Şimdi Ara

HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
0
Favori
34.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • devrem usta birliklerimiz acemilikte belli olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: havacı 06

devrem usta birliklerimiz acemilikte belli olcak

ilginc oldu neden boyle bilmem ama umarim orada kalabiliriz.
  • hakkımızda hayırlısı olsun
    havacıların usta birliklerinde rahat olduklarını duymuştum:)
  • benim de kütahya hava, hepimize hayırlı olsun arkadaşlar...
  • Arkadaşlar birbiriizi tanıyalım.Ben iskender Dost.İst'dan metro turizm ile pazartesi saat 08:00 e bilet aldım.saat 14:30 da kütahyada olacagım.
  • ALKIN DIKER, ISTANBUL

Pazartesi sabah 10.00 gibi yola cikacagim :)
  • 335 ksd'den slm, hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar, kütahya'nın soğuğu çok fenadır aman dikkat edin, yemeklerde limon verirler genelde onları yiyin hastalanmamak için elinizden geleni yapın, hastalanırsanız yandınız ilaçlar gelene kadar iyileşirsiniz ztn, bizim zamanımızda yemekler iyi değildi genelde fast food takılıyorduk, en iyi imkanı odur ztn tost pizza hamburger takılırsınız, yanınıza kontür alıp gidin yoksa orada çok sıkıntı çekerseniz uzun kuyruklarda 50lilik kart diye sürünürsünüz, bol bol uygun adım yürütürler alışmaya çalışın.. zor bir yer değildir ancak havası sizi zorlayacak ne yazık ki.. İlk hafta hepiniz ishal olacaksınız bu normal telaş yapmayın, su yüzünden oluyor.. sorusu olan sorabilir yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nec85

335 ksd'den slm, hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar, kütahya'nın soğuğu çok fenadır aman dikkat edin, yemeklerde limon verirler genelde onları yiyin hastalanmamak için elinizden geleni yapın, hastalanırsanız yandınız ilaçlar gelene kadar iyileşirsiniz ztn, bizim zamanımızda yemekler iyi değildi genelde fast food takılıyorduk, en iyi imkanı odur ztn tost pizza hamburger takılırsınız, yanınıza kontür alıp gidin yoksa orada çok sıkıntı çekerseniz uzun kuyruklarda 50lilik kart diye sürünürsünüz, bol bol uygun adım yürütürler alışmaya çalışın.. zor bir yer değildir ancak havası sizi zorlayacak ne yazık ki.. İlk hafta hepiniz ishal olacaksınız bu normal telaş yapmayın, su yüzünden oluyor.. sorusu olan sorabilir yardımcı olurum

slm, ben bikaç bişi sorcam
    havacıların iç çamaşırı mavi renkmidir?
    ACEMİLİK BOYUNCA ÇARŞI YOK DEMİŞ BİRİSİ DOĞRUMUDUR? teşekkürler.

• selam arkadaşlar bende kütahya yolcusuyum....
    hepimiz için hayırlı olur inşallah.... orada görüşmek üzere..

cem emrah çağlar istanbul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemrah76 -- 10 Aralık 2011; 4:27:46 >
  • VOLKAN NURDAG, ANKARA
    pazartesi 2-3 gibi teslim olmayı düşünüyorum
  • Dedeler bir sorum var . Cok soguk eminim bende Bursadayim cunku yakinim bu soguklardan korunmak icin acemilikte ilac goturebilirmiyiz yanimizda ? ilk giriste cantayi cok didikliyolarmi ?
  • Oğuz Kaan KAYA, İstanbul
    kaçta yola çıkacağıma ve arabaylamı veya otobüslemi gideceğime daha karar vermedim

ayrıca istanbul dan kütahya ya arabayla gidecek olan varsa benzine ortak oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kankaleo -- 10 Aralık 2011; 2:41:28 >
  • Mutlu - İZMİR
    bende pztesi 2-3 gibi teslim olurum.
  • Bana da burası çıktı. İstanbul'dan pazartesi sabah 8'de yola çıkıcam.
  • quote:

335 ksd'den slm, hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar, kütahya'nın soğuğu çok fenadır aman dikkat edin, yemeklerde limon verirler genelde onları yiyin hastalanmamak için elinizden geleni yapın, hastalanırsanız yandınız ilaçlar gelene kadar iyileşirsiniz ztn, bizim zamanımızda yemekler iyi değildi genelde fast food takılıyorduk, en iyi imkanı odur ztn tost pizza hamburger takılırsınız, yanınıza kontür alıp gidin yoksa orada çok sıkıntı çekerseniz uzun kuyruklarda 50lilik kart diye sürünürsünüz, bol bol uygun adım yürütürler alışmaya çalışın.. zor bir yer değildir ancak havası sizi zorlayacak ne yazık ki.. İlk hafta hepiniz ishal olacaksınız bu normal telaş yapmayın, su yüzünden oluyor.. sorusu olan sorabilir yardımcı olurum

Bende yeşil aldım iç çamaşırlarını değiştirelimmi acaba dostum?

