Merhaba, megane 2 2006 1.5 dizel arabam var. Otomatik ve daha küçük bir araba almak istiyoruz. megane'ı takasa verip era almayı düşünüyorum. kampanyada 1000 tl takas indirimi var. yarın bir hyundai bayisine gidip megane'a fiyat isteyeceğim. Aslen getz ve era arasında kalmıştık. eşim de kullanacağı için mümkün oldukça küçük olsun istiyorum. İstanbul trafiğinde büyük araba usta şöför değilsen zor oluyor. servis, yedek parça maliyeti düşük olsun istiyorum. çok fazla kullanmadığım için dizel istemiyorum. bayi satış temsilcisi ile görüştüm. getz'de tampon 200 TL, era'da 50 TL dedi. Era Türkiye'de üretildiği için yedek parçada daha avantajlı dedi. Bu durumda getz yerine era daha aklıma yattı. YENİ 1.4 TEAM OTM. düşünüyorum. taks indirimi ile 24.000 TL'ye indiler telefonda. Daha inerler mi sizce. 1.4 EXPO GOLD PLUS OTM. var YENİ 1.4 SELECT OTM. var, 1.6 nın team select ve ACCENT ERA 1.6 EXPO PLATINYUM OTM. olanları var. Fiyat olarak tabi YENİ 1.4 TEAM OTM. en uygun. Siz ne dersiniz hangisini seçsem daha iyi olabilir ilerisi için, satarken, kullanırken ABS'siz almamın çok bir sakıncası yoktur değil mi? teşekkürler,
bu devirde sıfır araba alırken abs olmalı
mümkünse abs li alın bu saatten sonra bu detayı atlamayın + abs li olanlar 4 teker disk
Yani, tercih meselesi tabi ki ama ben olsam, otomatik vites uğruna abs'den feragat etmezdim. Abs can kurtarabilir. Otomatik vites ise tamamen konforla alakalı. Keyif sizin tabi...
yalnız ABS+EBD olan "team ABS" donanımını tercih etmeni öneririm. bir de ufak bir hatırlatma 2008'in haziranından sonra üretilen bütün eralarda ABS+EBD olsun olmasın arkalarda disk fren kaldırıldı, kampanaya dönüldü.
Abs kesinlikle cok onemli.. Megane'dan sonra Era dusunmeniz bana ilginc geldi.. Hyundai kullanan arkadaslar kizmasinlar fakat Megane Era'ya oranla daha konforlu ve cok daha guven veren bir arac..
quote:
Orijinalden alıntı: tuuberk
Abs kesinlikle cok onemli.. Megane'dan sonra Era dusunmeniz bana ilginc geldi.. Hyundai kullanan arkadaslar kizmasinlar fakat Megane Era'ya oranla daha konforlu ve cok daha guven veren bir arac..
dediğim gibi istanbulda büyük araç ve manual vites daha zor. megane 1.5 dizel fazla atak değil, şehirler arasında iyi fakat şehir içinde ani refleksler ve kontrol altında tutmak, park etmek bir clio veya getz'e göre daha zor. Benim için pek bunlar sorun değil fakat eşim kullanmak istiyor ve bu konular onun için bir sorun. geçen iett otobüsü sıkıştırmış, zaten taksileri dolmuşları biliyorsunuz.
tüm forum kullanıcılarına merhaba.yaklaşık 3 hafta önce 2010 model accent era 1.4 team aldım.araçtan gayet memnunum fakat sıfır araç olmasına rağmen özellikle sabah ilk çalıştırırken aracı motor ısınana kadar ses oldukça fazla içeriyo geliyor.gaza çok hafif dokunduğumda ise dizel motor sesine benzer bir ses veriyor içeriye.ama devir yükseldikçe araç benzinli olduğunu kanıtlıyor.bir de araç motorun yeni oluşundanmıdır blmiyorum 110 km süratten itibaren içeri motor sesi almaya başlıyor.bu durum bir sorun olduğunu mu gösterir yoksa herkes için geçerli bir durummu.cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...bu arada araç lpgli....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme