Şimdi Ara

Hunter x Hunter (2011) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.313
Cevap
20
Favori
90.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spoiler değil aslında bu arc gidişinden belli durumlar, yinede spoiler içinde devam ediyorum.

Güçlü rakiplerin karşı karşıya gelme durumu olmayacaktır çünkü elde etmek istedikleri bir şey yok, amaçları hedefleri yok, hedefleri olan kişiler sadece Gon ve Killua, Hisoka'da müttefik oluyor onlara görüldüğü üzere. Oyunu bitirmeye çalışan diğer karakterleri tehlike arz eden yada büyük savaş yaratacak kişiler olarak görmüyorum, en tehlikeli olan Boomer'da buna dahil. Mesela geçmişten bugüne düşünsek karakterleri Genei Ryodan üyeleri, Hisoka, Bisky gibi karakterlerin hangisine rakip olabilir? Bence hiç birine olamaz, ölümü iki saniye sürmez. Killua ve Gon gibi karakterlerinde bu ucu her an ölüme çıkan bir animede böyle bir olay yaşayacaklarını düşünmüyorum şimdiden.

Oyunun amacı 1. dereceden savaş yada ölüme çıkmıyor zaten, kurallar ve yapı gereği kartlara dayanan bir savaş söz konusu, Razor zaten admin olduğu için kimseyle ciddi bir savaşa girmek durumunda bile kalmayacaktır, öyle olursa zaten oyunun niteliğine aykırı olurdu. Yalnız bunca olumsuz şeyden bahsettikten sonra bile yinede kötü bölümler izlemeyeceğiz ona garanti veririm, görevi tamamlamak için güzel bir aşama, rakipleri saf dışı bırakmak için ciddi sayılabilecek bir savaş olacağı müjdesini verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damn2u -- 24 Şubat 2013; 19:00:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

Spoiler değil aslında bu arc gidişinden belli durumlar, yinede spoiler içinde devam ediyorum.

Güçlü rakiplerin karşı karşıya gelme durumu olmayacaktır çünkü elde etmek istedikleri bir şey yok, amaçları hedefleri yok, hedefleri olan kişiler sadece Gon ve Killua, Hisoka'da müttefik oluyor onlara görüldüğü üzere. Oyunu bitirmeye çalışan diğer karakterleri tehlike arz eden yada büyük savaş yaratacak kişiler olarak görmüyorum, en tehlikeli olan Boomer'da buna dahil. Mesela geçmişten bugüne düşünsek karakterleri Generi Ryodan üyeleri, Hisoka, Bisky gibi karakterlerin hangisine rakip olabilir? Bence hiç birine olamaz, ölümü iki saniye sürmez. Killua ve Gon gibi karakterlerinde bu ucu her an ölüme çıkan bir animede böyle bir olay yaşayacaklarını düşünmüyorum şimdiden.

Oyunun amacı 1. dereceden savaş yada ölüme çıkmıyor zaten, kurallar ve yapı gereği kartlara dayanan bir savaş söz konusu, Razor zaten admin olduğu için kimseyle ciddi bir savaşa girmek durumunda bile kalmayacaktır, öyle olursa zaten oyunun niteliğine aykırı olurdu. Yalnız bunca olumsuz şeyden bahsettikten sonra bile yinede kötü bölümler izlemeyeceğiz ona garanti veririm, görevi tamamlamak için güzel bir aşama, rakipleri saf dışı bırakmak için ciddi sayılabilecek bir savaş olacağı müjdesini verebilirim.

Boomer'a hiç ısınamadım zaten. Boş beleş bir adam. Arcın finaline doğru 2 dakikada harcanacak bir tip gibi geldi bana. Şimdilik durum pek iç acıcı değil ama dediğin gibi arcın temelini sağlam kurdular. 2-3 bölüme aksiyon artar umarım.

quote:

Orijinalden alıntı: cakiphan

Umarım bir sonraki arc leorio hakkında olur ya nen öğrenme aşaması olur yada neni öğrenmiş olur iş başına geçer de hastalık avcısı olur :p dünyayı dolaşır ender hastalıkları tedavi eder bizde bu arada salgıç yeteneklerini görmüş oluruz :)

Aynen. Killua ve Kurapica ile ilgili bilgiler edindik ama Leorio'da main character olduğu halde üstüne pek düşülmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chrollo Lucilfer -- 24 Şubat 2013; 18:13:19 >

• Güzel bölümdü , ben nobunagayı özledim yahu
  • arkadaşlar en son
    örümcek takımı mafyaların toplantısına
    saldırıyordu felan o bölümler kaçıncı bölümlerdi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grozny

arkadaşlar en son
    örümcek takımı mafyaların toplantısına
    saldırıyordu felan o bölümler kaçıncı bölümlerdi acaba?

