Şimdi Ara

Hybrid 7.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 7.1 hybrid nukerler 90 da napcak ?

• bi cvp lutfen
  • Kascak pvp yapçak
  • 8.1 yapıcak,pvp charı olucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordofsilkroad

beyler 7.1 hybrid nukerler 90 da napcak ?

kasar, pvp yapar, hatta hatta job seçip ortamlara da akabilir yani.
  • ilk olara charı 8.1 yapcak... hatta str statlarına artık vermeze daha iyi olur... spear hybrid kesinlikle iş yapmaz... sword olmasını tavsiye ederim... güzel zehir (bless+divison) zehirleri var... 90 light 90 bicheon 90 cold.. 30 fire mi acarsın yoksa heaksual hp passive yi mi acarsın sana kalmıs.... aklıma gelen yapılandırma budur...
    birde protector giyersin... al sana pvp charı
  • saolun ben statları sormustum son cvp işime yarar ama ben charımı hybrid yapmaktan vazgectim
    full int yapçam fire 90 light 90 cold 60 bicheon 60 sizce iyi mi el yakma fire
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordofsilkroad

saolun ben statları sormustum son cvp işime yarar ama ben charımı hybrid yapmaktan vazgectim
    full int yapçam fire 90 light 90 cold 60 bicheon 60 sizce iyi mi el yakma fire

90 Cold
    90 Light
    90 Biechon
    30 Force bnce..

Fire a gerek yok . =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drizzt Do'Urden -- 19 Mayıs 2008; 0:08:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aragorn_mc

ilk olara charı 8.1 yapcak... hatta str statlarına artık vermeze daha iyi olur... spear hybrid kesinlikle iş yapmaz... sword olmasını tavsiye ederim... güzel zehir (bless+divison) zehirleri var... 90 light 90 bicheon 90 cold.. 30 fire mi acarsın yoksa heaksual hp passive yi mi acarsın sana kalmıs.... aklıma gelen yapılandırma budur...
    birde protector giyersin... al sana pvp charı

bless mi? heralde bleed demeye çalıştın. ama ben impotent'i tercih ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.