Şimdi Ara

Husky mi dogo mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler köpek alacağım sizce hangisı? husky mi dogo mu?

• husky tabiki
  • nasıl bişe istediğnie bağlı ikisi arasında seçim dersen dogo derim
  • Avcılıkla uğraşcaksan dogo. Avcılık dediğimde kuş değil bildiğin domuz avı falan. Aksi takdirde dogo alınmaz.

Yoksa husky.
  • Bence dogo husky pek sadık bir köpek değil...
  • Tipe bakarak köpek seçilmez! Dogoyla husky f1 aracıyla mercedesi karşılaştırma gibidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greyblack

Tipe bakarak köpek seçilmez! Dogoyla husky f1 aracıyla mercedesi karşılaştırma gibidir

aynenn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sibirya kurdu korur mu ?
    13 yıl önce açıldı
    Rottweiler vs doberman
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne niyetle köpek almak istediginizi belirtseniz daha iyi yardımcı olunabilir

• quote:

Tipe bakarak köpek seçilmez! Dogoyla husky f1 aracıyla mercedesi karşılaştırma gibidir

Tipe bakarak seçmiyorum, köpekler hakkında bilgim olduguna emin olabilirsiniz. Bana arkadaş olsun diye alacağım. Husky cok yakısıklı bir köpek iyi arkadas olabilir ama kacmasından korkuyorum. Dogoda çok asil köpek dogonunda huylarını seviyorum. O yüzden arada kaldım yardım istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OziBusa

Ne niyetle köpek almak istediginizi belirtseniz daha iyi yardımcı olunabilir

Arkadaş olsun istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sailyn

Avcılıkla uğraşcaksan dogo. Avcılık dediğimde kuş değil bildiğin domuz avı falan. Aksi takdirde dogo alınmaz.

Yoksa husky.

Fikriniz icin tesekkurler.
  • Bence dogo.
  • Daha önce köpek beslememiş biri için dogo bence hiç uygun değil. Husky çok sevimli ve oyuncu bi köpek olmasına rağmen başına buyruk olması size sorun çıkartabilir ve köpeğinizden sıkılabilirsiniz. Besleyeceğiniz ortamı, tüylerin sorun olup olmayacağını ve ayırabileceğiniz vakti belirtirseniz tavsiyede bulunabilirim. Ama bir dost arıyorsanız golden retriever, labrador letriever, alman çoban köpeği, doberman, border collie. Apartman içinde besliceksen küçük ırklar daha mantıklı olur, cavalier king charles, chihuahua gibi köpekleri besleyebilirsin. Ama hem apartmanda besliceksin hem de illa büyük istiyosan en uygunları golden ve labradordur.
  • Arkadaş için arkadaş bulmak daha iyi bir fikir. Hayatınızı paylaşacak bir varlık için isimden ve hatta türden daha fazlası lazım. Ama kabaca iki köpek de uygun seçimler değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OziBusa

Daha önce köpek beslememiş biri için dogo bence hiç uygun değil. Husky çok sevimli ve oyuncu bi köpek olmasına rağmen başına buyruk olması size sorun çıkartabilir ve köpeğinizden sıkılabilirsiniz. Besleyeceğiniz ortamı, tüylerin sorun olup olmayacağını ve ayırabileceğiniz vakti belirtirseniz tavsiyede bulunabilirim. Ama bir dost arıyorsanız golden retriever, labrador letriever, alman çoban köpeği, doberman, border collie. Apartman içinde besliceksen küçük ırklar daha mantıklı olur, cavalier king charles, chihuahua gibi köpekleri besleyebilirsin. Ama hem apartmanda besliceksin hem de illa büyük istiyosan en uygunları golden ve labradordur.

Evde besleyeceğim, tüyleri hiç sorun olmaz. Vaktim cok günde 3-4 saat gezdirebilirim. Golden retriever ve Labrador'u pek sevmiyorum hocam. Küçük ırkta sevmiyorum. Cok kararsızım.

• Alman coban, border collie, doberman. Bunları gunde dediğin kadar gezdirirsen evde beslenebilir ve mükemmel ırklardır.

• bu işlerden anlamam ama ''arkadaş'' kelimesi geçtiği için söylüyorum;

french bulldog

garip bi köpek itaatkar değil,pek eğitime yatkında değil,temizde sayılmaz,sevimlide değil
    ama inanılmaz bi dost çok sadık
    en yakın arkadaşımda var
    hani gençler akşam 3-5 kişi gezerya, tasmasız bizle birlikte bildiğin 25 yaşında bi adam gibi geziyo..
    oturuyosun oturuyo herifin kankası gibi bişey:)

şöyle düşün sohbet ederken oturuyo bizle sessiz sedasız sanki sohbete bi yerden girecek gibi:)
    garip bi varlık işte bence araştır:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lookuplook

quote:

Tipe bakarak seçmiyorum, köpekler hakkında bilgim olduguna emin olabilirsiniz. Bana arkadaş olsun diye alacağım. Husky cok yakısıklı bir köpek iyi arkadas olabilir ama kacmasından korkuyorum. Dogoda çok asil köpek dogonunda huylarını seviyorum. O yüzden arada kaldım yardım istedim.

Ya kim diyor bu husky kaçar falan filan diye. Bunu diyen dobermanşarında yaşlanınca sahibine saldırdığını söyler.
    Köpek beslemek yemeğini verip gezdirmekten ibaret değil. Sen huskynin kaçacağına inanıyorsan bence dogo alma. Huskye kaçmama eğitimi vereneyen dogoya saldırmama,hayır konutunu nasıl verecek.
    Köpekleri maden tanıyorsun o halde kutuplarda filan yaşıyorsun ki husky istiyorsun.

• Husky ve Dogo olmasımı gerek illa? Border Collie derim. Dünyadaki en iyi arkadaş köpeklerden biri. En kolay eğitilen köpeklerdendir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin_Lonnie

Husky ve Dogo olmasımı gerek illa? Border Collie derim. Dünyadaki en iyi arkadaş köpeklerden biri. En kolay eğitilen köpeklerdendir

hocam border collieler pek bulunmuyor sanırım ya birde fiyatları yüksek olur diye tahmin ediyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.