51.bölümden itibaren başlıyordu
  • Bu seriyi izleyenler gerçi ana konusu tavsiye edermisiniz ederseniz hangi özellikleri ağır basıyor?
    12 yaşında bir ana karakter olması başta itici geliyor zamanında katekyo hitman reborn izlemiştim ondaki pişmanlığı hissedermiyim diye hep tereddütteyim bilemedim doğrusu bide toplam kaç bölüm yani belirli bir bitiş bölümü olacak mı yoksa ongoing seri mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urahara0 -- 25 Şubat 2013; 9:39:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urahara0

Bu seriyi izleyenler gerçi ana konusu tavsiye edermisiniz ederseniz hangi özellikleri ağır basıyor?
    12 yaşında bir ana karakter olması başta itici geliyor zamanında katekyo hitman reborn izlemiştim ondaki pişmanlığı hissedermiyim diye hep tereddütteyim bilemedim doğrusu bide toplam kaç bölüm yani belirli bir bitiş bölümü olacak mı yoksa ongoing seri mi?

Uzun bir seri. Mangası hala çıkıyor diye biliyorum. O yaş sorununu hepimiz yaşadık. Karakterler biraz daha büyük olsa daha iyi olur dedik ilk başladığımızda. Fakat inan seriyi izledikçe bunu dert etmiyorsun. Çok güzel bir Shounen serisi. Her olayı detaylı bir biçimde açıklaması falan bence kesinlikle izlemelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

quote:

Bu seriyi izleyenler gerçi ana konusu tavsiye edermisiniz ederseniz hangi özellikleri ağır basıyor?

Uzun bir seri. Mangası hala çıkıyor diye biliyorum. O yaş sorununu hepimiz yaşadık. Karakterler biraz daha büyük olsa daha iyi olur dedik ilk başladığımızda. Fakat inan seriyi izledikçe bunu dert etmiyorsun. Çok güzel bir Shounen serisi. Her olayı detaylı bir biçimde açıklaması falan bence kesinlikle izlemelisin.

bir şans vericem madem sizde yaş sorunu yaşamışsınız devam ettiğinize göre seriye bir bilgidiğiniz vardır diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urahara0 -- 25 Şubat 2013; 16:33:47 >

• quote:

quote:

quote:

bir şans vericem madem sizde yaş sorunu yaşamışsınız devam ettiğinize göre seriye bir bilgidiğiniz vardır diyorum

Baya zorlayacak sabrınızı ilk başta. Bir 20 bölüm dayanmanızı tavsiye ediyorum. Zamanında aynı tavsiye bana da yapılmıştı şimdi ise izlediğime çok memnunum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Baya zorlayacak sabrınızı ilk başta. Bir 20 bölüm dayanmanızı tavsiye ediyorum. Zamanında aynı tavsiye bana da yapılmıştı şimdi ise izlediğime çok memnunum.

Aslında o kişiden kişiye değişir ben daha ilk bölümlerinden itibaren ilginç oyunları sayesinde başlar başlamaz seriye bağlandım ilk bölümler de kişinin beklentilerine göre büyük zevkle izlenebilir.

• 68. Bölümü az önce izledim, eski versiyona kıyasla çok çok eğlendim, nerdeyse kahkaha atacak derecede güldürdü, çok sevdim bu remake versiyonu.

