Şimdi Ara

HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
0
Favori
34.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bende kutahyadayım hepımıze hayırlı olsun sımdıden salı sabah 8 30 otobusuyle ıstanbuldan hareket edecegım
  • quote:

Orijinalden alıntı: seckinm

12 Nisan sabah 6-7 gibi Eskişehir'de olacağım. Bu şekilde Eskişehir üzerinden gidecekler varsa buluşup tanışabiliriz.

Bende 12 Nisan sabah 6-7 gibi Eskişehir'de olacağım.Sivastan çıkıcam yola sen nerden gidiyorsun otarafa. Eskişehir üzerinde buluşup tanışabiliriz.
  • Yeni gelen arkadaşlar yedeksubay .tk ya giriş yapalım lütfen.

Hem birbiriyle aynı yere düşenleri bulmak kolaylaşır hem de oluşacak istatistik tablosunda faydaları olmuş olur.

Zaten 900 e yakın arkadaş oraya kayıtlarını girdiler çoğu da donanım haberden burada paylaşırken bir yandan da o listeyi ihmal etmeyin.

Hepinize hayırlı tezkereler. ;)
  • Kütahya Hava Er Eğitim Tugayında NAMAZ kılacak arkadaşlar için MESCİT vardır. Kolunda Nöbetçi yazan kolluklu çavuşlardan izin alarak mescitten istifade edebilirsiniz. Namaz konusunda sıkıntı yok biz acemilik boyunca namazlarımızı kılabildik. Önemle duyurulur! 337 k.d.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musado -- 11 Nisan 2011; 18:30:09 >
  • 337 olarak size tavsiyem 7.bölüğe düşmeyin 3 filaması vardır neye yarar diyen gidince görür kolay gelsin
  • 341. dönem olarak olarak geliyorum cuma günü. tavsiyesi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HURIcane

341. dönem olarak olarak geliyorum cuma günü. tavsiyesi olan?

kardeş bende cuma oradayım inş.. görüşmek üzere
  • HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI bende oradayım cuma sabah çıkacağım
    görüşmek üzere istanbuldan geliyorum
  • ben bugün yola çıkıyorum cuma günü kütahyada buluşabiliriz cepleri pm atabilirsiniz.341 dönem
  • biraz bilgi verin beyler kime sorsam çok ballıısn dio eylül 7 teslim olacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: remember_me

biraz bilgi verin beyler kime sorsam çok ballıısn dio eylül 7 teslim olacam

12 Aralık 2010 bende ordaydım,Allah'tan kısa dönemdim.7 Eylül'de teslim olacağına göre askerlik süren 15 ay onun şimdiden Allah kolaylık versin kardeş.onun için pek ballısın diyemeyiz.usta birliğinde yapacağın göreve göre acemilik süren 28,35,60 veya 70 gün yapıcaksın.acemilik süren boyunca çarşı iznin olmicak.yanında paranı ona göre götür derim.ne çok al ne de lazım olmaz diyerek az götür.
    Havacının usta birliği ne kadar rahatsa acemiliği de o denli zordur.Kütahya havacıların tek acemi birliğidir.dağıtım olduğun yere göre de usta birliğin çok çok rahat olabilir.havacıların öyle karacılar ya da denizciler gibi eğitimi pek yoktur.dağıtımdan sonra sen hizmet eri olucaksın.tabi çavuş da olabilirsin bsana kalmış hizmet eri nedir diye sorma gidince öğrenirsin banyo yapmak sıkıntı,hele havalar bu denli sıcakken durum sizin için daha da zor olabilir.
    Dedim ya gözünü çok korkutmak istemiyorum bu birazda şans işi umarım sen şanslı olanlardan olup rahat edersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpinco

quote:

12 Aralık 2010 bende ordaydım,Allah'tan kısa dönemdim.7 Eylül'de teslim olacağına göre askerlik süren 15 ay onun şimdiden Allah kolaylık versin kardeş.onun için pek ballısın diyemeyiz.usta birliğinde yapacağın göreve göre acemilik süren 28,35,60 veya 70 gün yapıcaksın.acemilik süren boyunca çarşı iznin olmicak.yanında paranı ona göre götür derim.ne çok al ne de lazım olmaz diyerek az götür.
    Havacının usta birliği ne kadar rahatsa acemiliği de o denli zordur.Kütahya havacıların tek acemi birliğidir.dağıtım olduğun yere göre de usta birliğin çok çok rahat olabilir.havacıların öyle karacılar ya da denizciler gibi eğitimi pek yoktur.dağıtımdan sonra sen hizmet eri olucaksın.tabi çavuş da olabilirsin bsana kalmış hizmet eri nedir diye sorma gidince öğrenirsin banyo yapmak sıkıntı,hele havalar bu denli sıcakken durum sizin için daha da zor olabilir.
    Dedim ya gözünü çok korkutmak istemiyorum bu birazda şans işi umarım sen şanslı olanlardan olup rahat edersin.

