:) aga aynen bende aldım hepsını yesıl ama kutahyaya gıden havacı arkadaslar soru ndegıl dedıler. mavı yesıl farketmıyo dedıler yanı en azından donda farketmıyormus atlet al dedıler mavı yanına 3-5 tane. benım hersey yesıl boyle gıtmeyı planlıyorum bısey degıstırmıcem. Tek sorun soguk kadıkoyde dagcılık malzemelerı satan bıyer var ordan ozel ıclık alıcam bugun. Kutahyaya ozel almamız gereken ozel soguga karsı tavsıyesı olan arkadaslar vardır kesın beklıyoruz :) Gıden bı arkadasım -28 gormus
merhaba tertipler pazar günü 9 otobüsüle gidicem kütahya'ya.bende iç çamaşırlarımı haki renk almıştım.merak ettiğim konu şimdi onları orda kullanabilir miyiz? yoksa renk değişimi mi yapalım?
HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA
katılış tarihi 12.12.2010 bu arada ismim dinçer arkadaşlar cümleten hayırlı teskereler orda görüşmek üzre tertipler :D
İyı baya kisi varız. Herkes isim soyad yazarsa belki orda daha iyi tanırız birbirimizi.
GOKER TURKMEN - İSTANBUL
Kuvveti Hava Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı Hava Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA Katılış Tarihi 12.12.2010
dincer niye ilk gitmeyin diyosun? sana cok yakın sanırım dımı ankaraya
yakın kardeş ya ilk gitmeyin inek diyorlarmış yani ilk giden olursan yemin töreninde konusma yapıyosun plaket veriyolar aileni falan cagırıyolar bir yönden iyi bir yönden kötü nerden bakarsan :D
Kısmetse bende İstanbuldan sizlere katılacam Pazar günü Sabah saatlerinde çıkacağım yola, şimdiden hepimize hayırlı teskereler....
CAN SEVİLMİŞ
aman aman kalsın o zmn aga istemez :))
valla kardeş aynen ne geç kal ne erken git geç kalırsan üst baş bot sıkıntı oluyomus öyle dediler
Üniversite için 4 sene yaz kış kaldığım yer çıktı. Hiç tahmin etmiyordum. Eskişehirli olmam sebebiyle kafam estikçe gider gelirdim. Soğuğu çok pistir.
beyler geçen sene kütahya'da havacı olarak askerliğini yapan arkadaşla konuştum.iç çamaşırlarınız kesinlikle mavi renk olsun içliğiniz de krem rengi olsun dedi.bolbol kalın çorap alın,çamaşır yıkamak sorun olabiliyormuş.
quote:
Orijinalden alıntı: scorpinco
beyler geçen sene kütahya'da havacı olarak askerliğini yapan arkadaşla konuştum.iç çamaşırlarınız kesinlikle mavi renk olsun içliğiniz de krem rengi olsun dedi.bolbol kalın çorap alın,çamaşır yıkamak sorun olabiliyormuş.
Bunun çok büyük bir sorun olacağını sanmıyorum. Zaten mavi iç çamaşırı zor bulunuyor, bu konuda kolaylık göstermeleri gerekir.
Ben de Pazar günü 08:00 otobüsüyle Ankara' dan geliyorum. Astur diye bir firmadan aldık biletleri. Bu arada kantin durumu nasılmış Kütahya' da, yüklenip gitmeye gerek var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: SAVIAR
Ben de Pazar günü 08:00 otobüsüyle Ankara' dan geliyorum. Astur diye bir firmadan aldık biletleri. Bu arada kantin durumu nasılmış Kütahya' da, yüklenip gitmeye gerek var mı?
Sağ salim varabilirseniz muavinin ''Cümleten geçmiş olsun'' sözünü duyacağınız firmadır Astur.
quote:
Orijinalden alıntı: memocan2468
quote:
Sağ salim varabilirseniz muavinin ''Cümleten geçmiş olsun'' sözünü duyacağınız firmadır Astur.
Walla google dan baktım sitesini de beğenince direk aldım bileti. Kısmet artık.
quote:
quote:
quote:
4 sene boyunca neredeyse her hafta sonu en az bir kere bindim Astur ya da Kütahyalılar otobüsüne, her seferinde pişman olarak. Bir yıldır nasıldır, araçlarını yenilediler mi pek bir bilgim yok.
quote:
quote:
quote:
quote:
4 sene boyunca neredeyse her hafta sonu en az bir kere bindim Astur ya da Kütahyalılar otobüsüne, her seferinde pişman olarak. Bir yıldır nasıldır, araçlarını yenilediler mi pek bir bilgim yok.
Sitesinde gördüğüm kadarıyla TV, Wifi vs herşey tam takım mevcut. Değilse bittiler zaten.
beyler kütahya muazzam soğuk olur kışın ona göre hazırlıklı gidin... 4 yıl okul münasebetiyle bulundum... bi günde 4 mevsimi yaşayabilirsiniz ama bahara kalırsanız...