Şimdi Ara

hx5v - f80exr - tz10 - wx5 - f200exr hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu makınalardan bırısını en kısa zamanda almak ıstıyorum
    aslında benım ıcın makınanın tasınabılır ve şık olması onemlı ancak performans goz ardı edılmemelı
    bı kac yazıda sonywx1 ın hx5v den vıdeo ve optık zoom dısında farkı olmadıgını okuyunca lısteye wx5 i daha yenı model olması sebebıyle ekledım. makınanın yenı olması sebebıyle yorum bulamadım,
    bunun yanında makınanın sarjının uzun gıtmesı, hd kalıte vıdeo cekmesı, vıdeoda zoom yaparken ses kesmemesı cızırtı yapmaması onemlı krıterler benım ıcın ,su an amerıkadayım yakın zamanda donecegımden bırkac gune halletmek ıstıyorum...sımdıden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gok_ay1907 -- 23 Ağustos 2010; 6:44:28 >

• Arkadaslar makinalari gorme Sansim turkiyedeki Kadar Rahat degil, internetten siparis verecegimden yardiminiza ihtiyacim var
  • sizin yazdıklarınızın arasında en iyi F80dir ( fotoğraf kalitesi bakımından ) fotoğraf kalitesi daha iyi olsun diyorsanız canon s90 , g11 panasonic lx3e bakın eğer zoom ve video iyi olsun diyorsanız tz10a bakın ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRV35

sizin yazdıklarınızın arasında en iyi F80dir ( fotoğraf kalitesi bakımından ) fotoğraf kalitesi daha iyi olsun diyorsanız canon s90 , g11 panasonic lx3e bakın eğer zoom ve video iyi olsun diyorsanız tz10a bakın ..

fotoğraf kalitesi bakımından f200 f80'den iyidir. f80'in artısı videodadır.
  • panasonic lx3 diyorum açık ara
    hd video mevcut ve fotoğraf kalitesi-malzeme kalitesi-manuel özellikleriyle 10 numara cihaz
  • PANASONİC LX3

• quote:

Orijinalden alıntı: nicomedian

quote:

sizin yazdıklarınızın arasında en iyi F80dir ( fotoğraf kalitesi bakımından ) fotoğraf kalitesi daha iyi olsun diyorsanız canon s90 , g11 panasonic lx3e bakın eğer zoom ve video iyi olsun diyorsanız tz10a bakın ..

haklısın hocam ama ben arkdaşın yazdıkları arasında en iyi F80 dir diye kastettim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    canon e464
    3 yıl önce açıldı
    Fujifilm Hs20 Exr Nasıldır ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

haklısın hocam ama ben arkdaşın yazdıkları arasında en iyi F80 dir diye kastettim

elimden çok fuji geçti istisnasız hepsinde hot piksel vardı.
    beni çok rahatsız ediyo bu durum
    sıfır makina alıyosun tüm uzun pozlamalarda kabak gibi 3-5 hot piksel görünüyo
    fujinin super ccd sini sevmiyorum

• quote:

quote:

quote:

Başlığı ben mi yanlış okuyorum usta ya? :D Sanırım yazdıklarınız derken aradığı özellikleri kastetmisşin. o zaman ok. illa hd video isterse katılıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Başlığı ben mi yanlış okuyorum usta ya? :D Sanırım yazdıklarınız derken aradığı özellikleri kastetmisşin. o zaman ok. illa hd video isterse katılıyorum

hx5v - f80exr - tz10 - wx5 - f200exr

hocam ben buraya ilk yazdığımda f200 yoktu ya ( yada görmemişim ) video kalitesi iyi olsun dersek f80 veya tz10 fotoğraf kalitesi bakımındanda illa bu 5 makina arasında seçilecekse f200 derim...

• f80 yerine f300 geniş açı yeni af ve zoom daha iyi duruyor.
  • panasonic lx3 belki hepsinden iyi olabilir ama goruntu olarak cok kaba bu benim kendi gorusum , yazdigim makinalardan sadece hx5v yi deneme firsatim oldu digerlerini gorebilecegimi sanmiyorum ama sony de saglamlik hissettim digerlerinin ekrani ve kasasi hakkinda bilgim yok , bir de sormak istedigim yazdigim compact makinalarin goruntu isleme suresi aynimidir flasli yada flassiz ard arda fotograf cekme acisindan
  • bu arada makinalarin buradaki fiyatlari soyle

sony hx5v -- 309 $
    f80 exr -- 233 $
    panasonic tz 10 -- 286 $
    sony wx5 -- 300 $
    f200 exr -- 332 $
  • arkadaslar canon s90 a baktim 324 $ burdaki fiyati
  • arkadaslar f80exr alicam sanirim hem video hd hemde fotograf kalitesi yuksek, s90 biraz pahali ama yinede turkiyedekinin neredeyse 3 te 1 i bu benim biraz kafami karistirdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.