İstanbul'dan Ispartalı Mustafa Altuntaslar yumfcz@hotmail.com 14 Aralık 2008 Kütahya'da görüşürüz arkadaşlar.
geçen sene o ekranda kütahya sonucunu görenlerdenim hayırlı olsun arkadaşlar...
quote:
Orjinalden alıntı: TT46
geçen sene o ekranda kütahya sonucunu görenlerdenim hayırlı olsun arkadaşlar...
izlenimleri alalım
1. cezeryeyim - İzmit 2. mfasya - Konya 3. babyface007 4. bigboss27 - istanbul 5. maximus26 - eskişehir 6. palad1n - istanbul
ben de buraya düştüm kısa dönem tanısalım kaynasalım gecler... msn adresim: choosen7467@msn.com
arkadaşlar bende oradayım Çorumdan Hakan hakan_guccan@hotmail.com eskişehirde bende sabah 5-6 gibi olucam.
MRB ARDAŞLAR.BENİMDE HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA OLDU.HERŞEYİN HAYIRLISI İNŞ.AMCAM VE BABAMLA AYNI YERDE ASKERLİK YAPMAK GÜZEL OLUCAK SANIRIM.
beyler benim yerimde HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA hepimize hayırlı olsun malatyadan fatih
benide ekleyin listeye cmt akşam otobüsle çıkıyorum esenlerden. adım emin sarıtepe
1. cezeryeyim - İzmit 2. mfasya - Konya 3. babyface007 4. bigboss27 - istanbul 5. maximus26 - eskişehir 6. Abdulkerim Er - Sakarya 7. Emre Avcı - Sakarya 8. Delisolucan - İstanbul +5 (: 9. caretta_fy - İstanbul 10. corosman - Bursa 11. kayitz - İstanbul 12. yumfcz - İstanbul 13. palad1n - İstanbul 14. Çakırpençe 15. ogrtmn 16. hateman1012 - Malatya 17. uchihaitachi - İstanbul
Ulucan sen İslam'ın arkadaşısın galiba.. Arayıp haber verdi.. Görüşelim orda :D
S.A KARDEŞLERİM.BGN GİTTİM İKİ ÜÇ EŞYA ALDIM.NE VARSA KARACILAR İÇİN VAR.Bİ TANE YEŞİL BOĞAZLIK ALDIM AMA TAKAMAM SANIRIM.BİZ FLOR TAKICAKMIŞIZ.BAYA Bİ SOĞUK OLUYOMUŞ.AFYONLUYUM BİR DE HİÇ SEVMEM SOĞUĞU.ÇOK ŞÜKÜR YİNE DE .ALLAH HEPİMİZİN BURNU KANAMADAN GELMEMİZİ NASİP ETSİN....GÖRÜŞMEK ÜZERE İNŞ...
selam devrelerim bende kütahya'da sizlerleyim. Ne tesadüftür ki babamda kütahya'da yapmış anlaşılan kütahya da askerlik babadan oğula geçiyo :)
arkdaslar ben bilet bulamadım.... pazrtesi sabah 8.30 da istdan 2 kişi gelcez :D sanrsam pazrtesi gunu 2 avanaka olarak bizi görcenz :D
hasan güney ve tolga diye arkds gelcez :D
Arkadaşlar Kahramanmaraştan sevgiler :)
14 Aralıkta Görüşmek üzere
mrb arkadaşlar bende diyarbakırdan geliyorum
cumartesi afyon üzerinden gelecem pazar bende aranızda olurum sanırım
şimdiden hayırlı tezkereler arkadaşlar
bilet bulamayan devrem eskişehire git ordan kutahyaya gec eskişehirden her yarım saatte araba var kutahyaya şirket kutahyalılar bilet 8tL... haberin olsun...pazartesi bişe gelmesin başına...
1. cezeryeyim - İzmit 2. mfasya - Konya 3. babyface007 4. bigboss27 - istanbul 5. maximus26 - eskişehir 6. Abdulkerim Er - Sakarya 7. Emre Avcı - Sakarya 8. Delisolucan - İstanbul +5 (: 9. caretta_fy - İstanbul 10. corosman - Bursa 11. kayitz - İstanbul 12. yumfcz - İstanbul 13. palad1n - İstanbul 14. Çakırpençe 15. ogrtmn 16. hateman1012 - Malatya 17. uchihaitachi - İstanbul 18.chimera_tr- istanbul cumartesi gece 01:00 kütahyalılar turizm
arkadaslar inşallah orada görüşmek üzere inzibatlara dikkat otogarda otobüsün girdiği büyük kapıdan değil de yazanelerin olduğu arka taraftan çıkarsanız sabahın 9da alınma ihtimaliniz düşermiş :)
1. cezeryeyim - İzmit 2. mfasya - Konya 3. babyface007 4. bigboss27 - istanbul 5. maximus26 - eskişehir 6. Abdulkerim Er - Sakarya 7. Emre Avcı - Sakarya 8. Delisolucan - İstanbul +5 (: 9. caretta_fy - İstanbul 10. corosman - Bursa 11. kayitz - İstanbul 12. yumfcz - İstanbul 13. palad1n - İstanbul 14. Çakırpençe 15. ogrtmn 16. hateman1012 - Malatya 17. uchihaitachi - İstanbul 18.chimera_tr- istanbul cumartesi gece 01:00 kütahyalılar turizm 19.mt_zrn - Mersin
Birbirimzi bulmamız tanımamız zor olacak bence ortak bir gün ve saatte belli bir bölüğün kantininde buluşalım birbirimize yoldaş olalım ben pazar günü 1-2 arası teslim olucam
ben hala buralardayım bu akşam cıkıyorum yola yarın sabah erkenden teslim olcam