Şimdi Ara

HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
0
Favori
34.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaslar ben özer tosun osmanıyeden
    tertipler orada goruselım

• Yapay Zekanın Yanıtı

HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA

Hava Kuvvetleri Komutanlığı Er Eğitim Tugay Komutanlığı Kütahya, Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde erbaş ve erlerin temel askerlik eğitimlerini veren bir eğitim kurumudur. Tugay, genç bireyleri askeri hayata hazırlayarak vatansever, disiplinli ve göreve hazır askerler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

P.Kt.Çavuş Nedir ve Ne İş Yapar?

Piyade Kıta Çavuşu (P.Kt.Çavuş) veya Hava Piyade Kıta Çavuşu, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde erbaş rütbesine sahip bir askerdir. P.Kt.Çavuşlar, birliklerin idari ve lojistik işlerinden sorumludur. Ayrıca, birliklerin eğitimi, disiplini ve savaş hazırlıklarından da sorumludurlar.

P.Kt.Çavuş Olmak İçin Gerekenler:

P.Kt.Çavuş olmak için Türk vatandaşı olmak, en az lise mezunu olmak ve askerlik çağına gelmiş olmak gerekmektedir. Adayların ayrıca, fiziki ve ruhsal olarak sağlıklı olmaları ve sabıka kaydının bulunmaması gerekmektedir.

P.Kt.Çavuşların Görev ve Sorumlulukları:

• Birliğin idari ve lojistik işlerini yönetmek
    • Birliğin eğitim ve disiplininden sorumlu olmak
    • Askerlerin savaş hazırlıklarını denetlemek
    • Birlik komutanına yardımcı olmak
    • Alt rütbeli askerlere eğitim ve rehberlik sağlamak

Hava Piyade Kıta Çavuşu

Hava Piyade Kıta Çavuşu, Hava Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde görev yapan bir P.Kt.Çavuş türüdür. Bu çavuşlar, hava indirme birliklerinde görev yaparak paraşütle atlama ve hava indirme operasyonlarına katılırlar.

Sonuç:

HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA, Türk Silahlı Kuvvetleri için erbaş ve erlerin temel askerlik eğitimlerini veren önemli bir eğitim kurumudur. P.Kt.Çavuşlar, birliklerin idari, lojistik, eğitim ve disiplin işlerinden sorumlu olan erbaş rütbesine sahip askerlerdir. Hava Piyade Kıta Çavuşları ise Hava Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde görev yapan ve hava indirme operasyonlarına katılan P.Kt.Çavuşlardır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kımse gıtmıyormu
  • Arkadaşım Askeriyenin ismini yanlış yazmışsın

HV.ER.EĞT.TUG.K.LIĞI KÜTAHYA

bu arada çok rahat yere düştün haberin olsun,

birliğin içerisinde fast food, internet cafe, sinema vs. şeyler var

Saat 17'den sonra 22'ye kadar serbestsiniz, birlik içerisinde istediğiniz şeyi yapabiliyosunuz.
  • Kütahya Havacılar listesi.... :D
    Lionkayhan - Uğur Karakuş
    californication - Berk Baykara
    RMajere - Bora Erginer
    Erhan Korkmaz
    Kayhan Çağlar Kılıç
    Fatih Özdemir
    Darzamat
    Mehmet Cihat Altuntaş
    Eney - Başaran uzunhasan
    Fedai319 - Ozan Gürel
    meclisi ala - Adem Mermer
    dozer2020 - Yıldırım Özer Tosun
    focusRS - İlker Başar
    13 kişi olduk arkadaşlar isimler oraya gidince lazım olacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozer2020 -- 10 Aralık 2007; 19:45:54 >
  • 1-Hikmet Balcılar
    2-Lionkayhan - Uğur Karakuş
    3-californication - Berk Baykara
    4-RMajere - Bora Erginer
    5-Erhan Korkmaz
    6-Kayhan Çağlar Kılıç
    7-Fatih Özdemir
    8-Darzamat
    9-Mehmet Cihat Altuntaş
    10-Eney - Başaran uzunhasan
    11-Fedai319 - Ozan Gürel
    12-meclisi ala - Adem Mermer
    13-dozer2020 - Yıldırım Özer Tosun
    14-focusRS - İlker Başar
  • 5 de antulu fenerbahceliler var kütahyaya gidecek:)
  • halil ibrahim karakaya HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA inş. çarşamba günkü yerim orası benimde ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende yarın gece 1:45 e aldım biletimi sabah kutahyadayım arkadslar
    HALİL BAYAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilaga82 -- 10 Aralık 2007; 21:45:58 >
  • arkadaslar bende saat 22de cıkıcam yarın. çarsamba 11de kutahyadayım ogleden sonra teslım olacagım orada forum dostları olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozer2020 -- 10 Aralık 2007; 21:48:12 >
  • arkadaşlar acemilk bitince bizde de dağıtım oluyormu onu merak ediyorum bilgisi olan var mı ?
  • arkadaslar buyurun msnde konusalım
  • ewet dostlar bende yarın siwastan eskisehire ordan kutahyaya ogle saatlerinde ordayım inş.
  • bizde nasipse 3.30 da ordayız 3 arkadasımla:)
  • yavuz abi telefonlara bakmıyorsun msnde yoksun ama buraya yazıyorsun beni yarına kadar aramanı rica ediyorum....tabi karar senin....
  • Murat özcenk bende çarşamba öğleden sonra ordayım.
  • ya gec kaldık organize olabilcezmi acep orda nası tanıycaz birbirimizi
  • bilgisi olan bilgi versin bu arada 1de garda toplanıyoruz şu anda 5 kısıyız gelenı beklerız
  • Kütahya ya düşen kardeşlerim....

Organize olduk uzun uğraşlar sonunda sabah saatlerinde otogarda olabilcekler eklesin msn den görüşelim...

Saat 1 de tren garında olucaz...

Saat 2 de de tugay kapısında olcaz giriş yapcaz topluca... Msn berkbaykara@gmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozer2020

bilgisi olan bilgi versin bu arada 1de garda toplanıyoruz şu anda 5 kısıyız gelenı beklerız

hemşom, devrem, ev arkadaşım, sınıf arkadaşım, kardeşim. ve kütahyaya giden tüm tertiplerim, hayırlı tezkereler dilerim. forumda görüşmek üzere :D
  • eywallah hemşom allah hepimize kazasız belasız bıtırmek nasıp eylesin
    destek verdıgın için ayrıyeten tesekkurler hemso
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.