Şimdi Ara

HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
0
Favori
34.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben de havacı olarak kütahya'da askerlik yapacağım. buradan herkese selam olsun
  • 1-Hikmet Balcılar
    2-Lionkayhan - Uğur Karakuş
    3-californication - Berk Baykara
    4-RMajere - Bora Erginer
    5-Erhan Korkmaz
    6-Kayhan Çağlar Kılıç
    7-Fatih Özdemir
    8-Onur AYDIN
    9-Mehmet Cihat Altuntaş
    10-Eney - Başaran uzunhasan
    11-Fedai319 - Ozan Gürel
    12-meclisi ala - Adem Mermer
    13-dozer2020 - Yıldırım Özer Tosun
    14-focusRS - İlker Başar

Kendimi ekledim listeye. Çarşamba saat2 civarı teslim olmayı planlıyorum ben de. Görüşmek üzere...

Not : Öğrendiğim kadarıyla %90 ımızın ustabirliğinde dağıtımı olacak. Dağıtım yerleri izmir, ankara, balıkesir, konya, diyarbakır, kayseri ve birkaç yer daha. Kalan küçük azınlık ise eğitim çavuşu oluyor. Kalanlar epey yoruluyormuş. Kısmet....
  • Beyler yeminle en sansli sizlersiniz.7 sene üni okudum kütahya da her yerini bilirim 5-6 tane arkadasimda orda askerlik yapti,süper rahat bir yer,komutanlar falan cillop,,kocaman zaten,içinde her _ey var..ballilar sizi..
    Hadi hayirli tezkereler..
  • Arkadaşlar yarın akşam İstanbuldan akşam 11'de çıkıyorum. Buradan gidecek olan varsa haberleşelim. Çarşamba günü teslim olacaklar için bir buluşma noktası da belirleyelim.(belirlendiyse ben gözden kaçırmışım bilgi verirseniz sevinirim)
  • Sanada bilgi vereyim kardes ;gece 11 de esenlerden kalk1yo galiba,12 de haremden kalkar o,
    Sabaha karsi 5.30-6 civarlarinda kütahya garajda olucaksin.zaten kücük bire yer,hemen yaninda çorbaci var ic corbani bi sicak sicak.ordan yukar1 dogru yürü merkeze yani,vazo vardir kocaman bir vazo,onun önünden zaten tugaya askeri araclar kalkiyo onlardan birine bin teslim ol birligine.
    Hayirli tezkereler.
  • benide listeye yazabilirsiniz 35951 aday numaram Emre Alpergin. facebook da bir 30 arkadaşımız daha var gibi 319 kd kütahya diye aratırsanız çıkacak sanırım forumdan kimse yok toplamda 40-45 ediyor facebook+DH toplamı kütahyada görüşmek üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxi909 -- 11 Aralık 2007; 3:19:49 >
  • baya kalabalık olmuşuz inşallah organize oluruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: hllbrhm83

arkadaşlar acemilk bitince bizde de dağıtım oluyormu onu merak ediyorum bilgisi olan var mı ?

4 Hafta eğitimden sonra dağıtım olacaksınız, muhtemel düşeceğiniz yerler

Ankara,Eskişehir,İzmir,Kütahya,Adana,Kayseri,Diyarbakır
  • Kütahya Hava Er Eğitim Tugayındaki veda gecesinden bir kesit
  • Helal olsun en iyi organize olan tertiplersiniz,birbirinizi bulmadan girmeyin içeri.Haydi gel teskere.
  • Teşekkür ederim kardeşim. Acaba İstanbul'dan aynı otobüsle (bu akşam,saat 23.00, metro turizm)gidecek yok mu?
  • sabah saat 5 civarı otogarda olacağım tertiplerim.var mı o saatlerde gelecek olan acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sail_away

sabah saat 5 civarı otogarda olacağım tertiplerim.var mı o saatlerde gelecek olan acaba?

bende o saatlerde otogarda olurum..

şimdiden hayırlı teskereler...
  • Bende gece 12 de adana dan biniyorum. Sec otobus firmasiyla 11 gibi orda olucam. arkadaslarin dedigi gibi bi corba falan sonra birligime katilacam.
    adim

Engin Eyinc

herkese hayirli teskereler
  • tertip beraber gıdıyoz bende 22 de osmanıyeden bınıyom sec turızm koltuk5
    quote:

Orjinalden alıntı: Eney

Bende gece 12 de adana dan biniyorum. Sec otobus firmasiyla 11 gibi orda olucam. arkadaslarin dedigi gibi bi corba falan sonra birligime katilacam.
    adim

Engin Eyinc

herkese hayirli teskereler
  • Arkadaşlar Havacılara yeşil iççamaşırı kesinlikle yasak, Havacıların iç çamaşırları mavidir, girerken kontrol edilip yeşil vs. renkler çöpe atlıyor bilginize.
  • Abav tonla yeşil almıştık yaf. hatta asker malzemesi satan yerdeki adam havacılarında yeşil dedi. neyse artık içerde satılıyodur umarım.
  • vay şanslılar

bende kütahyada yaptım acemili sonra balıkesire

22:00 de gelen sıcak pidenin tatını çıkarın

bide leş kargaları var

2 adım yürütüyolar sizi sonra serbest okul gibi valla

eyitinmlerin tamamı yemin töreni için(kısa dönemlere tabi)

ama tören çok kral oluyo

hadi yine iyisiniz

dipnot

son gün teslim olun
  • tamam ozer gorusuruz benim koltuk numara da 18

gorusuruz tertip
  • Ozan Kaya bende kütahyadayım arkadaşlar, hepimize hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.