Şimdi Ara

HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
0
Favori
34.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ustada denetlemeye denk gelirseniz mavi don atlet ayarlamanız gerekebilir. Ayrıca bence mavi daha güzel

Sim kart olayını ustada ortama göre davranın beyler. Sim kart yakalatıp askerliğini uzatan adam biliyorum. Başka sebepler de vardı, bahanesi oldu sim kart ama oldu neticede. Değilse hepimizde vardı sim kart. Ama kıl birine denk gelirsiniz veya yanlış bir hareketiniz olur 10 gün disko + askerliğinizi uzatma şansları var simkart yakalarlarsa. İkinci defa yakalarlarsa 25 gün. Şakası yok özetle. Hukuki işleri bana soracaksınız kaç askeri hapse tıktığım belli değil .

Onun dışında acemilikte pek bir şey yok bol bol soğuk işte. Yemekler ben beğendim Kütahya'da. Ayrıca paso soğan limon portakal verirler yiyin yemeyen elenir.

Dediğim gibi alışveriş olayına pek para kaptırmayın her şey mevcut tugayda. Don atlet bol bol çorap yüklenin gidin.

• Kütahya'dan Bursa Hava Ulaştırmaya gelecek arkadaşlar... Ayın 17'sinde denetleme var. Biz tam o gün çıkıyoruz..Sizi bekliyoruz, gelin artık :D Şafak 35...
  • bende oradayım yarın 4bcuk gibi teslim olurum istanbuldan ailemle gidiyorum simdiden hayırlı tezkereler diyorum namaz isi de süper olmus ismim EMRE UZUN ins birbrimizi bulabilirz orda allaha emanet olun devreelerim
  • evet beyler, sabah 8 de yola çıkıyoruz kısmetse, en geç 2 gibi orda olmayı planlıyorum. bakalım hayırlısıyla teslim oluruz inşallah. adım Oğuz Kaan KAYA kısmetse görüşürüz artık... herkese iyi yolculuklar...
  • ben kütahyadayım saat 2,00 toplu giriş yapıoruz karabükten gece gedim ( çetin çapaklı 78 - KARABÜK )
  • KUTAHYA DISINA GIDEN ARKADASLARIN USTA BİRLİĞİ BELLİ OLMUS BİZİM BELLİ DEĞİL Bİ BİLGİSİ OLAN VARMI ? [Kunye=]
  • Kuvveti Hava Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı Hava
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI
    - KÜTAHYA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12 Ağustos 2012
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarafından belirlenecektir.
    - -
  • bende kütahya dayım.

buradan nerelere dağıtılıyoruz beyler ? ve neye göre ?
  • bende varım
  • @evr42evr , İstanbul, Ankara, Eskişehir, Kayseri, İzmir, Bandırma, Diyarbakır, Batman, Malatya. Ağırlıklı olarak buralardan biri olabilir usta birliğiniz.

Ekleme: Sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi priamos19 -- 10 Ağustos 2012; 3:35:05 >
  • ekle beni kardesim ekrem tuna
  • Ben Kocaeli'den gidiyorum arkadaşlar, ya siz?
  • benimde kütahya
  • arkadaşlar benimde kütahya.herkese hayırlı olsun.birşeyler yapalım kütahyaya gidecekler olarak toplanalım orada birbirimizi bulalım.gerekirse telefon numaraları aracılığıyla görüşelim yarından itibaren
  • aynen arkadaslar benımde kutahya ..telefonlarımızı alalım destek oluruz birbirimize
  • Ben ailemle gelicem Kocaeli'den, bizimkiler beni bırakıp Eskişehir'e geçicekler.

https://www.facebook.com/muratXkaraoglu

Ekliyebilirsiniz iletişim için
  • kütahya benimde arkadaşlar,organize olsak iyi olur..

Ben İstanbul dan gidicem
  • Benim de Kütahya tertipler.Hayirli tezkereler cümleten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 337li olarak tavsiyeme erken birliğe gidin otogarda otobusleri var ve en önemlisi 7.bölüğe düşmeyin !!! güzel yerdir rahat edersiniz
  • Kutahya Benimde.Istanbuldan gidecegim..Iletisim halinde olalim..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.