Şimdi Ara

Hunter x Hunter (2011) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.313
Cevap
20
Favori
90.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xLordRealx

quote:

Orijinalden alıntı: Akisame

Israrlara dayanamayarak başladım. İlk 20 bölüm sonunda kararsızdım ama Hanzo için devam ettim. Hanzo karakterine bayıldım. Şu an 45'teyim ve çok güzel bir hal aldı anime. Gon ve Killua yokken daha güzel gibi sanki. Yaşları küçük anime karakterlerinden çabuk sıkılıyorum. Örümcek takımının üyeleri çok sağlam görünüyor. Gölge savaşçıları fos çıktı delirdim. Kirpi adam ne ya Şimdi Kurapika ve Uvogin savaşı başlayacak. Uvogin'in hayvansal bir gücü var ama Kurapika bir şeyler yapacak gibime geliyor. Bakalım bakalım.

İzlememeniz konusunda ısrar mı ettiler? O kadar kötü bir anime olduğunu düşünmüyorum.

Israrlara dayanamadım ve başladım yani izlemem gerektiğini söylüyorlardı :)

• 43. bölüme kadar one piece havasında izledim.
    (kalp çıkarma sahnesi hariç)
    Fakat 43. bölümle beraber işler değişiyor.
    hayalet takımın ortaya çıkıp katliam yapması beraber anime çok güçlü bir ivmelenme kazanıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

quote:

Israrlara dayanamayarak başladım. İlk 20 bölüm sonunda kararsızdım ama Hanzo için devam ettim. Hanzo karakterine bayıldım. Şu an 45'teyim ve çok güzel bir hal aldı anime. Gon ve Killua yokken daha güzel gibi sanki. Yaşları küçük anime karakterlerinden çabuk sıkılıyorum. Örümcek takımının üyeleri çok sağlam görünüyor. Gölge savaşçıları fos çıktı delirdim. Kirpi adam ne ya Şimdi Kurapika ve Uvogin savaşı başlayacak. Uvogin'in hayvansal bir gücü var ama Kurapika bir şeyler yapacak gibime geliyor. Bakalım bakalım.

İzlememeniz konusunda ısrar mı ettiler? O kadar kötü bir anime olduğunu düşünmüyorum.

Israrlara dayanamadım ve başladım yani izlemem gerektiğini söylüyorlardı :)

Anlaşıldı, benim hatam

• 62

Güzel bölümdü , hayalet takımının bazı üyelerini gördük . Shalnark çok uyanık vallahi Kopya kart olayı baya iyi.
  • 62. bölüm altyazısı divxplanete düşmüş.
  • Hunter x hunter gerçekten çok güzel bir anime.bende yeni bitirdim seriyi şuan günceldeyim.bölümler çok güzel ve insanı sarıyor.

son bölümde gerçekten güzeldi.hayalet takımının gözükmesi de güzeldi. birde merak etiğim bir şey var.hayalet takımının seviyesi ne?örneğin bizimkileri işe alan adamın yanında biri vardı profesyonel avcıydı galiba yada son bölümde gözüken 40 yıllık nen kullanıcısı olan kız.Hayalet takımının gerçek gücünü merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clinkx -- 19 Ocak 2013; 11:30:23 >
  • Örümcek arc ı bitmeseydi iyiydi. Yeni arc'a geçtik bakalım.
  • Biraz mangasına göz attım fakat çıktığı yıl gereği olsa gerek çizimler çok kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

Biraz mangasına göz attım fakat çıktığı yıl gereği olsa gerek çizimler çok kötü.

Bende aynı şeyi fark etmiştim geçen sene.

Bir haftadır nişan hazırlığı yaptığım için hiç bir anime/manga takibi yapamadım, üstüne ev taşımıştım internet bağlı değil iyice merak yaptım yeni bölümleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

quote:

Biraz mangasına göz attım fakat çıktığı yıl gereği olsa gerek çizimler çok kötü.

Bende aynı şeyi fark etmiştim geçen sene.

Bir haftadır nişan hazırlığı yaptığım için hiç bir anime/manga takibi yapamadım, üstüne ev taşımıştım internet bağlı değil iyice merak yaptım yeni bölümleri.

Nişan derken? Tebrikler o zaman şimdiden

• quote:

Nişan derken? Tebrikler o zaman şimdiden

Ekim ayı itibari ile yaşım 28 oldu ve 2008 ekim ayından beri aynı kişiyle birlikteyim, e artık nişan zamanı geldi de geçiyordu bile

Teşekkür ederim.
  • Tebrikler
  • Tebrikler

Seriye yeni başladım. 4. bölümdeyim ve bana önceden izlediğim diğer Shounenlerden çok daha kaliteli geldi. Bu arada biraz araştırdım ve serinin Naruto'dan daha eski olduğunu öğrendim. Naruto'daki Sasuke, Kurapika karakterinden esinlenilerek yaratılmış gibi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chrollo Lucilfer -- 23 Ocak 2013; 12:18:45 >
  • ya bu nun mangası bittimi acba çıkmıyor yada çıkoyr da ben mil bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xx_RazorBlade_xX

ya bu nun mangası bittimi acba çıkmıyor yada çıkoyr da ben mil bilmiyorum.

Çıkıyor. Fakat henüz Türkçe'ye çeviren bir grup yok.
  • kaçıncı bölümde ve site ismi ben zaten ingilizce okuyorum mangaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xx_RazorBlade_xX

kaçıncı bölümde ve site ismi ben zaten ingilizce okuyorum mangaları

http://www.mangareader.net/207/hunter-x-hunter.html
  • orada en son 2012 den war
    başka varmı ben de 340 a kdr geldim
  • Tebrikleriniz için teşekkürler arkadaşlar.

Son iki bölümü sonunda izleyebildim, Bisky seslendirmesi iyi seçilmiş, sevdim. Karakter olarakta çok yardımcı olacak belli.

Yalnız son bölümden ve baştan beri görüldüğü üzere bu anime de ölüm çok daha yakın, kan ve yaralanma gibi unsurlar çok daha gerçek çizimlerinin aksine, sanırım bu da sevmemde ayrı bir etken olmuş yeni fark ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarın hxh günü
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.