Şimdi Ara

HyperOS 2.0 artık resmi: İşte güncelleme alacak Xiaomi telefonlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HyperOS 2.0 artık resmi: İşte güncelleme alacak Xiaomi telefonlar
    Google, Android 15'in kararlı sürümü için çalışmalarını tamamlamak üzere. Şu sıralar beta çalışmaları devam ederken, güncellemenin ilk olarak Pixel cihazlarda kullanıma sunması bekleniyor. Ancak bu olurklen, diğer üreticilerin çalışmaları da hız kazanmaya başladı. Son olarak Xiaomi HyperOS 2.0 güncellemesi, bir düzineden fazla Xiaomi ve Redmi akıllı telefon için tespit edildi.

Xiaomi ve Redmi telefonlar için HyperOS 2.0 sürümü doğrulandı

Yukarıda da belirttiğimiz gibi Xiaomi'nin Android 15 tabanlı HyperOS 2.0'ı piyasaya sürmeye hazırlandığını zaten biliyoruz. Şu an için resmi lansman tarihi bilinmiyor olsa da, yeni işletim sisteminin Ekim ayında gelmesi muhtemel. Bu lansman öncesinde ise, HyperOS 2.0'ın dahili testleri bir düzineden fazla Xiaomi ve Redmi cihazı için başladı.

Buna göre Android 15 tabanlı HyperOS 2.0 güncellemesi alacak ilk cihazlar, Xiaomi 15, Xiaomi 14, Xiaomi 13, Xiaomi Civi 2, Xiaomi Pad 6S Pro, Xiaomi Mix Flip ve Xiaomi Mix Fold 4 olacak. Redmi kanadında ise, güncellemenin ilk olarak Redmi K70, K60, Redmi Note 13 serisine ulaştığını göreceğiz. Model adlarına ve dahili güncelleme kodlarına hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Ayrıca Bkz.Xiaomi Smart Band 9, yeni HyperOS güncellemesi aldı: Yenilikler neler?

Söz konusu cihazların Çin'de güncelleme için ilk sırada olması bekleniyor. Ancak, küresel kullanıcıların biraz daha beklemesi gerekebilir. Rapora göre HyperOS, Aralık ayında küresel olarak piyasaya sürülebilir ve daha geniş bir lansman potansiyel olarak Ocak 2025'te gerçekleşebilir.

HyperOS 2.0 güncellemesini alacak ilk cihazlar hangileri?

• Xiaomi 14: OS2.0.0.24.VNCCNXM

• Xiaomi 14 Pro: OS2.0.0.22.VNBCNXM

• Xiaomi 14 Ultra: OS2.0.0.16.VNACNXM

• Xiaomi 13 Ultra: OS2.0.0.1.VMACNXM

• Xiaomi MIX Fold 4:OS2.0.0.1.VNVCNXM

• Xiaomi MIX Flip: OS2.0.0.2.VNICNXM

• Xiaomi Pad 6S Pro: OS2.0.0.24.VNXCNXM

• Xiaomi Civi 2: OS2.0.0.1.VLLCNXM

• Redmi K70: OS2.0.0.1.VNKCNXM

• Redmi K70 Pro: OS2.0.0.1.VNMCNXM

• Redmi K70 Ultra: OS2.0.0.14.VNNNCNXM

• Redmi K60 Ultra: OS2.0.0.22.VMLCNXM

• Redmi K70E: OS2.0.0.1.VNLCNXM

• Redmi Note 13 Pro 5G: OS2.0.0.1.VNRCNXM

• Redmi Note 13R: OS2.0.0.1.VNUCNXM

HyperOS 2.0 neler sunacak?

Son bilgilere göre HyperOS 2.0'ın hem Android 14 hem de Android 15 tabanlı olarak yayınlanması bekleniyor ve birçok Xiaomi, Redmi ve POCO cihazına ulaşacak. Şimdiye kadar bildiklerimize dayanarak, HyperOS 2.0 diğer Xiaomi cihazlarıyla bağlantıyı iyileştirecek ve gizli kameraları tespit edebilen bir özellik sunacak.

Ayrıca AI entegrasyonu, iyileştirilmiş ses tanıma, geliştirilmiş fotoğraf ve video düzenleme ve kişiselleştirilmiş uygulama önerileri de beklenen yenilikler arasında. AI özelliklerine ek olarak, HyperOS 2.0'ın yenilenmiş bir kullanıcı arayüzü tasarımına sahip olduğu söyleniyor. Dolayısıyla önceki nesilden daha akıcı animasyonlar ve çoklu görev deneyimi ile karşılaşmamız muhtemel.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/10/04/hyperos-2-0-build-spotted-for-over-a-dozen-xiaomi-and-redmi-smartphones-including-the-xiaomi-15-series/

• dirençli 12t pro var nasıl yüklerim acaba imei gitmeden

Edit: Riske girdim attım flashtool ile imei gitmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romedon -- 4 Ekim 2024; 16:21:44 >
  • Daha kişiselleştirilen reklamlar diye yazmayı unutmuş.

