Şimdi Ara

Hunter x Hunter (2011) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.313
Cevap
20
Favori
90.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet manga biitmi diye sordum da 340 da manga en son daha devamı yokmu acaba
  • Çok güzel bölümdü.
  • 64

v99'a göre cidden hızlı ilerliyor tabi daha heyecanlı oluyor benim için böylesi. Genei Ryodan çözdü olayı Shalnark sayesinde ama önümüzde ki bölüm tanıtımında görüldüğü üzere sert kayaya çarptılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet beyler ne kadr animesini sevsemde acaba su manga ne zman çıkcak bilen yokmu 340 da hala
  • 11. bölümdeyim. Killua ne ayak çözemedim. Merak ediyorum
  • beyler mangasını okuyan kardeşlerim bişiy deyin acaba bunun mangası bittimi yoksa yayınlanmıyormu
  • Mangası devam ediyor olması lazım. Ancak mangaka kendi halinde, kafasına göre çıkarıyor. Belli bir düzen yok yani aylarca tatil yapıyor adam sonraki bölümü çıkarana kadar.

• 21. Bölümdeyim. Hisoka izlediğim animeler içinde en anlaşılmaz karakter. Google'a öylesine Hisoka yazdığımda çıkan bir görselle (sırtını gösteriyordu) çok büyük bir spoiler yedim. Gerçi tahmin ediyordum ama böyle öğrenmek pek hoş olmadı.
  • 6 bölüm izledim fena değil şimdilik.
    Bu arada şu kurapika erkek mi kız mı anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiradanDusunceler

6 bölüm izledim fena değil şimdilik.

Erkek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Génésis

21. Bölümdeyim. Hisoka izlediğim animeler içinde en anlaşılmaz karakter. Google'a öylesine Hisoka yazdığımda çıkan bir görselle (sırtını gösteriyordu) çok büyük bir spoiler yedim. Gerçi tahmin ediyordum ama böyle öğrenmek pek hoş olmadı.

Hisoka değişik bir karakter. Seride güncele gelmeden bir şey aramazsın bundan sonra

• İlk versiyonunu izledim 62 bölüm ardından 8 bölümlük ovasını da izledim. Greed Island ovasında bıraktım. Yeni versiyonu için mangaya daha sadık diyorlar ve sanırım Greed Island bölümlerine gelmiş. Keşke ben de yenisini izleseymişim.

İlk versiyon için konuşursam ilk bölümler yani hunter sınavı bölümleri zevkliydi ama ilerki bölümlerden pek haz almadım. Yalnız Hisoka süper bir karakter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

İlk versiyonunu izledim 62 bölüm ardından 8 bölümlük ovasını da izledim. Greed Island ovasında bıraktım. Yeni versiyonu için mangaya daha sadık diyorlar ve sanırım Greed Island bölümlerine gelmiş. Keşke ben de yenisini izleseymişim.

İlk versiyon için konuşursam ilk bölümler yani hunter sınavı bölümleri zevkliydi ama ilerki bölümlerden pek haz almadım. Yalnız Hisoka süper bir karakter.

Hocam bence yeni versiyonuda izleyin yenisinde hunter sınavı sonrası daha çok haz alacaksınız bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackleon53

quote:

Orijinalden alıntı: SiradanDusunceler

6 bölüm izledim fena değil şimdilik.

Erkek

Hele şükür kız çıkarsa yiyecektiler küfrü
    Çizimleri ve sesi kıza benzeyince insan anlamıyor

• bölümler gitgide güzelleşiyor
  • Haftaya Hisoka'yla Kurapika'yı göreceğiz. Merakla bekliyorum.
  • Bu hafta pek ilgi çekici değildi, önümüzde ki hafta biraz daha hoş olacağa benziyor.

Bu arada kapanış videosunu beğenmemiştim ama şarkıyı beğendim, hatta şarkının klibini buldum.

http://www.youtube.com/watch?v=cyq5bUXpnYI
  • 59'a geldim

Örümcek arc'ının finali tatmin etmedi beni. Sonunda Gon ile Killua'ya teşekkür etmeleri durumu biraz kurtardı ama hazır Hayalet Takımı yıpranmışken en azından 3-4 elemanı daha temizleyebilirlerdi. Genelde animelerde sıkça rastladığımız kötü karakteri yavaş yavaş sempatik gösterme olayını burada da göreceğimi sandım ama korktuğum tam anlamıyla gerçekleşmedi. Gerçi masum insanları gözlerini kırpmadan öldürürlerken kendi aralarında sıkı bir sevgi ve dostluk bağları olması bana çok saçma geldi. Kurapika'nın intikamını tam olarak alması taraftarıydım.

Bu arada Hisoka yine bombayı patlattı Hisoka'dan Gon'a zarar gelmez bu arc ile birlikte bunu anladım.

• Beyler acaba bu dizi kac bolumluk baslamayi dusnuyorumda tavsiye esermisiniz 10 uzerinden kac mesela ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronan.

Beyler acaba bu dizi kac bolumluk baslamayi dusnuyorumda tavsiye esermisiniz 10 uzerinden kac mesela ?

65 bölüm şu anda her hafta yeni bölümü çıkıyor. 10 üzerinden 8 veririm.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.