar bu işi yapıcaksın.yani o zamana kadar çok şey degişir , ileride neler olucagını kimse bilimez.e böyle belirsiz bir ortamda da en iyi meslege sahipken neler olucagını beklemek daha mantıklı bence.

iktisata nispeten 3-4 kat daha zorlancam mezun olduktan sonra büyük ihitmal tekrar dersanelere gitcem ama alacağım paralar belli ingilizce iktisat okusamda aşağısını almam diye düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: miroslavs

pdr düşünmedin mi hiç hocam

ankara pdr oluyor ordaki arkadaşlarım pek tavsiye etmediler...
  • asim210 kullanıcısına yanıt
    alacagım paralar belli ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Meslek Lisesinde Okudum Pişmanım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: asim210

quote:

bölüm olarak mı yoksa üniversite olarak mı ?
  • quote:

alacagım paralar belli ?

kuzenim gaziye ilk 10 da bitirdi...hukukda saçlarını beyazlattı hakim savcılık sınavını sözlüde kaybetti mecburen gitti kpss ile adalet uzmanı oldu 3 bin tl maaş alcak...kayseride işletme biteren akrabamda kpss yi kazandı maliyeye girdi oda aynı parayı alacak...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asim210

quote:

bölüm olarak mı yoksa üniversite olarak mı ?

bölüm olarak... iş imkanları konusunda kaygılılar..birde benim okuyamıcamı düşünüyorlar nedense...
  • asim210 kullanıcısına yanıt
    yabancı dili var mıydı kuzeninin ?
  • Hukuk konusunda dediklerinde haklisin, Özyeğin iktisat oluyorsa zaten hukuk yazmana hiç gerek yok, ama daha alt siralarda maalesef hukuk dişinda pek alternatif yok.
  • Şimdi baktim da Özyeğin İktisat tam burslu 3 kişi kontenjani ilk 7 bini zorlar bence açikta kalma sonra.
  • quote:

yabancı dili var mıydı kuzeninin ?

hayır
  • qweqweqweqwe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PRO319 -- 11 Temmuz 2013; 19:34:19 >
  • Rakip eleme çabaları vol.12342

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GotBaba -- 11 Temmuz 2013; 15:32:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FerhatERDOGAN

Rakip eleme çabaları vol.12342

hukuk hakkındaki saydığım bu olumsuz düşünceleri ilk defa bendenmi duyoyorsun zaten herkezin bildiği şeyler vazgeçme düşüncesi olan zaten öncedende vazgeçerdi heralde bu konuyla vazgeçecek yoktur...
  • iktisat okuyup ne yapmayı düşünüyorsu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikoloji okucam severek kafam rahat
  • bence hukuk iktisattan daha iyi.Serbest çalışma imkanı falan var
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.