Bildirim
HUNDAİ 1.6 HANGİ MARKA UYUM SAĞLAR
Glorious Oyun Modeli D 2 PRO 4K/8K Kablosuz Oyun Faresi - 2.4GHz Kablosuz 1ms gecikme, 4K/8K Yoklama, 100M tıklama, 60g Ultralight, Uzun Pil Ömrü, 26K DPI BAMF 2.0 Sensör, 6 Düğme, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCLC65X7
2 sa. önce paylaşıldı
Michelin MC12208 Dijital Basınç Göstergeli Ayak Pompası, Metal : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B00K2SLUB8?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_TQB8P5561ZHV00666CMG&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_TQB8P5561ZHV00666CMG&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_TQB8P5561ZHV00666CMG&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ahh arkadaşım . ahh.
Taksicileri bir dolaş arkadaşım. Hyundai si olanları. Hepsi sinir küpü. Ben dönüşüm yaptırdıktan sonra araştırdım. Çok üzüldüm. LPG markası farketmeksizin hepside şikayetçi. Sorunlarıda ortak. Sabahları araba zor çalışıyor. Şöyle de diyebiliriz, motor soğuyunca zor çalışıyor. Çalıştıktan 1 - 2 dak. sonra herşey düzeliyor. Ama bu sabah zor çalışma insanı fana sinirlendiriyor. Çünkü başka marka arabası olanlarda bu sorun yok.
Bu nedenle yaptıracaksan ,15 gün LPG ile 4 gün benzinle bineceksin. Çünkü 4 gün benzinle binince araba düzeliyor. LPG ye alınca 15-20 gün içinde bu anlattığım sorun başlıyor.
Tabi taksicilerin , 4 gün benzinle binmesi demek , ocağına incir ağacı dikilmesi demek. O yüzden adamların canı çok sıkkın. Hatta bir tanesi bendeki problemi anlatınca . Heyecenla gel gel dedi , arabanın yanına götürdü , anahtarı bana verdi , arabayı 4 marşta çalıştırabildik. Sonra tabi küfürün alayı bin para. Bu adamınki voltran mış. ( En ucuzu , forumlarda en dandiği diye geçer.)
Haa benim ki m i . BRC (En pahalısı , Forumlarda en iyisi diye geçer.)
Öte yandan LPG de benzinde yaktığının yarısını yakacaksın , bu sorunla uğraşacaksan , aramıza hoş geldin. İnşallah , Relax bir karakterin vardır.
-
yapmaya bende almyı düşünüyordum defterden sileyim honda yada toyota düşüneyim o zaman
quote:
Orjinalden alıntı: carenfly
Ahh arkadaşım . ahh.
Taksicileri bir dolaş arkadaşım. Hyundai si olanları. Hepsi sinir küpü. Ben dönüşüm yaptırdıktan sonra araştırdım. Çok üzüldüm. LPG markası farketmeksizin hepside şikayetçi. Sorunlarıda ortak. Sabahları araba zor çalışıyor. Şöyle de diyebiliriz, motor soğuyunca zor çalışıyor. Çalıştıktan 1 - 2 dak. sonra herşey düzeliyor. Ama bu sabah zor çalışma insanı fana sinirlendiriyor. Çünkü başka marka arabası olanlarda bu sorun yok.
Bu nedenle yaptıracaksan ,15 gün LPG ile 4 gün benzinle bineceksin. Çünkü 4 gün benzinle binince araba düzeliyor. LPG ye alınca 15-20 gün içinde bu anlattığım sorun başlıyor.
Tabi taksicilerin , 4 gün benzinle binmesi demek , ocağına incir ağacı dikilmesi demek. O yüzden adamların canı çok sıkkın. Hatta bir tanesi bendeki problemi anlatınca . Heyecenla gel gel dedi , arabanın yanına götürdü , anahtarı bana verdi , arabayı 4 marşta çalıştırabildik. Sonra tabi küfürün alayı bin para. Bu adamınki voltran mış. ( En ucuzu , forumlarda en dandiği diye geçer.)
Haa benim ki m i . BRC (En pahalısı , Forumlarda en iyisi diye geçer.)
Öte yandan LPG de benzinde yaktığının yarısını yakacaksın , bu sorunla uğraşacaksan , aramıza hoş geldin. İnşallah , Relax bir karakterin vardır.
-
ÖNÜNE GELENDE SALIYOR YA BEN TAKTIRDIM ACCENT ADMİRE 1.3 ARABAMA ÖYLE ZOR ÇALIŞMA FİLAN YOK TEK MARŞDA ALIYOR NASIL OLUYOR ANLAMIYORUM
MİLANO VARDIR iyi
tartarini vardır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 24 Şubat 2007; 11:38:19 > -
ben bugün bütün gün sanayilerde gezdim taksicilerle görüştüm MARKA BRC adres ŞİMŞEKLER OTOGAZ adamlar profesyonel her türlü soruna garanti veriyorlar. -
accent 1.5 2000 model aracıma 3 ay önce lovato kit taktırdım. yani kış başlangıcında .-10,-15 dereceler dahil soğuk günlerde bile bir defadan fazla marşa basmadım. akü yeni. Ayrıca ilk çalışma benzinle oluyor. şikayet edenlerin neden lpg ile ilişkilendirdiklerini anlayamıyorum.
işinin uzmanı bi yere taktır, sorun çıkmaz . -
şimdi kafamı biri karıştırdı bana eski sistem tak diyo sizce hangisi daha mantıklı -
işi bilenler kesinlikle olmaz diyeceklerdir. çünkü plastik manifoltlarda patlama riski var.
quote:
Orjinalden alıntı: kyzgunes
şimdi kafamı biri karıştırdı bana eski sistem tak diyo sizce hangisi daha mantıklı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X