Kısa dönem olduğun için senin gözüne hoş gelenleri yazmışsın sen. Hizmet erleri 35 gün acemilik yapar çavuş eğitimi alan kişiler ise 130-145 gün arası acemilik yaparlar ki 91/2 çavuş adayları hala orada usta birliklerine gidemediler daha.

Havacılara amma ballısın ha derler ama hiçte öyle değil. Kafanızı sakın rahat ya diyip alıştırıp gitmeyin çok zorluk çekersiniz çook. Özelikle çavuş eğitimleri zordur ilk 2 ay çok zordur çetlisi ezberlemek zorundasınız. Hizmet eri bölüklerinde bulunan uzun donemler biraz daha rahat oluyor ama onlarda eğitim görüyor ve çetlisi ezberlemek zorundalar. Kısacası havacılık pek yatış yeri değil onu söyleyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ıLGıM

quote:

Orijinalden alıntı: scorpinco

quote:

Kısa dönem olduğun için senin gözüne hoş gelenleri yazmışsın sen. Hizmet erleri 35 gün acemilik yapar çavuş eğitimi alan kişiler ise 130-145 gün arası acemilik yaparlar ki 91/2 çavuş adayları hala orada usta birliklerine gidemediler daha.

Havacılara amma ballısın ha derler ama hiçte öyle değil. Kafanızı sakın rahat ya diyip alıştırıp gitmeyin çok zorluk çekersiniz çook. Özelikle çavuş eğitimleri zordur ilk 2 ay çok zordur çetlisi ezberlemek zorundasınız. Hizmet eri bölüklerinde bulunan uzun donemler biraz daha rahat oluyor ama onlarda eğitim görüyor ve çetlisi ezberlemek zorundalar. Kısacası havacılık pek yatış yeri değil onu söyleyebilirim.

benim gözüme hoş gelenleri mi yazmışım? "Dedim ya gözünü çok korkutmak istemiyorum" bu sözlerden bu karara hangi cümlemden varabildin anlamış değilim.yazımın tamamını okursan karamsar bi tablo olduğunu anlayacaksın.sadece gittiği yere göre rahat edebilir dedim.ben yzdıklarımın hepsini başkasından duymayla değil yaşadığım tecrübeye dayanarak anlattım.
    "Kısacası havacılık pek yatış yeri değil onu söyleyebilirim" demişsin ben Konya'da usta birliğindeydim çarşı 15 günde birdi, hafta sonları çarşı yoksa sabah içtima da yoktu.o yüzden kimse kalkmazdı,evinde öğlene kadar uyuyamayanlar taa ki öğle yemeğine kadar uyurdu.nöbet 3-4 günde bi 2 saat tutulurdu.benim askerliğimi yaptığım yerde kısa uzun ayrımı yoktu,herkes eşitti.

• Kuvveti Hava Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı HAVA
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI
    KÜTAHYA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2011

gidelim, görelim bakalım... RİZEDEN HERKESE SELAMLAR
  • HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI
    KÜTAHYA
  • Havası pis tozludur ciğerlerinizden balgam fışkırır :)

Onun dışında askerlik namına yapacağınız şey 6 mermi atmak bol bol da yürümek; bunları da yapın bir zahmet...

Buraya düşenler sonuçta askere gidiyorsunuz ana kucağı değil ama içiniz de rahat olsun çoğu askere göre biraz daha hafif bir acemilik geçireceksiniz.

Ustada kimin ne olacağı tamamen kişinin kendisine ve balına kalmış

337. Ksd. dedenizden selamlar, Allah şafağınızı bir etsin...

Biz mi yapalım bu şafaktan sonra...
  • slm devrelerim:) içimden hep kütahyayı geçirdim ve kütahya oldu:)
  • Kütahyaya düşenleri şanslı görüyorum. Hava çok soğuk olur. Erzurum,Sivas aratmaz. Ama tugay iyidir. Rahattır (anlatılanlara göre)

Tanıdık askeri malzemeci bir abimiz var. Ücretsiz olarak telefon falan emanet alıyor. Adres isteyen pm atsın.
  • acemilik süresince çarşı yokmu?
  • HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI
    KÜTAHYA

fakat ustalik belirtilmemis bu ne anlama geliyor acaba ? bilen varsa yardimci olsun :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.