Şimdi Ara

Hüsran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizlere içimi dökmek ve tavsiye almak için teşrif etmiş bulunmaktayım buraya :)
    benim sorunum ygs de berbatın berbatı bi puan alarak bişeyler başarmak istemem tabiki bu olacak gibi görünmüyor bu arada sonucumu yazıyım :) tm puanım 180 tm bölümlerinden düşünüyorum, şuan size danışmak istediğim olay şurda ygsde matematikden 1 doğru 1 yanlış yaptım haliyle türkçede 1.30 saatimi yemişken matematiğe süre kalmaması doğal :)
    şimdi ben ümitsizliğe kapılmadan bu 2 ayda antremanlarla matematik3 kitabını çalışsam ve yanında soru çözsem 20net falan çıkarabilirmiyim
    Halbuki çok büyük hayallerim vardı Türkiyedeki eğitim sisteminden nefret ettiğimi tekrar dile getirdikden sonra çekiliyim köşeme bu arada mezun olarak dershanede çalışıyorum ama pek bi faydasıda olmadı dersanenin :/
    millet konu açıyor yok 3 bine giribilirmiyim benim ve benim gibilerin durmunu düşünen yok şuanki psikolojik durumum intaharlık yani ailemde benden bişeyler beklerken

• ygs de matı zamandan dolayı yapamadıysan lys de sadece mat 1 sorularını yapsan olur bu iş
  • Olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap verdiğiniz için teşşekkürler, süre olmasada en fazla 10 net çıkarırdım matematikden pekde iyi oldugu söylenemez yani şimdi benim mesela fonk-polinomdan falan başlıcam hangi temel konuları bilmem gerekli bunlar için çarpanlara ayırma ,denklem çözmeyi fln yapabiliyorum
  • Flood yapmak istemedim ama görünsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.