Açıkçası Xiaominin yazılımda vereceği pek birşey kalmadı. Mi 13T pro kullanıyorum. hyperosa daha geçmedim. Kullanıcı yorumları kötü diye geçmedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • romedon kullanıcısına yanıt
    niye gitsin ki, açılmasa dahi eski sistemine dönebilirsin. nette çok derli toplu olmasa da çok fazla bilgilendirme var.
    eşimde 12s ultra var, sene bu vakitler 12 serisinin fişini tamamen çekerler o vakte kadar bu güncelleme dahil sonrakilerde gelir. aceleye gerek yok.

• wolf silver W kullanıcısına yanıt
    TR hyper Os çıktığından beri PocoF3'te kullanıyorum bu kadar sorunsuz olacağına ihtimal vermemiştim. şimdiye kadar ki en iyisi bu.
    google ayarlarını vb diğer ayarları kurcalayın bir kısım gıcıklıkları kesebiliyorsunuz. fazlası şuan için yok. 13t Pro'ya geçeceklere tecrübenizi yazın iyi olur. misal ben 13t pro yata 14t pro 'dan birisine geçmeyi düşüyorum. ultra'dan vazgeçtim.

• mehmet_clk M kullanıcısına yanıt
    Ben de 3 aydır Xiaomi 14 kullanıyorum yazılım olarak herhangi bir sorunla karşılaşmadım, tabiri caizse yağ gibi akıyor.

• wolf silver W kullanıcısına yanıt

Kimmiş o kullanıcılar merak ettim.

Xiaomi 14 ile kullanıyorum, mükemmel, hiç sorun yaşamadım bugüne kadar. Yenisini de merakla bekliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Poco serileri nerede?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14t proya gelir herhalde

• mehmet_clk M kullanıcısına yanıt
    13t prodan mi 14 e geçtim iki cihazda efsane hocam sıfır sorun kamera ve işlemci tarafında çok daha önce tabikide mi 14

4 ay direnç kayıtlı kullandım 13t pro yu geçen hafta sattım 17.500 e üzerine 4000 koyup mi 14 aldım

Yani 13t pro kesinlikle alınır diyorum

• Selamahali kullanıcısına yanıt
    Hocam bende mi14 kullanıyorum direnç kaydı ne zaman çıkar bunun gelişme varmı bildiğiniz

• Nova launcher gibi üçüncü taraf başlatıcılara imkan tanındı mı acaba? Xiaomi şımarıklık yapıp yeni güncellemelerle kendisinki hariç arayüzlere sınırlama getirmişti. Çok matah arayüzü var gibi.

• Hyperos kadar bug dolu bi yazılım görmedim geçmeyin geçirmeyin bildirim gelmiyor WhatsApp a gitmesem bildirim gelmiyor çok kötü bi yazılım güncelleme geldiği halde bildirim sorununu halletmiyorlar bl kilidii kapalı olduğu için değiştiremiyorum da takılı kaldım hyperos a

• X6 PRO ya da gelicek diye biliyorum

• onaltiseksen O kullanıcısına yanıt

Redmi K70E dedikleri Poco X6 pro

• Şu imei kayıt muhabbeti olmasa 14 alacağım da.... 665 € cihaz, aynisi Hepsiburada da 49 k... Bunlara imei atılır mı ki? 4.5 senedir note 8 pro kullanıyorum cok memnunum

• Boş haber

• movistar73 kullanıcısına yanıt

Xiaomi ne ki dandik yazılımı ne olsun...

HyperFoss'da WhatsApp'a "arka planda çalışma izni" vermen gerekiyor.

Ayarlar menüsüne gir, üstten "Arka planda otomatik başlatma" yaz ve tıkla... Açılan bölümde WhatsApp'ın ve arka planda çalışmasını istediğin WhatsApp gibi Bundle gibi uygulamaların tik'ini aç, telefonu kapatıp tekrar açtığında artık bildirim sorununun çözülmüş olması lazım.. Bende bulana kadar deli olmuştum, millet en son arayıp söyleniyordu o kadar yazıp duruyoruz niye cevap vermiyorsun diye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 6 Ekim 2024; 11:8:59 >
  • Yok olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi movistar73 -- 6 Ekim 2024; 15:14:8 >
  • Bunun her tarafı hyper olsa ne olur? Yine her tarafından reklam fıskırır, bununla birlikte gelen ajan modüller, kullanıcısını cing conglara ihbar eder yine..

USA gercekten büyük ülke.. Umarm hoveveyi marka cihazları yasakladıgı gibi, bu somomi mi neyse, bunları da yasaklayacak

Bunlara playstore lisansı verilmesin, tüm cin cihazları ABD'den yasaklansın Türkiye'ye playstore'suz gelsin umarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Ekim 2024; 15:29:0 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.