• Arkadaslar carsi olmaz soylenen dogru, ama haftasonlari egitim olmaz dinlenirsiniz ztn kutahyanin carsisina ciksaniz ne olur cikamazaniz ne olur, bi sevgi yolu die bi yer var oda minik bir istiklal caddesi diyelim 15 dk biter uzulmeyin bi sey kaybetmezseniz yani :) valla ben mavi camasir aldim arkadaslar ama yesil olan arkadaslar vardi kimse gelipte donumuza bakmadi yani ama olurda usta birliginde kil bi komutana gelirsiniz takar size kalmis yani, ilac goturmeyin yaninizda cantanizi didik didik ederler, size soracaklar ilac var mi diye var derseniz ararlar yok derseniz devam ama olurda bulurlarsa iyi olmaz, eger surekli kullandigimiz bir ilac varsa orda ilac var deyin ve ilacinizi kaydettirin..
  • quote:

Arkadaslar carsi olmaz soylenen dogru, ama haftasonlari egitim olmaz dinlenirsiniz ztn kutahyanin carsisina ciksaniz ne olur cikamazaniz ne olur, bi sevgi yolu die bi yer var oda minik bir istiklal caddesi diyelim 15 dk biter uzulmeyin bi sey kaybetmezseniz yani :) valla ben mavi camasir aldim arkadaslar ama yesil olan arkadaslar vardi kimse gelipte donumuza bakmadi yani ama olurda usta birliginde kil bi komutana gelirsiniz takar size kalmis yani, ilac goturmeyin yaninizda cantanizi didik didik ederler, size soracaklar ilac var mi diye var derseniz ararlar yok derseniz devam ama olurda bulurlarsa iyi olmaz, eger surekli kullandigimiz bir ilac varsa orda ilac var deyin ve ilacinizi kaydettirin..

peki telefon sim kartı götürsek sıkıntı olurmu?
  • 341.Donem havaci olarak kutahyaya giden arkadaslara hayirli tezkereler usta birliginiz orda belli olcak 2hafta sonra.. Acemiliginiz zor gecicek ama usta birliignde cok rahat edersiniz takmayin hic bisi.. Size tavsiyemm agustosda bile sabah 6snda buz gbiyse suan dusunemiorm cook kalin seyler alin kamuflaj icine giymek icin hatta coook kalliin coraplarrr alinn 2 kat giyceksinz yeri geldiginde..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaslar carsi olmaz soylenen dogru, ama haftasonlari egitim olmaz dinlenirsiniz ztn kutahyanin carsisina ciksaniz ne olur cikamazaniz ne olur, bi sevgi yolu die bi yer var oda minik bir istiklal caddesi diyelim 15 dk biter uzulmeyin bi sey kaybetmezseniz yani :) valla ben mavi camasir aldim arkadaslar ama yesil olan arkadaslar vardi kimse gelipte donumuza bakmadi yani ama olurda usta birliginde kil bi komutana gelirsiniz takar size kalmis yani, ilac goturmeyin yaninizda cantanizi didik didik ederler, size soracaklar ilac var mi diye var derseniz ararlar yok derseniz devam ama olurda bulurlarsa iyi olmaz, eger surekli kullandigimiz bir ilac varsa orda ilac var deyin ve ilacinizi kaydettirin..

NEC85 verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz.Bir sorum olacak sana ;Giderken yanımızda götürmemiz gereken önemli şeyler varmı.Yoksa kantin filan sağlam mı herşey bulunuyor mu?.Deneyimlerini paylaşırsan seviniriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: havacı 06

quote:

peki telefon sim kartı götürsek sıkıntı olurmu?

olur götürmeyin, daha acemi askersiniz beyler öyle saltanat yok usta birliğine de götürmeyin duruma bakarsınız serbest'te götürürsünüz, ben ustalığı İzmir Çiğli 2. Ana Jet'te yaptım kabak gibi oyuyorlardı valla milleti, her gün arama yapıyorlardı yerinden yerine değişir duruma göre karar verirsiniz.. sağdan soldan duyduğunuz şeyleri unutun her yerde öle elinde cep telefonuyla askerlik yaptırmazlar, bizim arkadaşın cüzdan da sim kart çıktı kütahyada bir sürü uğraştırdılar ondan sonra adamı..

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.