Bu bölümden komik sahneler kesilip video izleme sitelerinde yayınlanırsa çok hit alır, hatta harika gif'ler çıkar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Halbuki ben lisansların alındığıı zamana kadar ki bölümleri daha çok sevmiştim ne zaman ki devreye tonluk kapılar nen sistemi girdi bi numara düştü seri benim için diğer animelere benzedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Serideki karakterlerin çocukça tavırları bırakıp daha çok olgunlaşması ilk 20 bölümden sonra oluyor. O zamana kadar seri daha çocukça bir havada geçiyor. O yüzden ilk 20 bölüm tavsiyesinde bulundum. Çünkü tavsiyede bulunduğum arkadaş karakterlerin yaşlarının küçük olduğundan şikayetçiydi.
  • quote:

Serideki karakterlerin çocukça tavırları bırakıp daha çok olgunlaşması ilk 20 bölümden sonra oluyor. O zamana kadar seri daha çocukça bir havada geçiyor. O yüzden ilk 20 bölüm tavsiyesinde bulundum. Çünkü tavsiyede bulunduğum arkadaş karakterlerin yaşlarının küçük olduğundan şikayetçiydi.

Kilin kapısına dayandıklari anda seri sınıf değiştirdi zaten çoğu kişinin daha çok sevmesi bundan diye düşünüyorum çocukların karakterlerinde pek birşey değişmedi özellikle gon.da aynı tas aynı hamam çocuğun hedefinde biraz sapma oldu o kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Hunter x Hunter (2011)

Hunter X Hunter'ın gelecek bölümlerinde başlayacak Chiemera Ant arc'ında Ging'in (ve hikayenin ana karakteri Gon Freecs'in babası) öğrencisi Kite olarak veteran seiyuu Shiuchi Ikeda ile anlaşılmış. (Gundam serilerinde Char Aznable, Gilbert Durandal ve Full Frontal, Rurouni Kenshin'de Seijuro Hiko, One Piece'de Red Haired Shanks olarak hatırlanabilir) İlginç olan şeyse seride Gon'u seslendiren Megumi Han'ın, Shiuchi Ikeda'yı fenomen haline getiren ilk Gundam serisinde, Char'la arasında dramatik bir bağ olan Lalah Sun'un seiyuu'su Keiko Han'ın gerçek hayattaki kızı olması.

Bir diğer ilginç not da, yeni Hunter X Hunter serisi yayınlanmaya ilk başladığında Shiuchi Ikeda Megumi Han'a kendi el yazısıyla bir mektup göndermiş ve ona ilk seiyuu'luğa başladığı dönemleri anlatıp kendini geliştirmesi için yararlı nasihatler vermiş, seri boyunca onu takip ederek ona yararlı öneriler vermeyi sürdürmüş. Megumi Han bu sebeptendir, onu manevi bir baba gibi gördüğünü ve böyle bir kişi tarafından seslendirilen bir karakterin çocuğu rolünde seslendirme yapmaktan büyük onur duyduğunu söylüyor.

Chiemera Ant arc'ının 21 Nisan 2013'de başlayacağı önceki günlerde açıklanmıştı.

• acaba manga nın devamları yokmu gon la killua yı merak ediyoum geri kalan (kurapikayı salla) gonun babasınıda
  • Son bölümü kaç kere izledim bilmiyorum, her izleyişimde aynı etkiyi bırakıyor, çok güldüm bu bölümde. Yalnız Hisoka dağınık saçları ile çok daha karizmatik gözüküyor.

• aynen
  • Yarın yeni bölüm geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 69

Süper bir bölümdü. Bölüm başında şu sakallı ile ittifak kurmalarına sevindim. Fakat adamın gücünü daha fazla bekliyordum açıkçası bizim veletler ile hemen hemen aynı düzeyde gücü olması biraz hayal kırıklığına uğrattı beni. Biran önce bölümler geçse de yarışmayı izlesek diyordum oda ne? Hemen yarışmaya geçti. İşte bu huyunu çok seviyorum serinin. Diğer seriler gibi gereksiz dövüşler yada sahneler ile izleyiciyi sıkmıyor. Resmen bir özet çıkarıyor bizlere.
    Razor serideki en sevdiğim karakterlerin başında geliyor. Şişkonun kafa gitti. Şoka uğradım resmen Hisoka bile korktu
    Oyun kuralları da çok güzel. Gerçi kafam biraz Gon gibi oldu
    Hisoka'nın lastik topu
    Gon'a ne vurdu arkadaş öyle. Çocuk uçtu resmen. Tam heyecanlı yerde bitti ya. Serideki en sevdiğim bölümlerden birisi oldu bu bölüm. Çok güzeldi.

Ona istediğin kadar yüklenebilirsin. Demişti baban.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.