Şimdi Ara

Hunter x Hunter (2011) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.313
Cevap
20
Favori
90.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Her zamanki gibi eğlenceli bir bölümdü. Bombacı sinir bozucu bir karakter. Sabırsızlıkla onun ve arkadaşlarının işini bitirecekleri bölümü bekliyorum. Gecelek bölümde Hisoka gözükecek. Yeni openingde Hisoka, Killua ve Gon'un sırt sırta verdiği poz gerçekleşirse çok mutlu olacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chrollo Lucilfer -- 6 Şubat 2013; 23:47:57 >
  • Acaba turkce mangasini bulabilirmiyim internette ? Ve bu mangayi tabsiye edermisiniz guzelmidir kac bolumden olusuyor halen devam ediyor mu ustatlar acaba ? (Sorularimin hepsini cvplarsaniz mutesekkir olurim )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronan.

Acaba turkce mangasini bulabilirmiyim internette ? Ve bu mangayi tabsiye edermisiniz guzelmidir kac bolumden olusuyor halen devam ediyor mu ustatlar acaba ? (Sorularimin hepsini cvplarsaniz mutesekkir olurim )

Türkçe mangası yok malasef. İlk bir kaç bölümü var sadece. Oraları da anime izle daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

quote:

Orijinalden alıntı: Ronan.

Acaba turkce mangasini bulabilirmiyim internette ? Ve bu mangayi tabsiye edermisiniz guzelmidir kac bolumden olusuyor halen devam ediyor mu ustatlar acaba ? (Sorularimin hepsini cvplarsaniz mutesekkir olurim )

Türkçe mangası yok malasef. İlk bir kaç bölümü var sadece. Oraları da anime izle daha iyi.

Tamam tesekkur ederim

• 66

Fena değildi bölüm. Killua'nın Hunter sınavı süperdi. Önümüdeki haftalarda daha dolu bölümler izleyeceğimizi düşünüyorum. Hisoka faktörü ve Chrollo'yu nen bıçağından kurtaracak kişinin Greed Island'da olması arc'a hareketlilik getirecektir. Hisoka meyve olgunlaşana kadar Chrollo ile uğraşacak sanırım. Bölümün sonunda da denildiği gibi hikayenin doruk noktasına ulaşmasına az kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chrollo Lucilfer -- 10 Şubat 2013; 12:20:12 >

• Evet nen silici geçen bölümden gördüğümüz kendi üzerindeki bombayı kaldıran siyahi arkadaşımız . Chrollo'yu sahalarda görmek istiyorum inşallah biran önce bulurlar onu
  • Bölümden çok ileriye yönelik bir spoiler, ona göre açın derim.

Bu bölüm biraz daha güzeldi, yakında Bisky gerçeği, Gon'un ilk ciddi sayılabilecek dövüşü ve Hisoka/Killua/Gon ittifakını göreceğiz.
  • zannımca bu mangayı çizen adam parayı buldu bir daha el sürmem dedi ney la bu manga piyasada yok büyük bir ihtimal ayılamıyor
  • 30.bölüme geldim güzel gidiyor

hisoka reyiz
  • Sonunda güncele geldim gayet güzel seri OPtan sonra izlenecek güncel bir seri buldum

• 67

Biraz sıkıcı geldi bana bu bölüm ama güzel yerde bitti. Dungeon yapıyorlar. Haftaya Hisoka ile karşılaşacaklar sonunda. Bu arada takımdan birini Hayalet Takımı'nı adadan yollayan elemana benzettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chrollo Lucilfer -- 17 Şubat 2013; 12:47:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Génésis

67

Biraz sıkıcı geldi bana bu bölüm ama güzel yerde bitti. Dungeon yapıyorlar. Haftaya Hisoka ile karşılaşacaklar sonunda. Bu arada takımdan birini Hayalet Takımı'nı adadan yollayan elemana benzettim.

Başları o eleman galiba. Greed Island kısmında da aksiyon başlıyor sonunda.

• Aha 67 gelmiş hemen izleyelim

• 67

Geçen bölümden daha iyiydi, verilen bilgiler ve yardımlaşma iyi oldu ama bizim elemanlar için iyi oldu açıkcası. Hisoka'nın rolü devreye girecek yakında.
  • Bende yeni başladım 12. bölümdeyim sayılır güzel gidiyo gibi birde 12 yaşında değilde 15 16 olaydı daha bir zevkli olcaktı ama olsun bunada alışıyoruz zamanla
  • animeye başlarken bende öyle demiştim ama küçük olmaları daha güzel bence
  • Biraz mangasına göz attığım için bir kaç haftadır animeye bakmıyordum. Şimdi geride kaldığım bölümlere bakacağım.

Eğer mangaya başlamak istiyorsanız kesinlikle tavsiye etmem. Animesi sanki bambaşka bir seri gibi. Manga olarak kötü çizimlere sahip. Fakat animesi, manga çizimi çok iyi olan serilerden daha güzel. Animeye cidden özenildiği ortada.
  • haziranda gon ve killua nın figürleri geliyo alınacaklar listesine ekledim

Hunter x Hunter (2011)

Hunter x Hunter (2011)

• 63

Güzel bölümdü. Bisky'i ve tarzını sevdim. Bizimkiler çok şey kapacak gibi kendisinden. Birde şu serinin her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatmasını çok seviyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

63

Güzel bölümdü. Bisky'i ve tarzını sevdim. Bizimkiler çok şey kapacak gibi kendisinden. Birde şu serinin her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatmasını çok seviyorum.

5 bölüm arka arkaya

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.